/england/leeds/forum/1148.aspx/england/leeds/forum/1148.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
The Championship - Leeds United
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Leeds United Kristoffer
2015-04-20 10:19
Från facebook: During the Fulham game, where the shit seems to have hit the fan, certain players were smoking at half time, which pissed Redder’s and Thompson off, and Thompson finally let off some steam and laid into them and Salerno for countless reasons that had probably been bubbling over for a while. Thompson was sacked, as he was the only one with bollocks big enough to say something to certain players and the idiots above them (Salerno), and told him that it was a fucking embarrassment that he was happy with professional players smoking whilst on big money. Så anledningen till att Thompson blev sparkad är att vissa spelare stod och rökte i halvtid, vilket fick Redfearn och särskilt Thompson att gå i taket.
Leeds United Rob.
2015-04-20 10:02
Är det tränarens uppgift att meddela ägaren om skador på spelare? Blir ännu svårare när inte ens tränaren vet vilka som är skadade eller inte.
Leeds United Tobbe O
2015-04-20 09:11
Cellino uttalar sig så här enligt The Sun.

"I am not a coward and the sort of guy who tells his players to go on strike. I found out Friday evening. I admit it looks weird. But if the players were injured, why didn't the manger inform the chairman? This looks like a fight between manager Neil Redfearn and the ownership of the club, which is not good,

From day one I've felt I was right at the club because I'm more f**ked up than the fans, I'm 58 and my dream is still for us to do something big here. I have asked permission to go to our last game of the season v Rotherham a day before my ban ends. If the fans want to kick me and shout at me fine, i'm used to it."
Leeds United lufc4ever
2015-04-20 09:09
Thom //

Har du funderat på att om vi kommer så långt så kanske man gör upp med MC att vi står inte i vägen i frågor som GFH gör idag så länge han inte kräver att vi pytsar in i frågor som den du ställer ? Att vi kanske indirekt gör honom till 100% ägare så länge vi får full insyn i vad han vill göra.

Det du är inne på är steg 37 i processen. Just nu handlar allt om att visa hur många vi är och hur starka vi kan stå. Jag skulle säga att pengarna är egentligen nummer 2 i sammanhanget även om det såklart är dom som avgör. Antalet medlemmar känns än viktigare för det sänder signalen att så här många bryr sig och så här många trampar du på om du inte vill samtala ens.
Leeds United Kristoffer
2015-04-20 09:02
Enligt klubbens uttalande: "The club completely stands by the internal medical recommendations that it receives." Var det därför som N'Goyi inte behövde genomgå någon läkarundersökning? Var det därför som Leeds lånade Benedicic trots att de fick rådet att inte göra det då han hade allvarliga knäproblem?
Leeds United Kristoffer
2015-04-20 08:54
Cellino säger i en intervju med Simon Austin att han känner att han är rätt för klubben då han är mer "fucked up än supportrarna".
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2015-04-20 07:11
Tycker det som sagt är beundransvärt att LLP ens försöker men för mig känns det lite som att lösa ett matte tal med ögonbindel. Finns fler problem än lösningar och jag vet fortfarande inte hur man ska lösa det sen när det kommer till vidare utgifter. Ska man börja samla in pengar igen då från, säg, 47 000 människor? "Sorry James, we need you to send us £100 so we can buy this player." "Oh, im short of money right now but could you guys wait 2 weeks until the 25th when i get my salary?".
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Silvestri the King
2015-04-19 22:59
Lufc4 //
Dina fem första rader är verkligen något att tänka på.
Inte många idag förstår hur detta åldriga har gynnat dem som är unga idag.
Ungdomar och även de uppåt 40 år förstår inte att utan fack och vanliga människor i underklassen, som kämpat för alla dessa förmåner de yngre i dag kan nyttja,
Det har varit mödosamt , för att komma dit vi är idag,och ska leeds fans bli delägare så väntar många vedermödor, innan det blir verklighet,men tanken är fin,så fundera vidare om detta , inget är omöjligt !!
Leeds United Kristoffer
2015-04-19 22:48
Återigen dålig kommunikation (om det nu stämmer att alla verkligen var skadade). Redfearn visste väl bara att Silvestri och Antenucci var lite småskadade, ingenting om de andra. Han förväntade sig i torsdags att alla skulle vara tillgängliga för spel.
Leeds United lufc4ever
2015-04-19 20:42
Nu kanske jag inte har rätt på varje punkt hur det gick till men.....

En gång i tiden var det en liten grupp människor som vågade stå upp mot herrarna som ägde dom gamla storföretagen. Denna lilla grupp ville ha bättre arbetsvillkor och bättre löner. Ur denna kamp föddes fackförbund och arbetsrätt. Röd eller blå spelar ingen roll för vi som sitter här idag har väldigt mycket att tacka dessa människor för att vi har det så bra som vi har det.

Löjlig jämförelse till LLP ? Ja det är det kanske men iaf för mej så tycker jag man kan dra många paralleller. Jag skulle inte bli förvånad om det skrattades åt fackgubbarnas försök i början och att man sa att det är inte lönt för dom rike herrarna gör ändå bara som dom vill. Men dom orkade stå på sig för deras tro på det var så stark och till sist hade det fått ett genuint stöd. Fördelen dom hade var att dom kämpade för något som 98% av befolkningen kunde känna gemenskap i. LLP kämpar i en befolkning på kanske 250000 och merparten av dessa bryr sig nog ärligt talat inte nämnvärt för det enda dom kan förlora på att ha ett dåligt fotbollslag är en seriematch. Och i sammanhanget så kan det ju kvitta för det ger verken mer eller mindre mat på bordet eller nyare bil på uppfarten.

Men om man nu får lov att drömma om nåt annat än megadrömprinsen som vi nu gjort i 10 år så kanske man kan drömma att denna lilla grupp LLP växer till iaf 5000 personer. Kanske detta kan räcka för att sända en signal till flera mindre drömprinsar som inser att här finns faktiskt nåt. Som faktiskt ser att om jag går in och boostar dessa 5000 med lite av mina pengar ,så kanske fler som mej också vaknar och helt plötsligt ser övriga 245000 att va fan om den snubben som är så pass framgångsrik tror på detta ,så kanske det det ligger nåt i det. Och vips så har kanske 5000 till vaknat och ännu fler mindre drömprinsar. Och vem vet.....nu kanske Jätten vaknar som bara slumrande tittat på i 10 år och enbart sett ett vrak.

Att drömma om nytt är roligare än att drömma samma mardröm varje dag dag ut och dag in.
Leeds United Rob.
2015-04-19 19:46
Vi har typ inga anställda kvar så Redders får jobba häcken av sig...
Leeds United Tobbe O
2015-04-19 19:41
Sportcarl// Vi kommer aldrig få någon som alla är nöjda med men det känns inte som knappt några fans vill ha honom kvar. Det känns som han förr eller senare bråkar med de flesta han har att göra med. Sedan är det alla dessa rättegångar, måste vi ha klubbägare som ska till domstolen var och varannan dag? Jag är så evigt trött på att vi alltid ska diskutera ägarfrågor hit och dit, vill ha stabilitet så vi kan ägna diskussionerna åt spelet och spelarna istället.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United lufc4ever
2015-04-19 19:38
Gått på matcher,haft LUTV och köpt tröjor har vi gjort i mer än 10år i förhoppning att det ska användas på rätt sätt.

Till dags datum har det tagit oss till plats 16 med 52 poäng och -12 i målskillnad i championship 2014/2015.

Pengarna går inte in i klubben. Pengarna går rakt ner i fickorna på våra underbara ägare.
Leeds United sportcarl
2015-04-19 19:25
Tobbe 19:19, jag är beredd att ge honom en säsong till, och en sak kan jag säga redan nu att vi kommer aldrig aldrig få en ägre som alla kommer bli nöjda med, mest troligt är väl att det skulle fortsätta som det varit de sista 10-15 sedan kan man ju alltid drömma om annat.
Leeds United Tobbe O
2015-04-19 19:19
Sportcarl// Du har helt rätt i det du säger. Ridsdale bär en jätteskuld och vi vet vad vi har men aldrig vad vi får men det vi har skapar tyvärr alltför mycket kaos. Vi får aldrig nöja oss och jämföra med de värsta exemplen. Hoppades väldigt mycket på Cellino men flörtroendet är tyvärr borta. Flera nya rättegångar väntar och därmed sannolikt nya avstängningar. Vi kan inte fortsätta så. Många klagar på att han inte satsar, har inga som helst problem med den biten. De flesta nyförvärv har kanske inte lyckats men jag har tyckt de känts betydligt mer spännande än vad vi köpt senaste säsongerna. Ibland hittar man rätt, ibland inte och vår ekonomi var vad den va (förhoppningvis bättre nu men vem vet...)Jag tror bara att vi får ytterligare en turbulent säsong framför oss om han stannar kvar vid rodret och jag tror vi har ett riktigt lovande lag att bygga på så det vore synd att slarva bort det. Men vi får väl se vad som händer.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United sportcarl
2015-04-19 19:05
Leeds så klart 17:44, är väl ungefär som jag själv tycker, ett sätt att få in friskt kapital och som jag skulle vilja stödja är att bli delägare av klubben genom nyemission av aktier, ett bra sätt är ju att stödja klubben genom små medel som går direkt till klubben är ju att lösa medlemskap i LU ordna LUTVabonnemang kanske gå på några mer matcher handla lite mer i shoppen eller online, många bäckar små
Leeds United sportcarl
2015-04-19 18:57
Tobbe 18:25, jag vill säga att ridsdale med skulder på över 120 miljoner pund och därefter krasner med försäljning av TA och ER och Alla stjärnspelare är minst lika medskyldig till förfallet som Bates, och inte blev det bättre med GFH som alla sa det skulle bli när LUST jobbade för ny ägare, detta gör att jag är ytterst tveksam till nya ägare. är ju lätt att sitta här och säga att med nya ägare kommer det bli bättre, men historien säger annat, och vi pratar om ägare som vi inte har en susning om vilka det ev skull bli, är väl inte det mest tacksamma att ta över denna klubben heller
Leeds United Tobbe O
2015-04-19 18:25
Thom// ordet kaos är så klart relativt. Vi kan enas om att Bates la grunden till att vi är där vi är. Tror det är väldigt få här du behöver övertyga om motsatsen. Jag tror givetvis inte heller att vi står och faller med Thompson som andretränare. Men att sparka honom i det läget vi befann oss skapade oro i en trupp som presterade väldigt bra resultat och som började med den fina resultatraden i samband med att han kom till klubben. Flera spelare har vittnat om hans positiva inflytande. Att sparka honom var också ett slag mot Redders som handplockat honom. Det leder till stor osäkerhet hos våra många unga spelare om vad som gäller framöver och det tror jag starkt påverkat våra prestationer de senaste veckorna. Skulle jag gissa så tror jag inte han är kvar som huvudtränare nästa säsong och självklart är det i så fall en faktor som flera av våra unga spelare kommer väga in när de ska besluta sig om de ska stanna eller inte när anbuden från PL- klubbarna kommer i sommar. Det är klart att en ägare inte vill störa harmonin i ett lag som går bra. Men det är också ett av mina problem med Cellino. Han agerar så impulsivt och fattar därför kanske inte de mest genomtänkta besluten. Det är ju en anledning till att tränare få gå på löpande band och jag tror vår klubb efter alla år av turbulens behöver lite lugn och ro och en tränare som får tid att bygga ett lag. Mitt största problem är dock att jag inte litar på honom. Han snackar mycket som sedan inte visar sig stämma. Du skriver själv att ekonomin sägs vara bättre. Ja det har ju Cellino sagt men jag vet inte om jag tror honom, hoppas så klart det stämmer men det skulle inte förvåna mig jättemycket om det visar sig vara fel. Vi vill efter Bates och GFH så desperat gärna ha en ägare som känns bra. Vi jämför med de värsta exemplen som finns, tex Cardiff och Malaga, och intalar oss att han är nog ok.Visst i jämförelse med Bates är han en toppenkille men jag kräver mycket mer av en ägare än en snubbe som bjuder fansen på en pint på Peacock.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Leeds så klart!
2015-04-19 18:07
Tittar just nu på Newcastle-Tuttskinka.
Missnöjda Newcastle-supportrar skulle bojkotta matchen.
15-16000 st årskortsinnehavare handlade det om.
Det verkar inte varit många som ställde upp på denna bojkott.

LLP - beware.
Leeds United Leeds så klart!
2015-04-19 17:44
Ett tillägg så inte folk tror att jag har något gott att säga om våra rumänska tiggare: Hade LLP (eller vad namnet nu är denna vecka) sagt att vi vill köpa hela klubben så hade jag gått "all in" och pantat bostaden. Nu är målet GFH:s andel, japp sämre delägare finns inte, så det hade varit ett steg framåt, men Il Duce äger fortfarande 75%, vilket innebär att vad majoritetsägaren säger/vill är fortfarande vad som gäller. Ett passivt tandlöst ägande för LLP. Lite som att vara åskådare i sängkammaren. Pervest kul om man är lagd åt det hållet, men frustrerande dåligt om man är ute efter "action". Personligen har jag fortfarande tålamod med Il Duce eftersom mina krav efter Bates mfl är låga. Det finns fortfarande mycket som behöver förbättras, men det är inte lika jävligt som det har varit. Skulle det poppa upp en ny potentiell ägare som verkligen vill köpa klubben med i mina ögon rätt agenda så är jag villig att omvärdera min uppfattning, men tills det ger jag både klubb och ägare mitt fulla stöd även om det i sammanhanget är totalt ointressant då jag är försumbar. Alternativet till att fortsätta stödja både klubb och klubbägare, dvs att skrika "fuck off" på ståplats, är bara negativt för nuvarande, samt förhoppningvis kommande utveckling av klubben.
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2015-04-19 17:21
Leeds så klart!// Hade inte kunnat skriva det bättre själv! Jag beundrar verkligen initiativet och skulle aldrig säga till folk att inte lägga £100 till det där projektet. Jag säger lycka till.. men att i Leeds United tro att ett gäng supportrar ska kunna ta kontroll och utveckla Leeds United kan jag inte se. Om man mot all förmodan får ihop £10m så ska man också lyckas köpa GFH's andel på 25 % vilket ingen vet om de ens vill eller vad det i så fall skulle kosta. Vad händer om de vill ha £20m? Att tro att någon snäll, rik Leeds supporter ska gå in och "lägga till" £10m ur egen ficka utan att kräva större inflytande än någon som gått in med £100 är att vara rent utsagt dum. Nästa problem sen blir ju att driva klubben framåt. terry cooper snackade häromdagen om £25-30m till nyförvärv. Vart han fått de summorna vet väl ingen men att vi behöver förstärka truppen under varje säsong förstår väl alla och det är ju inte bara det heller. Alla utgifter, driftkostnader osv... vem ska betala dom? Cellino? Jag ser mycket hellre att vi har en ägare som äger 100 % av klubben vilket vi inte haft på år och dagar känns det som. Jag vet inte hur många brevlådor som ägde oss under Bates tid men på det sättet känns det mer säkert nu och det kanske är därför Cellino får så mycket skit. Vem ska vi slänga skit på sen när LLP äger 25 % och kanske inte får igenom nån fråga? Hur ska de kunna ha något att säga till om när de bara äger 1/4 av klubben? För mig är det alldeles för mycket skit med detta. Jag kan också tro att det i det långa loppet hade tagit bort intresset för klubben från eventuella köpare när de bara kan köpa 75 % av klubben. Bättre då att välja en klubb som kan erbjuda arena, träningsanläggning samt ett 100 %igt ägarskap. Inget av det får man i Leeds. Jag tycker också det är komiskt att folk säger att det är mer kaos nu. Har ni glömt 25 minuspoäng? Har ni glömt alla patetiska kommentarer i media vilket ledde till mängder av rättegångar? Har ni glömt uttalandet från Bates om att vi är "scum of the earth" och många andra. Har ni glömt när klubben stängde av de som satt i styrelsen för LUST? Har ni glömt alla sålda stjärnor? Har ni glömt att patetiska summor vi sålde dom för? Alla brutna löften och att Bates drog ner oss till den lägsta placeringen i vår jävla historia? Ni kanske också har glömt hur han totalt fuckade upp Graysons lagbygge genom att sälja Howson, inte ge Gradel nytt kontrakt, likadant Johnson, inte erbjöd Beckford ett förbättrat kontrakt i tid vilket gjorde att även han drog gratis till Everton. Har ni glömt hur att vi gick igenom administrationen utan ett giltigt CVA vilket indirekt ledde till att vi blev tvungna att lira ytterligare 2 år i League One pga de 15 minuspoängen. Har ni glömt att vi, trots administration, fortsatt gå miljoner i minus varje månad, att vår arena och träningsanläggning fortfarande inte är i vår ägo och ingen vet varför. Har ni glömt hur dyra biljettpriserna var och hur illa fansen blev behandlade under ALLA år under Bates? Ni kallar detta kaos? Ekonomin sägs vara stabil, och bara det är ett stort plus. Sen, ärligt talat skitet jag i om Redders blir kvar som huvudtränare eller inte. Hade jag fått bestämma hade han gått ner till akademin igen men det är kanske tveksamt om han vill det själv? Ta tillbaka Grayson eller ta in någon som har erfarenhet av att styra en klubb som Leeds United med allt vad det innebär. Satsa nån miljon pund på det istället. Vi står inte och faller och dör med Redfearn som folk verkar tro här. Plötsligt har han blivit svarat på alla våra frågor. Folk ville ha bort Grayson och McDermott men Redfearn är riddaren i den vita rustningen som ska ta ringen till Mordor och kasta den i elden och rädda Middle Earth från allt ont. Herregud... Ja, laget har säkert sugit här på slutet och förlorat 4-5 matcher i rad. Det roliga i detta var ju att innan hade vi en grym form och då var det allas förtjänst förutom Cellino. Det var ju praktiskt taget så att tack vare att han höll sig borta så vann vi. Nu när det går dåligt är det ingens fel FÖRUTOM Cellinos. Då är det plötsligt hans fel av vi förlorar matcher. Thompson blir avstängd ska tydligen vara en bidragande faktor. Om det är så varför i helvete säljer vi inte hela jävla högen av spelare och ledare i klubben om vi står och faller med en assisterande tränare? Som om det skulle vara nyckeln till framgång!? Ställ upp med 11 Thompson i startelvan så blir allt bra? Jag undrar också fortfarande; om laget går bra och allt är harmoni, varför skulle en ägare göra något för att förstöra det? Jag kommer ALDRIG fatta varför. Om du inte är Bates då iofs och är en jävla idiot från början men bortsett från honom.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Rob.
2015-04-19 17:12
Delph gör 2-1 på Wembley.
Leeds United Leeds så klart!
2015-04-19 15:40
Från det ena till det andra:
ÅFF-FFF 1-0

Nu är det någon här som blir glad.
Vad kostar förresten ÅFF:s startelva att värva 150000 SEK + en back pilsner? ;)

Tur att vi har Allsvenskan i motpol till PL - sandlådan där världens miljardärer leker.
Leeds United lufc4ever
2015-04-19 14:14
@Leeds så klart!:


Jag känner mej smutsig....
Leeds United Leeds så klart!
2015-04-19 14:02
@Tobbe O:
Du kanske vill ha Ashley istället? Det kunde ha varit värre ;) EDIT: För att sälja klubben måste du ha en köpare. Potentiella köpare till Leeds finns i varje gathörn om man litar på "källor" som kläcker ur sig något anonymt i sajbervärlden. Verkligheten ser annorlunda ut. Vill vi dessutom ha en köpare alla supporters gillar så är chansen större att ET landar i din trädgård i morgon. Personligen vill jag inte ha en Cardiff-tönt, en ManCity-kriminell (ni minns väl Svennis thaikompis?), fattiga araber (GFH), galna araber (Malaga), en kriminell ryss (oligoark), en nyrik galen kines, galna amerikaner (ManUre), galna britter som Bates och Ashley, eller en läskeblasktönt (Red Bull) etc etc. Vilka finns kvar? En Hollywoodskådis? Naiva supporters som tror de likt rumänska tiggare utanför ICA kan skramla ihop en förmögenhet för att köpa och driva klubben i PL? Något annan förslag? Att köpa klubben, ER, och värva spelare med kvalité för PL lär kosta en slant. Låt oss säga minst 1,5 miljard SEK. Sedan tillkommer en skön slant varje säsong oavsett vad FIFA säger för att hålla klubben flytande. Vem är villig att lägga denna mängd av sina pengar för att glädja några numera bortglömda supporters som dessutom inte vill att den nya ägaren ska ha en skit att säga till om? Lycka till. Nä, nu blev det jobbigt. Jag tar det lätta alternativet. Att skrika "fuck off" på ståplats. En Guiness till tack.
Leeds United Leeds så klart!
2015-04-19 14:00
@lufc4ever:


Bra där. Den lille norrlänningen tycker jag är den bäste fotbollsjournalist vi har för tillfället.
Leeds United Leeds så klart!
2015-04-19 13:58
Att gnälla först och kolla fakta sedan är en favoritsysselsättning.
Hartey
2015-04-19 13:50
Silvestri låg skadad i minst tre minuter mot Norwich och hade riktigt ont. Vi stod nära på South och jag var övertygad att han måste bryta matchen. Så räkna bort Silvestri som en myglare direkt.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United lufc4ever
2015-04-19 13:47
Så där har vi det. Silvestri tränade INTE i veckan. Sen kan man tycka att rada upp sig utanför kontoret på fredagen en efter en och säga att man inte är redo känns inte bra. Men det är väl bara ytterligare en av sakerna som inte funkar som det ska i vår klubb. Inget är by the book utan rena vilda västern bara.

Kristoffer, du är spot on. Kommunikationen ut funkar inte och har inte gjort det på 10år. Vi som är klubbens största inkomst behandlas som luft. Finns ingen annan "industri" i världen där den som säljer något kan säga till sina kunder skit ner er och betala bara. Såna företag hade inte överlevt i 5 minuter. Men inom idrotten går det och uppenbarligen utmärkt när det kommer till Leeds United.

Detta är ytterligare ett skäl till att se på LLP som nåt positivt. Ett försök att få insyn och aldrig mer bli behandlade som skräp. Försöker vi inte ens så kommer cirkusen bara fortsätta. År efter år.
Leeds United Kristoffer
2015-04-19 12:05
Det som stör mig är att klubben inte kommunicerar med supportrarna. När Thompson blev avstängd så var det ingen som visste varför. Ett väldigt kort uttalande kom upp på klubbens hemsida men det gav nästan fler frågor än svar. Igår på morgonen så ringde det en anonym person till Adam Pope från klubben och berättade vilka skador de spelare som valt att stanna hemma hade. Personen vägrade dock säga vad han hette. Det är ju sånt här som skapar rykten osv. Inga raka svar.
Annons: