/england/leeds/forum/1139.aspx/england/leeds/forum/1139.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
The Championship - Leeds United
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Leeds United Linus.M
2015-05-02 10:36
Thom// Skulle gissa på en protest av Redfearn. Silvestri skrev igår på Twitter att han inte förstod varför han inte blev uttagen.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2015-05-02 10:34
Så Silvestri gör myteri också nu då? Let the konspirationsteorierna starta ;)
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United sportcarl
2015-05-02 10:26
Klockan 09:20 här och mindre än 3 timmar till kick off, hunnit med att att springa till ER and back och inmundigat en full engelsk frukost, just nu skiner solen och det ser ut att bli en bra dag, snart dags att bege sig tills arenan, 2 timmar innan matchstart brukar spelarna anlända, har beställt 3 poäng och från nu r det matchfokus så kan ju en del hemma få diskutera silvestri och varför inte han spelar trots han är fullt frisk
Leeds United sportcarl
2015-05-02 09:26
Silvestri tillgänglig men ej uttagen
Leeds United Duke
2015-05-02 09:17
Silvestri icke uttagen idag.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Silvestri the King
2015-05-02 00:21
@Silvestri the King:

svea-tjeckien 6-5....
Leeds United Åby.Krona
2015-05-01 21:58
@Linus.M:

Tack Linus
Leeds United Plyma
2015-05-01 20:40
Ett STORT tack till Helene o Christer för ett storartat jobb som jag märkt under den korta tid i LUSS jag varit med.
WALLACH ;))))
Leeds United Linus.M
2015-05-01 20:21
Rob// Är beredd att lägga ner mycket tid på det :) Kör i vind. Och som du sa - Tack Christer och Helene! Ett fantastiskt jobb ni gör och då vill man hjälpa till.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Rob.
2015-05-01 19:36
Ett stort TACK till Christer och Helene för allt massivt jobb de lagt ned på LUSS genom åren!

Är Thom med flera eventuellt intresserade av att diskutera lite idéer/hemsida med mig? Vore kul om vi kunde hålla liv i LUSS och eventuellt få till en hemsida med automatiskt medlemssystem, tror man kan spara mkt tid och arbete där.
Leeds United Silvestri the King
2015-05-01 18:56
Hockey
canada- lettland 5-1.

kl 20.00 sverige- tjeckien...................
Leeds United Tobbe O
2015-05-01 17:03
Snackas en del om Martin Allen som ny tränare. Har tränat Barnet senaste säsongen och bytt klubb 10 gånger de senaste 10 åren. Bara ett rykte så klart men vem trodde att det kunde ligga något i ryktet om Hockaday förra året.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Plyma
2015-05-01 14:51
UPP TILL KAMP!!!
För Vinst o skönt lir imorron!
För lite skön vårvila!
För att sen ordna upp affärer o allt juridiskt skit Mr MC!!!
För stabilitet i Klubben!!
För en Skön Silly Season!!
För att Silly Season ryktena (Dom bra;) infrias!
För att gamla löften infrias t ex ER, TA eller tala om hur läget är i frågan!
För fler TV sända LEEDS matcher!
För mer poäng nästa säsong! Runt 88 t ex ;))
För en placering topp 6 åtminstone!!!
För nu Mr MC, är det dags att öpnna plånkan! Investera eller dra! Kan du inte så förklara det isåfall!!
För nu jävlaranamma, är det dags för PL 2016!

We All Love LEEDS and Marching On Together !


Leeds United Linus.M
2015-05-01 14:07
Duke// Sluta klaga. Cellino hade faktiskt bara otur med Milanic och Hockaday. Och han hade faktiskt inget att göra med Thompsons avstängning!! Han är faktiskt avstängd! SÅDESÅ.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Duke
2015-05-01 13:22
Mowatt år YEP player of the Year. En spelare Hockaday inte tyckte var bra nog för att vara med i 18mannatruppen.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Duke
2015-05-01 13:14
Lite kryddat men Redders har blivit av med hjälptränare, sportchef och har ingen inflytande över nyförvärv. Redders ville ha championschiperfarna spelare t ex Becchio får in Cani. Spelare som inte vill spela osv.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2015-05-01 10:41
Haha, att Grayson hade rena gräddfilen i jämförelse med Redfearn är ett av de roligaste kommentarerna jag läst här inne på år och dagar. Jag tackar för den :)
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Linus.M
2015-05-01 10:01
Öhhhh.... Vart låter det som att Redfearn vill gå tillbaka till akademin?
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United sportcarl
2015-05-01 08:56
Leeds så klart 0653, instämmer för ingen av våra typ sista 10 managers har haft gräddfil utan fått släppa sina bästa spelare(det har redfearn sluppit iaf utan t o m fått in spelare som Bamba), hade någon lyckats föra oss till PL under de premisser som varit sista 10 åren hade han inte blivit en Gud i mina ögon men näst intill, en legend i nivå med kanske Wilkinson och o Leary och på piedistalen under kung Revie, nu dags för en stadig frukost på Hotel Hilton Leeds
Leeds United sportcarl
2015-05-01 08:41
Att byta manager är inte prio ett inför nästa säsong, vi lär inte gå upp utan förstärkningar vad än managern heter. Redfearn skall få cred för sitt leedshjärta och att satsat på Cook och mowatt direkt och han ju jobbat under svåra förutsättningar,men han är ingen gud för man har ju sett tydliga brister som på hösten när spelarna kroknade och inget hände inga byten kom, är ju en hel del spelare som han inte fått ut allt av och som säkert känner att de inte har hans förtroende till 100%, vilka anfallare skall det satsas på? Han har gjort det godkänntr men inte mer med den spelartrupp vi har.
Leeds United sportcarl
2015-05-01 08:24
Vad vi behöver är för det första 3-4 klara förstärkningar, egentligen en ny manager med erfarenhet från högre nivå både som manager och spelare med en tydlig linje och spelplan och som kan förändra matchbilden om det behövs och agerafrån sidlinjen få spelare att växa och överträffa sig själva, har man bra bänk så våga använd den, finns ju spelare som borde fått betydligt mer speltid som tex adryan han är i samma nivå som Cook byram och mowatt , Taylor är ju ett exempel på spelare som kom in på ett bananskal och som med Bamba lyfte laget,
Leeds United Leeds så klart!
2015-05-01 06:53
@Duke:
Gräddfil när han fick 0 kr för att värva spelare för, och Bates sålde hans bäste spelare varje säsong? Grayson hade ingen gräddfil. Han var en trollkarl. Vi spelade också en rolig offensiv fotboll under Grayson. Att säga annat är att försöka hitta på ursäkter för Redfearn. Oavsett vad så sitter vi med Redfearn, vilket inte är illa, men han har gjort en mellansäsong med Leeds. Tyvärr så låter det inte som att han vill återvända till akademin nu när han har fått smak på a-laget. Är Redfearn Gud Fader som ska leda oss till PL, och få oss att överleva i PL? Nej. Den där Grayson då eftersom jag tjatar om honom? Skulle Grayson kunna ta oss till PL? Ja. Skulle han få oss att överleva i PL? Nej. Grayson är inte heller den Gud Fader vi behöver även om han skulle lyckas bättre än Redfearn. Om vi hittar en manager med PL-erfarenhet? Det räcker inte (McD). Om vi hittar en manager med mycket PL-erfarenhet? Det räcker inte (Cracking Neil). Vad vi behöver är nämligen en j-la övermänsklig demon. Någon som kan motivera spelarna att spela över sin förmåga varje match. Någon som kan överlista bättre motståndarlag med sin klurighet. Någon som är en matchcoach och kan ändra en match med ett byte. Någon som får Il Duce att darra av skräck, eller öppna plånboken av rädsla när han ryter till. Någon som kan trollbinda den brokiga skara av supporters med det obefintliga tålamod vi har. Någon som kan hindra klubben från att skjuta sig i foten varje gång det ser ut som om vi är på rätt spår. Sådana demoner finns knappt. Speciellt inte för ett snart bortglömt storlag som harvar runt i Championship. Ska vi då ge Redfearn ett år till med a-laget? Inte mig emot eftersom det är brist på bättre. Fast något spel i PL lär det inte bli.
Leeds United PutteBJ
2015-04-30 23:46
//Kristoffer & Linus

Jag förstår att ni lägger ihop 1+1 och tar för givet att Massimo kmr att sälja Leeds. Jag är inte lika säker. Och jag är inte lika säker att det är klubbens bästa. Jag är beredd att ge han 1 säsong till för att se vad han kan få uträttat.

Jag ser absolut helst att Neil är kvar med. Och att Steve återanställs alternativt att Neil får in en ny kompetent andre tränare.
Leeds United lufc4ever
2015-04-30 22:41
" All I'm doing is fighting for the club. If that's a crime then I'm guilty."

Redders idag...

Fan vilken mjukis jag är för sånt !!
Leeds United Duke
2015-04-30 21:18
Jag kan inte förstå varför man vill byta Readfearn. Vi var i botten när Han tog över nu ett stabilt mittenlag trots allt som gått emot honom. Grayson hade rena gräddfilen i jämförelse och ett bättre lag. Give Redders a new contract, bring back Thompson, give the youth new deals and add quality to our squad. It's that simple.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United sportcarl
2015-04-30 18:07
Leeds så klart 16:18, vissa kor blir heliga och andra slås ut i konkuransen vissa bärs in i guldstol och andra slängs ut i dyn som gamle Magnell sjöng, sedan är det den där gamla visan om OM, om hockeday hade haft truppen klar och redfearns förstärkningar i augusti, om redfearn fått ha kvar thomson, om grayson bmd warnock osv inte fått sälja för mer än de köpt vad allt hade kunnat se annorlunda ut, men det är en det är en annan visa. Men som jag skrivit innan innan och snäll som jag är så är jag beredd ge redfearn och Cellino ett år till, de har fått jobba under svåra förhållanden.
Leeds United Tobbe O
2015-04-30 17:34
Håller med om att man många gånger kan visa vad man vill med statistik. Vad gäller Grayson, som jag för övrigt inte alls tror är aktuell, så togs en stor del av segrarna i League one med spelare som Beckford, Becchio, Gradel, snoddgrass, Howson och Bradley Johnsson. Lite enklare att samla på sig vinster med de spelarna än tex dem McDermott hade att tillgå förra säsongen i championship.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Linus.M
2015-04-30 17:26
Saken är den... Att om Redfearn lämnar så kommer vi inte få Grayson. Vi kommer få en som är billig och som lyssnar på vad Cellino säger.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Leeds så klart!
2015-04-30 16:59
Nä, nu är det dags att ta helg.
Knäpp upp pilsnern och sätt fyr på grannens kåk - det är Valborg!

Trevlig helg och MOT
Leeds United Leeds så klart!
2015-04-30 16:19
@Tobbe O:Det borde ju Cellino kunna inse själv kan man tycka.
Nästa coach/manager (om Redfearn lämnar) hoppas jag att fler får tycka till om innan han anställs.
Annons: