/england/leeds/forum/1151.aspx/england/leeds/forum/1151.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
The Championship - Leeds United
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Leeds United Kristoffer
2014-10-19 20:43
@Linus.M:


Tycker det är dags att frångå diamanten på mittfältet.
Leeds United Linus.M
2014-10-19 19:43
Adryan måste starta nästa match. Han hade kunnat vinna matchen åt oss på egen hand om han startat mot Rotherham.

Han MÅSTE få en startplats mot Norwich då han var grym, men då ser det ut som att Cook offras. Istället borde Austin offras.

Silvestri
Byram, Bellusci, Pearce, Warnock
Bianchi
Mowatt, Cook
Adryan
Sharp, Antenucci
Leeds United Leeds så klart!
2014-10-19 17:05
En usel match av Leeds senast, men det kunde alltid varit värre.
Sunderland 0-8 och QPR två självmål ( "skyttekungen" Dunne kan man lita på).
Leeds United Leeds så klart!
2014-10-19 12:30
Bo$$e, Gör så. Det finns ju inte mycket annat att fira såsom HBK:are ; ) Ett "olycksfall i arbetet" för MFF, men kul för Ellos.
Leeds United Duke
2014-10-18 23:20
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Bo$$e V
2014-10-18 18:07
@Leeds så klart!:
Matchen slutade 1-2 Måste bara gotta mig åt detta Leeds så klart!
Leeds United Bo$$e V
2014-10-18 15:12
Vilken tokmatch mellan Man city-Spurs domaren har blåst 4 straffar 3 till city (2 i mål) en utvisning (spurs) matchen står 3-1 till City och 20 minuter kvar!!
Leeds United Bo$$e V
2014-10-18 15:09
@Leeds så klart!:
Grattis Hartey! Okey....!?
Leeds United yorkshire_rose
2014-10-18 13:33
Klart man inte ska hitta ursäkter, men det finns ganska unika omständigheter som råder just nu i vår klubb som man måste ta i beakt, innan man sågar laget och tränaren totalt.

Om vi börjar med matchen igår borde den ha vunnits, inget snack om saken. Tyvärr så var det några spelare som underpresterade och det kostade oss.

doukara: borde satt 2-0 innan halvtid, var mer loj än vanligt och tog många felbeslut, även om han visserligen spelade fram till målet.

cook: Gillar jag skarpt som spelare men var tyvärr väldigt ojämn.

Bianchi: Brukar vara solid men var igår ganska blek.

En del andra kanske också ska nämnas, men det var det som stod ut för min del.

Om vi tar säsongen hittills som helhet så tycker jag ändå att man får ha visst överseende som sagt. Vi har i jämförelse med rotherham fått ett internationellt lag, där spelare inte bara ska anpassa sig till ett nytt lag utan även ny kultur. Vi har fått en ny tränare, där vi har vissa språkbarriärer för tillfället. Darko måste också lära sig hur ligan fungerar, sätta en startelva och få igenom sin taktik. Detta tar tid.

Av de intervjuer jag ändå sett med darko tycker jag han verkar smart och att det ändå känns som han har tydliga idéer. Han har ändå ett ok CV. Ge mannen en chans iaf, så får vi se hur det ser ut om någon månad.

Jag tycker som andra att det ändå finns en del positivt. Jag tycker vi äntligen har ett mittbackspar som är bra och som kompletterar varandra, vi har fått in en bra keeper och en del spelskickliga spelare bland annat adryan, som jag verkligen tyckte visade potential igår av det lilla man fick se. Nära mål två gånger bland annat. Vi har dessutom unga spelare som kan utvecklas (cook, mowatt+ dawson som tydligen gör det jävligt bra i utvecklingslaget)

Nog för att man vill att laget ska prestera bättre än såhär och det får man ju också ha krav på. Man kan dock inte ställa orimliga krav. Om vi fixar en övre halvan-placering och runt vår börjar visa upp en stabilitet och bra form är jag nöjd. Det kommer vara mycket upp och ner denna säsong, det har vi ju pratat om innan. Vi får ha tålamod och hoppas att laget utvecklas!

Ni får ha en skön helg kära Leedsvänner!
Leeds United Kristoffer
2014-10-18 13:23
En sådan spelare som Ben Pringle saknade vi förra säsongen. Ruskigt bra inläggsfot. Tänk hans inlägg med Matt Smith på topp.

Chris Burke på andra kanten.
Leeds United Leeds så klart!
2014-10-18 13:17
Darko sitter löst. Fast nu råkar detta vara ett fejkat konto....
Leeds United Leeds så klart!
2014-10-18 13:09
@Bo$$e V:


Det behövdes endast 21 sekunder för att avgöra detta : )
Leeds United stonefree
2014-10-18 11:59
@Cellino's citat:
Tyvärr. Kan inte låta bli! Rotherham med 14 nya namn inför den här säsongen, verkar inte ha några problem med att få sitt lag att hänga ihop. trots att de har fått handla på Outlet. Visst finns det några ungdomar i laget som har möjligheter att utvecklas, men om alla fortsätter att dansa olika, så blir det inget och vid det här laget, borde alla ha lärt sig hålla takten, även om vi inte dansar samma dans. Det vi såg i går håller inte. Har hållit på med fotboll i 40 år på olika nivåer, jag såg ingen diamant på mittfältet, utan ett lag med grus i maskineriet. Man måste väl också få ställa krav på laget, de gick ju själva ut med hur bra uppehållet hade varit, att de nu var på rätt väg, alla var sugna som fan att visa vad de gick för.Har inte läst tidningarna i dag, men det är väl som vanligt, att alla skäms och tyckte att domaren, fan och hans moster var emot dom. Går man själva ut med info om hur nära, man är nu med laget och sedan faller pladask till marken, då får man stå sitt kast. Så det där köper jag inte. Jag kan säga med ett ord, vad som är problemet med dagens Leeds. "blicken" Den finns där inte, den där berömda blicken, som säger, kom an bara, vi ska nog visa er vem som är bäst. Så fort Rotherham gjorde 1-1. Viste alla vad som skulle hända, det syntes i just "blicken" Vad vi behöver just nu är ett par Vinnie Jones, David Batty typer, som kan leda laget. Vi har ingen just nu.
Leeds United Bo$$e V
2014-10-18 11:31
Vem går segrande ur matchen Pidde-Hartey kl 13 idag? MFF-Ellos
Leeds United Tobbe O
2014-10-18 10:56
Tror vi kommer bli bättre ju längre säsongen går, att vi första gången på hur länge som helst kommer göra en bättre vår än höstsäsong. Fast för mig är det framförallt nästa säsong vi ska vara redo.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United lufc4ever
2014-10-18 10:45
@Cellino's citat:


När kan man anse att ett lag har spelat ihopa sig då ? Finns det nån gräns för när prövotiden går ut ? Detta gänget har nu fått vad är de 8 matcher ihopa ? Några av dom var med under Hockaday men merparten har inte spelat mer än typ 8 ihopa.

Så är det 10 matcher ? 20 ? Efter Jul ? Hela säsongen ?

Jag frågar inte för att bråka utan jag frågar för att jag är intresserad vad folk anser.
Leeds United Kristoffer
2014-10-18 09:37
Igår fyllde klubben för övrigt 95 år.
Leeds United Kristoffer
2014-10-18 08:48
I den första halvleken spelade vi väldigt bra. Dock var det mycket spel fram och tillbaka i backlinjen men när Cook eller Mowatt sedan fick bollen hände det mycket offensivt. De hotade med sina löpningar.

I den andra halvleken pressade Rotherham högre upp i planen och vi började slå mycket långbollar istället för att våga hålla bollen efter marken. Det plus att Cook blev utbytt gjorde att offensiven kom av sig helt.
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2014-10-18 03:00
Nedflytting nu? Så vinner vi mot Norwich och då är vi i Premier Leauge igen :)

Älskar detta forumet :)


3
Leeds United Cellino's citat
2014-10-18 01:15
Tycker många är jävligt negativa här inne. Ge laget en chans att spela ihop sig för guds skull.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Bo$$e V
2014-10-18 00:45
@kolera:
Köper detta rakt av trots förlusten idag och älskar att vi försöker spela efter marken.
Lite orolig att vi får lite panik vid press på våran backlinje/mittfält dock!

MOT
Leeds United terry cooper
2014-10-18 00:31
@stonefree:Du måste tala om sådant :)
Leeds United footboll
2014-10-18 00:27
Börjar tro på uppgjorda matcher!! Vem omkring Leeds kan vinna på detta ?
Många att välja på .Engelsk fotboll är väl inte bättre än svensk fotboll. Gais
försökte ju korrumpera spelare i IFK Värnamo-rättegången mot detta startade i veckan.
PSG vann i alla fall denna afton.Nöjet med att se fotboll stagnerar ju när man alltid ska vara oviss ,om det är uppgjort i förväg eller om det är äkta spel !!
Tycks inte vara någon här som misstänker läggmatcher.
Leeds United Tobbe O
2014-10-18 00:02
Kolera// skitbra sagt! Andra halvlek var långt ifrån bra men jag har sett Leeds jäkligt mycket sämre än idag. Vi försöker spela boll, vi har ny tränare och i stora drag ett helt nytt lag. Givetvis är jag också jäkligt besviken efter torsk mot lilla Rotherham men jag fortsätter tro på detta.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United lufc4ever
2014-10-17 23:37
Ska jag vara helt ärlig som svider det mest att det där jävla sminkade fettot till manager fick vinna över oss.42 år gammal och fölorar som en 7 åring......

Moget.
Leeds United Duke
2014-10-17 23:35
Kiruna Roger// Håller med, Warnock kommer kosta oss många mål denna säsongen skrev jag efter andra matchen mot Boro hemma.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United kolera
2014-10-17 23:32
Men herregud så jävla dåligt var det väl inte? Har sett laget massvis genom åren ,och äntligen har vi ett lag som SPELAR fotboll! Folk kan väl inte favorisera Redfearn som i mitt tycke hade både matjord och och spelprogram in fickorna! Nej,låt juggen få tre fyra månader på sig så kommer det här att gå bra.Det var väl ingen normal tänkande människa som trodde vi skulle gå upp i år? Se det positiva på alla de unga fina spelare som är på gång,Tror stenhårt på PL 2016!
Leeds United Duke
2014-10-17 23:31
Lufc4ever// Javisst såg man i början på andra vart det lutade åt. Jag håller tränaren ansvarig för detta speciellt med tanke på Alla ändringar i backlinjen.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Leeds så klart!
2014-10-17 23:19
Jag älskar Leeds, spelarna i Leeds, och Il Duce. Vi har något att bygga på. Det finns hopp. Fast Darko? Han har fått sin smekmånad nu. Vi kunde lika bra behållit Hockaday. Uselt. Il Duce måste sluta leta efter en billig coach i korpserierna i Europa, och ge laget en chans med någon vid rodret som kan fotboll. McD och Cracking Neil är ju ta mig f-n Einstein i jämförelse med Hockaday och Darko. Om något som var dåligt är bättre än vad vi har i dag så är vi illa ute.
Leeds United lufc4ever
2014-10-17 23:16
@Kiruna Roger:Han är en myt. Precis som Austin.
Annons: