/england/leeds/forum/1163.aspx/england/leeds/forum/1163.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
The Championship - Leeds United
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2015-04-03 16:37
Det blev ett himla liv här inne när Warnock såldes. Folk ifrågasatte försäljningen av Pearce också men det har ju visat sig att Taylor tagit Warnocks plats med bravur och indirekt kan man ju säga att Bamba kommit in och gjort det suveränt efter Pearce.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United lufc4ever
2015-04-03 16:24
@¤Thom Mattsson¤:


Inte bra att spekulera här inne. Någon kan bli ledsen på dej.
Leeds United sportcarl
2015-04-03 16:23
hartey 16:06, det vet jag om, men jag vet däremot inte vad som stod i brevet, och jag hade hoppats att Salerno eller thomson kunde berätta det, särskilt thomson om han tycker han blivit felaktigt behandlad, spekulera om det är thomson som varit på fyllan eller haft cellinos dotter, eller om Salerno vill visa sin makt eller cellino som ringt från Miami eller vanligt hederligt bråk mellan thomson Salerno om kontrakt eller lön eller gfh eller gamle bates ligger bakom eller någon annan konspiration det bryr jag mig inte om så länge det finns noll fakta
Leeds United Åby.Krona
2015-04-03 16:23
Vi vet inte varför Thomson har fått sparken han kan ha problem av not slag eller gjort något galet onödigt att spek i detta kommer nog fram snart.
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2015-04-03 16:14
Räknades inte Antenucci som Cellinos "lovechild" bland annat här inne för lite sedan? Det kanske är GFH som ligger bakom avstängningen? Dom kanske inte är villiga att betala 25 % av bonusen som ska gå ut eller kanske till och med hela då Cellino kanske inte kan eller vill betala något själv.
Leeds United lufc4ever
2015-04-03 16:12
@PutteBJ:
Grrrrr Hur fasen gör man för att läsa hela artikeln ? Rubriken är i vägen och jag är Twitter inkompetent.
Hartey
2015-04-03 16:06
Sportcarl// Du vet väl i alla fall hur Redfearn blev närmast chockad över Thompson sparkning och funderar om han skall vara kvar i klubben
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Rob.
2015-04-03 15:59
Norwich ville låna Antenucci innan lånefönstret stängde men fick NEJ från LUFC. Varför lånade vi då inte ut honom, om vi inte ville att han skulle få sin bonus + förlängt kontrakt? Det är ju inte Redders som dealar med övergångar och skall ha sagt nej.
Leeds United sportcarl
2015-04-03 15:53
thomsonaffären är jag inte intresserad av att diskutera då jag vet för lite, och vill inte döma eller berömma någon ohörd, personligen hoppas jag antenucci får spela och jag tycker han är värd förnyat kontrakt, cani och Montenegro kan vi frigöra utan att det kostar något i sommar, morison tycker jag vi kan försöka deala bort då han ar ett år kvar på sitt kontrakt och han levererar väldigt lite till vad han har i lön går i långa loppet inte ha anfallare som inte kan göra mål och han är en av väldigt få gamla high earner vi har kvarl,
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2015-04-03 15:47
Hartey// Det kontraktet skrevs ju också innan säsongen, innan situationen såg ut som den gör idag. Först och främst är det väl lite väl hårt att kräva att Cellino ska ta pengar ur egen ficka att betala något sånt här som egentligen inte spelar någon roll. Onödig utgift skulle jag tycka. Det är 7 matcher kvar liksom... jag är säker på att om Antenucci gjort 12 mål på de första 9 matcherna är jag tämligen säker på att Cellino inte stängt av honom från omgång 9 och framåt men med 7 matcher kvar som ger Antenucci en fet bonus och en kontraktförlängning (på ett säkerligen redan fett kontrakt) med 2 år känns bara idiotiskt. Varför liksom?Vi har säkrat kontraktet, ligger i ett ingemansland och står inte och faller med Antenucci. Om nu folk så jäkla gärna hade velat ha Antenucci kvar i 3 år till och att vi står och faller med honom de sista 7 matcherna så tycker jag ni ska ringa FL som är dom som stängt av Cellino. Det är väl i så fall deras fel lite?
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2015-04-03 15:41
Sen tycker jag personligen precis som er att det är lite konstigt att låta stänga av Thompson men jag har ingen aning om varför det skett. Oavsett vad så sker det alltid tuffa beslut i tuffa situationer och om nu klubben anser att Thompson inte är rätt man att gå "the Leeds way" eller följa den "vita tråden" så är det väl så.

Det är bara att acceptera att det är ägarna som kommer bestämma. Det är dom som får stå till svars när det går dåligt, det är dom som får stå till svars för när nyförvärv presterar dåligt, när spelare säljs osv men de får väldigt sällan positiva kommentarer när det går bra, när spelare lyckas, när laget ser samspelt ut. Då är det genast någon annans förtjänst.

I väldigt många företag sitter det människor på ledande positioner som är hatade av sina anställda för att de tar just tuffa beslut. Det är oftast dom företagen som är jävligt framgångsrika, med tydliga riktlinjer och med folk som går över lik för att nå dit man vill.

Sen finns det alltid undantag som bekräftar regeln.
Hartey
2015-04-03 15:41
Först skriver man ett kontrakt med Antenucci att han skall få en bonus om han gör många mål. Sedan då han gör mål då straffar man honom för att han gjort det.Hur tänkte man då man skrev kontraktet i somras? Ändå är det värsta med Thompson som är personlig vän till Redders och det tog oss två månader att få över honom från Hudds. Då sparkas han för "underperforming" då Leeds Gjort det riktigt bra och till och med pratar om en satsning på Premier League. Sanslöst idiotiskt beslut som kan stå klubben dyrt. Slutligen att det kommer ett uttalande klubben inte är till salu kan likaväl betyda att klubben är på väg att säljas, ingen vet. Att sparka Thompson gör i alla fall att Mowatt och Byram tänker sig för om det är värt att stanna i kaoset i klubben i deras hjärta eller gå till Premier League. Damned United
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2015-04-03 15:37
Frågan är nu lite så här; Är Antenucci förtjänt av en 2 årig förlängning av sitt nuvarande kontrakt som mig veterligen redan sträcker sig över nästa säsong också (kan ha fel här)? Har han gjort sig förtjänt av en fet bonus? Folk verkar tro vi är gjorda av pengar ena sekunden och andra sekunden är vi det inte. Nu vet jag inte hur mycket bonusen låg på men vi kan nog anta att den är ganska hög eftersom Redfearn inte får ta ut honom. 2 års kontrakt skulle göra att vi har Antenucci kvar tills han är 33 år och han är redan nu något "kantig". Tänk på att vi förutom Antenucci redan har Walters, Sharp, Morison, Cana, Doukara och Montenegro just nu som anfallare och man är i behov av att förstärka.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2015-04-03 15:25
Men det är ju precis det som Antenucci gjort, klagat alltså? Var ju inte speciellt länge sedan han gick ut på twitter och grät och skrek över sin situation så där håller jag inte med dig alls. Och detta är inget nytt heller, varken i Leeds eller i övriga klubbar.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United sportcarl
2015-04-03 15:23
kan det verkligen stämma att klubben inte är till salu? och jag som har läst andra uppgifter, iofs inte från klubben men sådan som skall vara (insatta), 25% LLP och farnan går för övriga 75%, och t o m datum har jag läst här inne som 1:a juni iofs den som skrev det sa att det var ett rykte men kom från någon som oftast har rätt, 25% gfh till LLP har jag dock läst här inne sedan lång tid tbx skall vara klart
Hartey
2015-04-03 15:20
Detta är det sjukaste beslut som tagits av Leeds styrelse sedan Bates dagar. Man behöver inte ha full insyn för att konstatera det. Att Redfearn inte hade en aning vad som händer säger allt.Salerno har aldrig gjort en endaste sak utan att fråga Cellino och Cellino får inte ha någon påverkan i nuläget. Går Redders eller vi radar upp förlust efter förlust i kaoset så blir det svårt att behålla våra unga stjärnor.Fy faan det är som ett slag i solarplexus :-(((((
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United BullenKarlsson
2015-04-03 15:13
Jag vet inte om jag kan hålla med om att detta är ett tufft beslut som kan vara bra att ta. Tror det är en rejäl moralsänkare. Här har vi en spelare som absolut gjort sig förtjänt av ett nytt kontrakt. Som trots att han fått sitta på bänken stora delar av säsongen inte har gnällt utan gått ut och presterat.

Nu vet alla hur klubben behandlar sina spelare. Tror inte det höjer chansen till att spelarna vill förlänga sina kontrakt, när de inser att de bara är brickor i ett spel. Hade jag varit Antenucci hade jag varit förbannad. Hade jag varit Redfearn hade jag varit förbannad. Hade jag varit lagkamrat med Antenucci hade jag varit förbannad.

Vi får väl se effekten imorgon. Det enda positiva är att Redfearn inte fegar utan ställer sig bakom sin spelare.

Jag tror det är få fans som tänker som dig i den här frågan Thom. Många kommer nog anse att de som driver klubben återigen skiter i fansen, skiter i laget och bara bryr sig om pengar. Plus att de återigen vill hålla allting hemligt.
Leeds United Rob.
2015-04-03 14:49
Tycker mest man arbetar hårt för att bibehålla ett ständigt kaos och underminera tränaren. Försvinner Redders så lär knappast våra unga spelare vilja stanna. Kanske vi kan plocka in Hockaday igen, han är väl fortfarande på vår payroll? Vår klubb har blivit ett stort jävla skämt och hela omvärlden skrattar åt oss. Visst allt låter jävligt bra, men har Cellino gjort något över huvud taget som han lovat? Har han gått till banken och köpt Elland Road än? Karln är en lögnare och bedragare som blivit dömd i domstol.
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2015-04-03 14:46
Cellino kommer tillbaka alltså.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2015-04-03 14:39
Och vårat transfer embargo (som vi har "tack vare" våra förra majoritetsägare så ingen kan skylla Cellino för det iaf) ska snart försvinna och då kommer vi förstärka laget ytterligare. Jag anser, och jag tror att en del kommer hålla med mig, att en 2 års förlängning samt en fet bonus på Antenucci är något vi inte alls behöver. Så jag står faktiskt bakom att han inte ska spela. Han är 30 år redan nu och har gjort en godkänd säsong men inte på något sätt utmärkt sig så till den milda grad att vi borde spela honom just för den anledningen att hans kontrakt faktiskt förlängs.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2015-04-03 14:36
Så, klubben är alltså INTE till salu. Våra bästa spelare är INTE till salu och kontraktsnacket har högsta prioritet. Man arbetar hårt på att klubben ska bli en storklubb igen och då krävs vissa tuffa beslut. Låter bra tycker jag.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Kristoffer
2015-04-03 14:09
Simon Austin om gårdagens händelse. Att stänga av Thompson var ett sätt att visa Redfearn "who's boss".
Leeds United PutteBJ
2015-04-03 14:06
Här har ni ett "statement" från Umbers att diskutera om.... Gött med lite svar iaf..
Leeds United Kristoffer
2015-04-03 09:20
Antenuccis agent har bekräftat att anfallarens kontrakt förlängs med ett år om han gör 12 mål under säsongen.
Leeds United terry cooper
2015-04-03 00:21
@lufc4ever:75 % :)
Leeds United lufc4ever
2015-04-03 00:07
@¤Thom Mattsson¤:


Wootton förlängde utan Cellino på plats. Iofs så sägs det att Cellino stoppade Woottons övergång till Rotherham i Januari så han kanske sa till Salerno att skriva nytt kontrakt om han inte var på plats.
Leeds United lufc4ever
2015-04-02 23:58
@¤Thom Mattsson¤:


Från kaos till katastrof. Nä tack.
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2015-04-02 23:50
Bates kanske fortfarande är med och styr och kommer köpa tillbaka klubben om Cellino tvingas sälja. Alla lyckliga?

Eller....
Leeds United Rob.
2015-04-02 23:49
Vår nye käre Chairman.
Leeds United Rob.
2015-04-02 23:44
Först försvann Matt Child och nu kamske även Thompson. Umbers (som först togs till klubben av Ken Bates) styr LUFC.

Varningsklockor någon? Vakna.
Annons: