/england/leeds/forum/1120.aspx/england/leeds/forum/1120.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
The Championship - Leeds United
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Leeds United sportcarl
2015-04-24 17:33
Linus 1713, känns som det har blivit en vendetta att hitta fel hos Cellino, verkar ju vara det enda som du är intresserad av att skriva om, sant eller falskt verkar vara ointressant för dig, och jag fattar inte hur du kan föra spelarnas talan om att den eller den kommer stanna om redfearn är kvar och den eller dom kommer gå om han inte får förlängt,rent historiskt kan man väl säga att får en lovande spelare möjlighet att spela på en högre nivå och få fem tio gånger mer i lön kommer de för eller senare sticka vad än vår ägare eller tränare heter.
Leeds United Leeds så klart!
2015-04-24 17:33
@Kristoffer:


En ärlig sparkad fd anställd som vill lätta på hjärtat, eller en sur sparkad fd anställd som spyr galla.
Ditt val.
Leeds United Linus.M
2015-04-24 17:13
Detta med att skriva på mobilen och glömma saker... "Redfearn får vara hur uppgiven han vill" Du har inte funderat på varför han är det? Han är en av FÅ som vet vad det innebär att vara Leeds. Vill du att våran tränare ska vara uppgiven på grund av idiotiska beslut som Cellino tar?
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Linus.M
2015-04-24 17:11
Thom// Ser att du som vanligt går på attack så fort någon inte håller med dig. Skräll. Om du nu är så erfaren borde du väl förstå innebörden och det viktiga med en assisterande, och att inte sparka en assisterande mitt i en säsong när laget går som bäst? Ja för Berardi och Bellusci har ju varit väldigt lyckade.. Eller? Berardi hade iofs respekt nog att inte strejka. Men han blir inte en bra fotbollsspelare för det. Och förövrigt... Att värva in två skadade spelare (tre när jag tänker efter, Benedicic också) när läkarteamet avråder en att INTE signa dem... Ja då kan man fundera på vad som rör sig i Massimos huvud. Så är det säkerligen angående om någon PL klubb kommer... Men med Redfearn som tränare så kommer inte våra unga talanger att vilja lämna. Om vi då kunde signa bra spelare istället för dåliga Serie B spelare så kanske vi till och med kan bli en Premier League klubb. Men med Cellino vid rodret så kommer inte det hända. Förövrigt... Vad spelar det för roll hur gammal jag är? Jag kan väl förstå innebörden av en assisterande tränare ändå eller?
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2015-04-24 16:54
Linus// Ja det är kul att du som 18 åring eller hur gammal du nu är försöker lära mig hur det funkar i en fotbollsklubb. Jag vet mycket väl vad en assisterande gör och vad en huvudtränare har för uppgifter. Det fick jag lära mig dels genom mina sex säsonger i division 2, två säsonger i division 3, mina tre säsonger i Kalmar FF där mitt sista år tillbringades endast med a-laget, mina 3 år på fotbollsgymnasiet, spel med smålandslaget osv. Så jag tackar för ditt försök att förklara vad en assisterande ska göra i en klubb. Jag har sagt vid flera tillfällen tidigare att varken jag eller du kan veta varför Thompson blev avstängd. Jag har också sagt att det var olyckligt att den kom när den kom. Sen får Redfearn vara hur uppgiven han vill. Sen när du snackar om att det vore tragiskt om vi säljer Byram för att köpa in skadade serie b spelare får mig att garva gott. Två spelare av alla dom vi tagit in har varit skadade och det är Cani och N'goyi. Ska du använda det som något ramverk? Har du glömt Silvestri, Bamba, Cooper, Bellusci, Berardi, Antenucci och Sharp för att nämna några? Var de också skadade serie b spelare? Sen är det FORTFARANDE så här; vill någon av våra unga spelare lämna för att en klubb i Premier League knackar på deras dörr och erbjuder fantasisummor i jämförelse med vad vi kan göra så är det enda vi kan göra att få så mycket betalt som möjligt. Jag är ganska säker på att Byram är den enda som är redo att ta ett sådant steg mentalt oavsett om vår tränare heter Redfearn eller Thorsten Flinck. Sen förundras jag över ditt uttalande om förhållande. Kan man inte vara stark om man är ensam? Detta måste ut till alla tidningar i världen, här har du ett scoop av stora mått!
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Kristoffer
2015-04-24 15:46
@Leeds så klart!:


Det är Graham Beans twitterkonto.
Leeds United Leeds så klart!
2015-04-24 15:22
@Linus.M:Det var en gång en finne, en norrman, och Bellman...

0% tilltro till sådant anonymt twittrande.
Leeds United Leeds så klart!
2015-04-24 15:16
Floyd? Njaee, flyttas Redfearn ned till akademin igen så vill jag se trollerigubben Grayson tillbaka. Han kunde trolla med knäna. Med 0 Kr lyckades han få till bra lag. Ett offensivt kul lag. Förhoppningvis har han även lärt sig att det krävs en bra defensiv emellanåt då det var hans akilleshäl senast.
Leeds United Linus.M
2015-04-24 13:34
Gammal anställd som blev sparkad: @FootballFactors: After beating Bournemouth away MC was still not happy about the performance....I pointed out that AFC B were best team in League 1/2 @FootballFactors: he said that we should have been 3-0 down at halftime. I pointed out we took our chances and they didn't....then came MC's advice to me..2/3 @FootballFactors: MC - "You see that's where me and you are different because I (MC) watch football technically but yet you (me!) watch it as a fan! 3/4 @FootballFactors: Thanks for that MC.I reply - have you ever been a player or coach ? - "No" says MC well there you are then I say -we watch it the same way!
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Linus.M
2015-04-24 11:10
Sportcarl// Såså... Vi har olika åsikter bara :)
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United sportcarl
2015-04-24 11:08
Linus 0940, tror är det du som gör, att beskylla någon utan något bevis är lågt riktigt lågt enligt mitt sätt att se det, vi får inte låta denna sidan blir som en syjunta med en massa käringar som sprider rykten och skvaller som i efterhand visat ut ligga noll sanning i,
Leeds United Linus.M
2015-04-24 09:40
Så Mowatt, Cook och Byram är inte bra Championshipspelare? Sportcarl// Förstår att du tror att Cellino inte haft nått finger med i spelet. Fortsätt tro vad du vill.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United sportcarl
2015-04-24 09:26
Linus08:58.Cellino förstörde? Han är väl för sjutto,n avstängd, borde väl även du vera. Men det är väl spekulation som vanligt,
Leeds United lufc4ever
2015-04-24 09:22
Jag tycker våra bebisar är rätt mycket överskattade. Just nu är ingen av dom annat än bra medelspelare i CC. Byram är den som känns närmst PL men jag har svårt att se att Liverpool skulle chansa på honom. På sin höjd lag som WBA möjligtvis. Eller det där jävla Norwich om dom går upp. Annars känns Cook som den som har mest potential.

Jag kan hålla med om att det ska inte behöva daltas med bebisarna men samtidigt ska man nog inte underskatta effekten/förhållandet Redders har på dom. Beslutet att flytta på sig är nog betydligt lättare om Redders inte är här om man säger så. Det man får hoppas på isf är att deras kärlek till klubben är stor nog och att dom är så sammansvetsade som dom säger att dom är och att det är det bandet som håller dom borta från £30-40k i veckan på nån bänk i Midlands.
Leeds United Linus.M
2015-04-24 08:58
Och sen måste jag kommentera det du skrev om Redfearn och att Thompson inte var kvar. Det handlar väl för tusan inte om att Redfearn ska gå ta ut konerna själv? Det handlar om att ha någon att diskutera och göra beslut med. Att få idéer av, att få hjälp med att hålla koll på en trupp med 23+ spelare. Ta Murphy som ett exempel... Han blev en ny spelare när Thompson kom in. Även detta förstörde Cellino. Jämför det med ett förhållande, utan en annan person i ditt liv så kommer du inte långt.
Leeds United Linus.M
2015-04-24 08:52
Thom//

Varför inte alla presterar på topp just nu? För att de inte har något att spela för. Det har även varit oroligt i laget, med tanke på allt som hänt med Cellino/de italienska spelarna.

Vi har bara två olika åsikter, inte svårare än så. Jag tror att Cook, Mowatt med flera kommer vilja lämna om Redfearn lämnar. Eftersom han nu varit huvudtränare och gjort det jävligt bra under alla omständigheter, där HAN fått fram Cook, Mowatt, Phillips & Taylor. HAN har sett till så att vi inte inte åkt ner på grund av poängen HAN tog i december/januari.

Att du istället vill sälja Byram och Cook för att Cellino ska köpa flera Serie B spelare, samtidigt som han kommer ta in en ny Hockaday. Det har jag så otroligt svårt att greppa. Vi har något på gång här med Mowatt, Cook, Taylor, Byram och Phillips. Säljer vi EN av dem så är det ett stort bakslag, som kommer synas på planen. Låt Redfearn fortsätta och ge han ENGELSK erfarenhet, som behövs i Championship. Helst inte fler Serie B/C spelare.

Men för £5-6m får vi säkert flera bra skadade spelare (Cani, N´goyi m.fl...).

Har du ens sett/läst om Redfearns senaste presskonferenser? Det lyser uppgivenhet om mannen. Detta på grund av Cellino och alla oklarheter. Sparka Thompson, som hjälpte oss att undvika nedflyttning, Salerno, sex skadade spelare som blir skadade samtidigt på fredag. När de enligt Redfearn varit friska på torsdag.

Cellino skapar kaos och är inte Leeds. Förhoppningsvis inser han snart att vi inte är ett Cagliari.

Och som terry cooper skriver... Ska vi skriva allt vi har ALL information om så blir det inga inlägg här. Men det kanske är så ni vill ha det?
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2015-04-23 23:56
Linus// Så om våra ungdomar behöver haklapp, napp och blöja från sin ungdomstränare resten av livet så har de inte speciellt mycket att komma med i livet som professionell fotbollsspelare. Fotboll är och kommer alltid vara en resultat baserad sport. Man kan ju undra lite om nu våra ungdomar håller Redfearn så kärt, varför har vi fem raka förluster där exempelvis Byram enligt rapporter varit helt under isen och även Mowatt. Varför ger de inte 1000 % för sin älskade barnpassare om deras karriärer inte kan fortsätta i Leeds utan Redfearn? Som jag sagt, Byram kan mycket väl lämna men vi förlorar inte honom denna säsongen. Han har kommit upp i en ålder där nästa steg måste tas och ytterligare ett år i the Championship ser inte jag som ett steg i rätt riktning för honom. Däremot Taylor, Cook, Mowatt, Phillips, Walters och Dawson har jag svårt att tro kommer lämna OAVSETT om Redfearn är kvar i klubben eller inte. Men absolut, jag är inte säker på det och det kan ingen vara. Dock hadr jag tyckt det varit väldigt märkligt om en 18 åring hade ställt ett sådant krav under sin första a-lags säsong i en av Englands största klubbar att "petar ni min favvo kille så drar jag". I så fall är han inte en spelare jag vill ha i klubben ändå och som en av landets mest lovande talanger kan vi säkert få runt en £6-7m för honom. Lägg till £5-6m för Byram och vi har pengar som räcker och blir över att värva ihop ett jävligt starkt lag till kommande säsong. Som sagt, Redfearn är en coach med erfarenhet av att coacha unga spelare. Han har ingen direkt erfarenhet av att styra ett a-lag och absolut inte på den nivån Leeds är. Men som jag säger så har han gjort ett bra jobb och jag kommer inte skrika satan om han får förlängt. Får han det inte hoppas jag på någon bättre med mer erfarenhet och att han väljer att fortsätta med akademin och är länken mellan a-laget och ungdomarna som knackar på dörren.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United terry cooper
2015-04-23 23:12
Blir nog rätt tyst o tomt här om vi bara ska skriva om det som vi har alla detaljerna kring......
Leeds United sportcarl
2015-04-23 21:18
lufc 20:58, jo så är det, en del bärs in i guldstol och skrivs och hittas bara positivt om, och en del bärs ut i dyn och hittas bara fel om, därimillan verkar det inte finnas något, så har det väl varit denna säsongen att har leeds vunnit har det varit redfearns förtjänst och har vi förlorat har det varit cellinos fel både om han har varit ansvarig eller avstängd, tycker spelarna och redfearn skall visa de 2 sista matcherna hur mycket vinnarinstinkt det finns, sedan kan jag hålla med att redfearn har haft det otacksamt sista 1,5 månaden och så borde det inte få gå till som det gjort, att andretränren fick gå har jag ingen åsikt om om det var rätt då jag inte har alla detaljer(har ju spekulerats hej vilt här och alla spekulationer kan ju inte stämma) däremot skall det ju in en ersättare direkt
Leeds United lufc4ever
2015-04-23 20:58
Redders ska helgonförklaras efter en säsong som denna. Allt annat är ett hån. Att försöka göra ett jobb i en så extremt resultatberoende miljö med dom förutsättningarna är det bara att buga och bocka för.

Är han en bra coach ? Tja ge honom fullt stöd,lugn och ro och 5 ordentliga nyförvärv så tar han klubben framåt lika bra som vilken manager som helst i CC. Det är jag övertygad om. Han behöver inte vara Wenger eller Mourinho i denna ligan.

Men detta är knappt lönt att diskutera för snart kommer ME ME ME tillbaka och då börjar showen igen. Redders ska vara glad om han får komma tillbaka till akademin. Om han nu ens vill det.
Leeds United Silvestri the King
2015-04-23 20:54
Linus//
Stå på dig.
Bättre att svara, rätt om man tror.;))
Leeds United Duke
2015-04-23 20:53
Sportcarl// Kommer aldrig att bli ett rutinerat namn som tar över då Cellino vill ha en coach inte en manager. Cellino kommer bestämma vilka som värvas och lämnar. Det bästa vi kan få är Readfearn. Poyet hade jag gärna sett som manager.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United sportcarl
2015-04-23 20:48
Duke 20:30 och du tror övriga 3 går om tex en mer rutinerad manager med kanske manager och spelarnivå på högre nivå än redfearn kommer in?som jag skrivit innan in ta in poyet, redfern vill jag se i akademin,
Leeds United BullenKarlsson
2015-04-23 20:30
Har heller inga problem med att Redfearn lämnar men det är just en sån fråga som gör att jag är tveksam till Cellino. Han har ändå sagt att tränare är som meloner. Han anställde Milanic och sparkade honom efter 3 omgångar för att han hade en "loser-mentalitet". Det är såna grejer som gör att man inte riktigt känner förtroende för saker som ledningen säger och lovar.

Om de nu ska byta manager hoppas jag att de satsar på antingen en spännande ny ung manager likt Brendan Rogers som ändå har nåt på meritlistan eller en etablerad manager och låter denna person få ett stort förtroende.

Man är så trött på att det byts spelare och managers för varje säsong.
Leeds United Duke
2015-04-23 20:30
Jag tror Linus tror rätt. Byram får vi svårt att behålla oavsett men övriga tror jag stannar om Readfearn är kvar.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United sportcarl
2015-04-23 20:22
frågan är om redfearn är en tillräckligt bra coach, tycker folk att han agerat bra från sidan när det gäller byten? eller vem som skall vara vår försteanfallare? enda tydliga tecknet jag sett är att han vågat satsa på mowatt och Cook, (Taylor kom in först när warnock gick och byram har ju varit given de sista fem åren)det som är viktigast för spelarna och fansen är väl att det kanske för första gången på typ 10 år skulle kunnas göras en satsning på spelarförstärkningar i sommar med cellino eller annnan ägare, sedan står all ungdommar under kontrak så då lär de få pungas ut,
LInus 18:59 kan du garantera att alla spelarna stannar kvar om redfearn stannar eller att alla lämnar om redfearn blir ansvarig för tex academyn? eller är det som vanligt att du bara tror?
Leeds United Linus.M
2015-04-23 18:59
"Jag är säker på att våra ungdomar inte står i valet och kvalet om de ska stanna eller inte beroende på om Redfearn stannar eller inte."

Det är exakt vad de gör. De litar på honom, vet vart de har honom så att säga. Går Redfearn, kommer ungdomarna också gå.
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2015-04-23 18:08
Sen vad gäller Redfearn, nu ska jag berätta hur jag känner vad gäller honom; Ja, Redfearn har gjort ett bra jobb att lösa nytt kontrakt för oss i the Championship. Kanon, jätte bra. Jag lyfter verkligen på hatten. Han är en Leeds supporter och har varit här länge och jobbat med våra ungdomar. Han har starkt bidragit till att spelare som Byram, Mowatt och Cook kommit fram. Men innan Redfearn då? Spelare som James Milner, Johnny Howson, Aaron Lennon, Paul Robinson, Matthew Kilgallon, Danny Rose, Alan Smith, Harry Kewell, Lee Bowyer, Jonathan Woodgate, Scott Carson etc etc etc. Vi har ALLTID tagit fram bra spelare. Det tyder på en bra organisation men lika mycket på vårat upptagningsområde. Leeds är en stor stad liksom. Vore konstigt om vi inte fick fram talanger och det har vi fått under alla år. Detta är inget nytt och det gör inte Redfearn unik eller ett helgon på något sätt. Bara för att man kan träna och producera ungdomar gör en inte till en tränare av världsklass. Jag är säker på att våra ungdomar inte står i valet och kvalet om de ska stanna eller inte beroende på om Redfearn stannar eller inte. Vill de spela för Leeds United så stannar de eller vill de gå vidare i karriären kan de använda Redfearns avgång/degradering som ett svepskäl till varför de lämnade. Jag skiter i vilket. Jag vill ha 100 % lojala och trogna krigare i klubben och handlar det i slutändan om vem som är tränare och inte om vår historia, våra fans, vår arena, våra traditioner och vår framtid - ja, så stick då för fan. Leeds United kommer ALLTID vara större än vem än vår tränare är eller vilka spelare vi har och den dagen Lewis Cook säger att han måste lämna för att kunna utvecklas som ordinarie 18 åring i englands näst högsta liga är inte dagen då jag slutar tro på Leeds United - det är dagen då jag slutar tro på fotbollen. Försök inte intala mig att Redfearn är något helgon och dra honom in i något gott vs ont fenomen. Cellino gör fortfarande vad han tycker och tror är bäst för Leeds. Det är hans investerade pengar och om något tror att han med vilje försöker sätta käppar i hjulet för sin egen affärsverksamhet måste ha väldigt mycket konspirationsteorier om precis allting. Som jag sa innan. Redfearn har inte tränat en klubb som Leeds United tidigare och bara för att han vet vad der innebär att "vara Leeds" gör honom dessvärre inte till någon fantastisk tränare. Leeds fans vänder fort kappan efter vinden. Om Redfearn skulle få kicken imorgon och Klopp kommer inflygandes så hade säkert Redfearn varit bortglömt på 3 sekunder. Jag hade inte glömt honom. Jag tycker han förtjänar cred men med tanke på att jag förutspådde att vår säsongen skulle bli något enklare när laget blivit mer samspelt så är inte hans prestation värd någon hedersutmärkelse alá Mr Leeds United. Sorry alltså, men för mig så finns det många andra tränare som hade kunnat bli mer framgångsrika i Leeds än vad Neil Redfearn någonsin kommer bli. Ps; jag kommer aldrig glömma johnnyS uttalande när han sa för ett par år sedan: -' Det får vara nog med tränare som kommer till Leeds utan erfarenhet och ser Leeds som något träningstest', slutcitat. Då hänvisade han till Simon Grayson, samme Grayson som nu för (tredje?) gången för upp en klubb till the Championship, som lade grunden för Blackpools uppflyttning till Premier League (ja samma Blackpool som kommer byta liga med hans nya klubb Preston där han är hyllad) och som fortfarande, tagit oss till den näst högsta positionen under alla år vi varit utanför Premier League trots mass försäljningar av spelare och ett totalt avsaknande av satsning och långsiktighet. Credit where credit is due.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Duke
2015-04-23 17:59
Thom// Antar att inte allt i det inlägget var riktat till mig. Warnock har jag aldrig gillat så den försäljningen var bra. Däremot skulle vi behållt Smith och Lees då deras ersättare inte är bättre. Sharp är sämre än Smith och betydligt äldre. Cooper mot Lees är väl jämnt skägg. Berardi och Wootton som du nämner ska inte vara i närheten av en startelva om vi har ambition att gå upp. Jag har tröttnat på Cellino men hoppas han kommer tillbaka då det är ännu rörigare nu.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2015-04-23 17:37
Duke// Så om jag förstår dig rätt nu så är det inte Cellinos förtjänst att truppen är bättre nu utan ren tur att akademin producerat talanger. Nu vet jag inte hur långt vi kan sträcka detta om jag ska vara ärlig men nu tycker jag helt ärligt att du går för långt och jag ska förklara varför. Terry cooper är kritisk mot Cellino, en av dem som är ganska starkt kritisk. Han är typ "rädd" för hur våra unga spelare reagerar om vi börjar värva in massa dyra spelare så de unga kommer kanske lämna av den anledningen. Jaha, okey? Så, om vi lagt ut £15m på nyförvärv i somras så hade vi aldrig fått se Byram, Taylor, Cook, Mowatt eller Phillips i laget då? Klart som fan vi hade fått det för är man bra nog så spelar man. Säsongen är runt 50 matcher och spelarna har gott om tid att visa att man vill vara med och är man bra nog så är man gammal nog. Va fan, Cook tog ju över Austins plats ett tag. Murphy tog Bianchis plats. Vad är det som är konstigt med det? Tacka då istället Cellino för att han gav Redfearn chansen att träna a-laget och ge våra unga spelare chans. Vems var beslutet att sälja Warnock när alla här inne grät och var tokiga över det beslutet. Det gav ju i början Taylor chansen på vänsterbacken som han tog med bravur. Lika mycket som man kan snacka om de £5m värvningar som INTE kom så kan vi snacka om alla de gamla föredettingar som Cellino tog bort från klubben i så fall. En jävla massa gamla avdankade journeymen som försvunnit sedan han kom och det har väl gett plats åt våra ungdomar. Men ska vi göra så här då Duke; att eftersom de aldrig kommer vara Cellinos förtjänst att våra ungdomar kommer fram ur våra led så skiter vi i dom. Vi värvar istället in spelare som kanske kommer ta en plats. Istället för att se oss själva i spegeln med vetskapen om att vi faktiskt har en erkänt bra akademi som ALLTID producerat bra ungdomar. Vad är problemet? Nej, Cellino har inte tränat upp dessa spelare och han är säkerligen inte den som gett dom chansen men under hans första år har Mowatt blommat ut, Cook har blivit en av våra viktigaste spelare, Taylor har tagit chansen, Byram har fortsatt din utveckling och gjort en bättre säsong än den förra och Kevin Phillips har kommit in och gjort mål. Om den som sitter på den högsta positionen i klubben inte ska ha någon som helst cred för såna här säker så undrar jag vad folk egentligen kräver? Ska Cellino själv springa in på plan och avgöra matcher för att han ska få respekt? Kan han hjälpa att våra unga spelare från våra egna led varit så pass bra att de petat spelare som Doukara, Antenucci, Austin, Bianchi, Montenegro, Adryan osv? Ska någon behöva be om ursäkt för det? Tacka istället Cellino för att många av dessa spelare bara är på lån så vi slipper dom till nästa år. Folk här inne var ju lyriska över Adryan men vad hände där egentligen? Jimmy Kebe var ju också rätt lyckad för övrigt även det var före Cellinos tid. Men ska vi börja snacka misslyckade värvningar under de senaste 10 åren så har jag en tjock bok här att skriva ner. Denna säsongen gör inte boken speciellt mycket tjockare. Jag tycker att Cook (som kan ses som ett nyförvärv), Taylor (likaså då ledningens bedömning var att han skulle fixa jobbet som Warnock gjorde), Bellusci, Berardi, Cooper, Bamba, Silvestri, Ajose (som faktiskt varit jävligt bra i Crewe vad det verkar), Antenucci och till viss del Sharp (även om målen uteblivit är han något av en favorit bland Leeds fansen) är alla bra och stabila spelare som kan bli bättre. De som inte alls lyckats och ska ses som rena flopparna får väl räknas del Fabro (som ju är ung och utvecklingsbar fortfarande), Adryan (som aldrig blev den vi trodde), Montenegro (som i ett lag utan yttrar inte lyckades få mycket speltid), Cani (som ingen riktigt förstår vad han gör här), till viss mån Doukara som dessvärre inte blivit någon hit förutom tidigt på säsongen innan han tappade allt sitt självförtroende. Vad har vi mer? Säkert glömt någon. Men sen har vi spelare som Wootton och Murphy som fått en ny morgondag i klubben. Kanske för att det saknas alternativ eller för att de faktiskt är så pass bra att de ska spela. Kolla här, se på nästa års lag om vi fortsätter bygga: ----------------Silvestri----------------- Byram-Bamba-Cooper-Taylor ---*NY*-Cook-Mowatt-*NY*--- --------------*NY*-Sharp------------- Då har jag inte räknat med typ Antenucci, Bellusci, Wootton, Berardi, Murphy, Phillips, Walters, Ajose, Bianchi och Austin för att nämna några. Ser det verkligen så jävla svart ut som folk vill få det till? Fyra från den startelvan är rena nyförvärv från Cellino, Cook togs fram under denna säsong och är en av Englands mest lovande talanger, Byram värderas högt, Taylor har varit duktig sedan han kom in och Mowatt har blivit lite som en ny Johnny Howson. Skärpning.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: