/england/leeds/forum/1147.aspx/england/leeds/forum/1147.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
The Championship - Leeds United
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Leeds United Silvestri the King
2015-04-22 07:23
@kjelldan:

Tack SJÄLV. kjelldan, alltid roligt med lite skojsan, satt som en smäck- in my
HEART .;))
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2015-04-22 04:53
lufc4ever// Väldigt intressant intervju. "Om du har ett hus som är värt 1 pund och någon erbjuder 4 pund så är det klart att man blir intresserad". Men det står också att läsa, som jag har sagt 1000 gånger, att Cellino inte vill sälja. Han har tagit sina barn till Leeds, sin fru, han ser staden som sitt nya hem. Men enligt vissa här inne har Cellino nu sålt klubben cirka 769 000 gånger, till 100 % också. När jag läser den där artikeln, visserligen från Umbers, så tycker jag det verkar intressant inför sommaren. Han kan ju ljuga men det låter som att våra unga spelare absolut inte kommer säljas, att truppen kommer förbättras och att det kommer komma upp många intressanta och bra nyheter för Leeds fansen. Det verkar också som att vissa kontrakt redan är påskrivna nästan? Han erkänner också att kommunikationen mellan klubb och fans måste bli bättre vilket jag tycker är bra. Det är ett första steg mot förbättring att man iaf erkänner. Om lite drygt en vecka är Cellino tillbaka och då hoppas jag att han sätter igång med arbetet inför kommande säsong. Jag tror fortfarande att Cellino kan vinna över dem som tvivlar och för mig så känns han fortfarande som rätt man på rätt plats. En galen italienare i en galen klubb full med galna fans.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United kjelldan
2015-04-21 23:32
Fasen, att gå in på RS och gå ut därifrån med ett sug efter äppelkaka är inte varje dag. Tack Silvestri!

Leeds United lufc4ever
2015-04-21 19:50
@sportcarl:


Just nu är det nog bara den inre kretsen som vet. Planen är att presentera milestones. Gissar att första är £1m.
Leeds United lufc4ever
2015-04-21 19:48
Time will tell helt enkelt.
Leeds United Silvestri the King
2015-04-21 19:27
@Åby.Krona:

Började med roboten förra sommaren. I år har jag ingen mossa där.den gått !!
Där roboten inte gick finns mycket mossa i år.
Leeds United Kristoffer
2015-04-21 19:27
Nu har det visat sig att även Cani hade knäproblem men Leeds valde att låna in honom i alla fall. Precis som med Benedicic.

Väl spenderade pengar.
Leeds United Åby.Krona
2015-04-21 19:10
Gröna sidan upp.
Leeds United Åby.Krona
2015-04-21 19:09
På ta om vår en klok man sa till mig håll gräsmattan lång så slipper du mossa o lite annat .Låt gräset gro nu riktigt långt sen klipp .Prova
Leeds United Silvestri the King
2015-04-21 18:27
Som motvikt till Leeds -alla bekymmer och vedermödor, bryter jag av, och vill tala om den underbara sommar som idag har börjat.
Gräsmattan utanför mitt hus lyser av gula påskliljor, bland den blå scillan,utanför mitt gula hus.
Klätterhortensian på en gammal björkstam knoppas, lagom till den svartvita flugsnapparen .intar samma gamla fågelholk som vanligt.
Juni månad börjar med alla rosorsblomstring , Flammentanz, Ingrid Bergman,
Orange Troika, Gul Piece. för att nämna några.
Gräsmattan övermannas av MR ROBOT, han knatar över 1500 m2, lätt som en plätt, och till hösten kan man mumsa på goda plommon och röda vinbär.,
samt äppelkaka gjord på Aromaäpplen med en tjock vaniljsås..
Med denna verklighet får man inte klaga, Så är det att bo på landet,
I love,t, ..Lite off off men det får NI tåla, Jag tar mig an Leeds sedan !!
Leeds United Åby.Krona
2015-04-21 17:51
Som Mc sa när han varit avstängd ska åka omkring i Eng o titta på spelare ,jo pyttsan har nog mest rensat majskolvar i florida
Leeds United sportcarl
2015-04-21 15:38
någon som har koll på hur mycket CBS har samlat in?
Leeds United lufc4ever
2015-04-20 22:14
Sportcarl //

Ärligt talat har jag ingen aning varför man valt just detta spåret men man har säkert tittat på flera alternativ och tyckt att detta varit det bästa.

Som sagt, andelarna är till salu. Allt såna bolag tar i är till salu till rätt pris. Värderingen är £10m och den känns rimlig för £40m för klubben låter rimligt. Framförallt eftersom att man inte får annat än spelartrupp, golden ticket och en massa hemlisar.

Det jag själv tror kan bli den knepiga gåtan att lösa om man kommer till bords är hur hagalna är GFH efter TV-pengachansen ? Tycker dom det är värt att hålla sig kalla och hoppas på att Cellino ska fixa biffen så kan det bli jobbig. Men Cellino är inte känd för att strö massor omkring sig och bäst chans att ta sig ur detta hål är nog det ändå. Att gå upp "gratis" är ingen omöjlighet men det är mycket mindre chans.

Jag tycker man ska inte glömma bort en mycket viktig bit i ekvationen och det är förtroendet MC har skaffat sig. Det är snart lika med noll och sånt sätter sina spår genom en hel organisation. Hade han haft alla med sig så hade det möjligen gått att gå upp efter hans modell. Lagom billigt och mycket tro på saken. Hur många kommer brinna för honom efter en säsong som denna ? Nä, vill han upp (om han nu får chansen ens) så får han nog upp med börsen rätt ordentligt och inte ens det lämnar garantier.

Så frågan är,vill GFH vänta ?? Jag tror inte dom ens kan stava till långsiktigt.
Leeds United sportcarl
2015-04-20 21:01
lufc 20:49 varför måste man samla ihop pengar först för att fråga om GFH:s andel är till salu? varför inte först fråga är andelarna till salu och vad kan ni tänka er att sälja era andelar för? och därefter go for it
Leeds United lufc4ever
2015-04-20 20:49
Thom // Jag hör allt du säger och jag förstår dina argument. För det är dom mest logiska. Jag kan erkänna att jag är småblind av drömmen att detta kan funka. Kanske desperat är ett bättre ord jag vet inte. Men omöjligt är det inte. Större under har skett och ibland måste man bara släppa på sina spärrar.

Jag har inga problem med att vi har flera ägare. Det enda jag vill veta är vem är dom och vad har dom för planer med vår klubb. Det är något vi inte haft en aning om dom senaste 10 åren. Vi har gissat och har säkert inte fel i mycket men vi har inga fakta överhuvudtaget. Sånt tycker jag är rätt trevligt att veta om jag ska betala för något. Om jag tänker köpa en bil vill jag veta hur många ägare den haft och om där finns några skulder kvar på den.

Yes det är möjligt att GFH säger buzz off med era £10m vi vill ha £25m. Men då övervärderar dom klubben fullständigt och jag är inte så säkert på att dom ens får lov att göra så. Lagligt tänker jag då. Men som sagt så vet jag för lite kring det.

Jag är inte ute efter att göra pengar på mina insatser i detta. Jag är inte ute efter att stå och skrika på barrikaderna att jag vill minsann också höras. Merparten som går in i detta kommer inte bry sig om detaljerna utan kommer säkert gladeligen låta ett fåtal utvalda föra deras talan. Kan man bara hålla detta på den stigen så ser jag inga problem i att ha 35000 röster. Lite grann som ett parti gör. Jag är blå och har alltid varit men där är delar i deras politik som jag inte håller med om. Men helheten får mej att kompromissa. Demokrati. Man kan inte få allt.

Återigen så handlar detta inte om klubben är till salu eller inte. Det handlar om att få ihopa pengar till att fråga om GFH´s andel är det. Och deras andel har varit till salu sedan dag 1. Dom är ett riskkapitalbolag och inget annat. Dom är här för att göra pengar och nu har några tappra själar satt sig ner och tänkt ut att £10m kan nog vara ett fint runt tal som GFH kanske kan tänka sig lyssna till. Jag är beredd att tro dom för dom är Leedsare precis som du och jag. Om dom är skojare så kommer jag förlora 1200kr ungefär. Det kan det vara värt för att iaf försökt få till en förändring.

Sen tror jag nog att man ska definitivt inte underskatta folkets kunnande bakom detta. Dom må inte ha klabbat med en skadeskjuten italiensk jojoklubb i 22 år och dragit på sig rättsväsende till höger och vänster, men att på 3 månader jobba fram denna idé till att nu kunna försöka sälja den är det inga vanliga tomtar som en annan gör.
Leeds United sportcarl
2015-04-20 19:18
på tal om vår reservmålvakt stuart Taylor så är det ett ganska stort reportage om honom i Aftonbladet som inte tagits upp här, man kan ju inte annat än tycka synd om honom,
Leeds United sportcarl
2015-04-20 19:17
Leeds United sportcarl
2015-04-20 17:44
om man skall skriva lite om fotboll så vann U21 med 4-1 efter 3 mål av Montenegro, Aidy White gjorde även comeback efter en längre tids skada
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2015-04-20 17:42
lufc4ever// Ja men hur kan du säga att det inte är ett viktigt steg att se om klubben ens är till salu först? Ska man greja med det här hur länge som helst och sen få reda på att GFH inte ens vill sälja för £10m då? Vad är meningen i så fall och vad händer om det kostar £25m att köpa 25 %. Hur går man tillväga då? Vi klagade tidigare på att klubben var delägt av en jävla massa företag som ingen hadr varken koll eller kontroll över. Nu ska vi låta kanske 35 000 Leeds fans vara delägare massa småföretag och investerare. Hur kan en Leeds supporter som går in med £100 ha lika mycket (om ens något) att säga till om mot någon som gått in med £10 000 och vad är det då för mening? Sen undrar jah fortfarande vilken typ av makt LLP kommer ha när Cellino fortfarande äger 75 % och kan göra precis exakt vad han vill. Och det har han ju rätt till också. Varför ska han behöva lyssna på människor som varken har kunskapen eller kapitalet att göra Leeds till en storklubb igen? Viljan, ABSOLUT. Passionen, SÄKERLIGEN! Men kunskapen, kapitalet, kontakterna, nätet, det har vi inte men det har Cellino med över 20 år som klubbägare. Att tro att 35-40 000 Leeds supportrar kan göra ett bättre jobb är att vara naiv. Sen säger jag inte att Cellino är något helgon. Ge mig något alternativ som är bättre så är jag den första att säga att det låter bra men i dagsläget så finns det INGEN. Det finns ingen riddare i vit rustning. Ingen rik människa som är villig att leka klubbägare för fantasipengar. Vi står och faller med Cellino just nu och det är väl inte bra på många sätt med tanke på hans rättegångar osv men jag hoppas i alla fall att han kommer tillbaka för annars ser det jävligt mörkt ut för oss.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2015-04-20 17:32
Duke// Ja om det skulle visa sig att del Fabro och Cani har gått in i ett myteri så är det ju kanon bra. Alla nöjda antar jag för vem fan vill ha kvar dom i klubben i vilket fall?
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Duke
2015-04-20 17:25
Thom// Var extrem otur för Antenucci att fyra andra spelare "skadade" sig precis samtidigt. Jag tycker det är kontraktsbrott och tycker att de ska skickas hem med en gång. Nu verkar det som att Silvestri och Antrnucci hade skadekänningar men de övriga fyra ska bort. Vilken annan stor klubb i Europa händer det så mkt skit som i Leeds just nu? Ingen vill jag påstå.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United BullenKarlsson
2015-04-20 16:38
Äh Thom, det är ju bara för att du är kapitalist ;)

Vi socialister tror på det kollektiva ägandet.
Leeds United sportcarl
2015-04-20 16:36
Kristoffer 15:31, jag har sett en bild på Bianchi röka(vid ett annat tillfälle utanför arenan)och jag gillar det inte, men tilldetta som någon skriver och som du avslutar 10:19 med att det var anledningen att Thomson blev sparkad är ju minst sagt långsökt och du har noll procent bevis för din tes,
Leeds United lufc4ever
2015-04-20 16:16
@¤Thom Mattsson¤:


Med steg 37 menar jag att det du funderar över är väldigt långt in i framtiden. Man har säkert en grov plan om hur man kan tänka sig hantera dessa frågor men just nu ligger all kraft på att se om det ens är möjligt att ta sig till förhandlingsbordet. Och då har man bett alla Leeds supportrar i runt om världen om stöd. Skulle det visa sig att vi blir bara några tusen och pengarna inte ens når nån miljon så är det ju bara att lägga ner.

Vissa tycker säkert att man hade kunnat frågat alla hur många som är villiga innan man ber om pengarna men sånt brukar sluta helt fel när det väl kommer till kritan. Det är väldigt lätt att säga att man ska stödja men när man väl ska betala så försvinner många. Nu har man valt in med pengarna och sen får vi se. Jag tycker det är bra för det sätter press på oss att leverera och inte bara snacka. Om man verkligen vill detta väl så lägger man manken till. Sen får man naturligtvis acceptera att alla kan inte bidra. Men det är därför man har öppnat för 10st på £100 möjligheten.

Kalkylen som är gjord (hittar inte den just nu men den finns därute ) är inte ens i närheten att 100000 ska bidra med £100 var. Meningen är att X antal personer/företag ska kunna bidra med upp till £10000 och sen om jag inte minns fel så finns det även poster på £100000.

Utan att vara 100 insatt i planen framåt så förmodar jag att man efterhand kommer använda inkommet kapital som säljargument till diverse folk i näringslivet. Kan tänka mej att man först närmar sig lokala företag som idag redan sponsrar klubben och hoppas på stöd därifrån. Att man har stöd av gamla spelare som Clarke,Radebe, Bakke och Matteo skadar inte heller.

Detta kan bli succé och detta kan bli magplask men det som framförallt tilltalar mej är att det är VI och inte JAG det handlar om. Alla i samma båt. Man kan se det som en folkrörelse.
Leeds United Kristoffer
2015-04-20 15:31
@sportcarl:


Jag tycker att det verkar trovärdigt då vi har sett bilder på att de italienska spelarna röker.
Leeds United sportcarl
2015-04-20 15:24
Kristoffer 10:19, man kan ju skriva vad som helst på Twitter och Facebook för att sedan spridas som vattenringar , är ju upp till var och en vad man vill tro på och lägga ut, jag tar 99% med en nypa salt, i sista änden misskrediterar man oftast oskyldiga mäniskor men det verkar vara ok för en del, jag för min del undrar ofta varför folk lägger ut mycket som i efterhand visar sig vara osanningar,
Leeds United sportcarl
2015-04-20 15:12
rotherhambiljetterna kom idag, en veckas levernstid, ok,
Leeds United Rodell
2015-04-20 14:07
starkt av så många här inne att vara så insatta i allt som händer runt klubben..... Jag va det under lång tid läste allt på twitter o besökte engelska tidningars hemsidor osv... men senaste 2månaderna har jag tappat all ork men att ha koll på saker runt klubben... Lyssnar på matcherna och tänker bara på fotbollen nu för är så jäkla less på allt annat... ena dagen är det en sak nästa en annan och tredje då säger det emot det första om o om igen... men big up! till er som orkar vara så insatta! någon dag så kanske vi får luta oss tillbaka och bara tänke på fotbollen och ha en helt vanligt funktionell klubb oavsett vart i seriesystemet ligger!

Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2015-04-20 13:30
lufc4ever//

Pa vilket satt ar det dar steg 37? Vi vet fortfarande inte om GFH vill kopa. Vi vet fortfarande inte till vilket pris. Ingen vet tydligen hur, om vi lyckas kopa deras 25 %, vi ska kunna driva klubben da vi endast kommer ha kopesumman men inga pengar att driva klubben. Ganska stora fragor enligt mig och inget steg 37.

Gar GFH ut med att deras andel kostar 20 miljoner pund sa falerar ju allt ihop direkt. Gar de ut med att de inte vill salja, vilket ar det jag hort hela tiden, sa borde ju allt falera igen. Om man nu far en summa pa 10m pund sa ska man ocksa hitta 100 000 manniskor som ar villiga att lagga 100 pund var. Vi kan ju inte ens fylla halva Elland Road, hur i all varlden ska detta ga till?

Jag ser dock mycket hellre LLP som 25 % agare av klubben men for mig ar det bara en drom som ar langsokt.

Jag ser 1000 % hellre en agare som ager oss till 100 %. San ar jag.
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2015-04-20 13:25
Ganska roligt detta att for bara nan vecka sedan forbarmade sig alla har inne over Antenucci och hur kasst det var att han "sag ut att bli avstangd pga en fet bonus och en kontraktsforlangning". Vad hande? Han har spelat varje match sedan dess och nu gar han skadad tydligen i ett sorts myteri. Ja, strongt av Antenucci att ga i myteri nar han ar 2 mal ifran en feting bonus.
Annons: