/england/leeds/forum/1115.aspx/england/leeds/forum/1115.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
The Championship - Leeds United
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Leeds United Leeds så klart!
2014-12-03 09:55
Terry Cooper,

Att göra Cagliari till ett etablerat Serie A-lag, och ta laget till en UEFA Cup semifinal är inte illa pinkat med tanke på att Cagliari är begränsat till 178000 invånare med en stadium som max tar 11650 åskådare.

Talanger och köpts billigt, utvecklats, och sedan sålts dyrt till topplagen.

Cellino vet hur man kan överleva och frodas med begränsade resurser.

Det var just Cagliaris begränsade resurser såsom område, och bristande intresse för fotboll som fick Cellino att se sig om efter något nytt - en storklubb.
Hartey
2014-12-03 09:33
Terry Cooper. Nej ingen skall få bete sig som i Ryssland eller andra ställen. Låt hela den pengafixerade fotbollen gå i kras och börja om från början med 1/10 del i spelarlöner jämfört med i dag. I Spanien är var 4:e person fattig men ändå kan Real köpa Bale för nästan en miljard. Har träffat många Leedsspelare på preseason och det är inget som skiljer dom från någon här på RS utom att dom kan spela fotboll. Mer fotboll och mindre mygel och pengamakt .
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Tobbe O
2014-12-03 09:21
Håller också med Sportcarl, mycket bra inlägg! Cagliari har kanske inte vunnit någon titel men att en sådan liten klubb hängt kvar i högstaligan alla år är en stor framgång.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United terry cooper
2014-12-03 09:08
Hartey //

Alla ska få bete sig som i Ryssland då eller ??

Sportcarl.

Vad har Cellino vunnit på 22 år i Cagliari ??
Hartey
2014-12-02 23:35
Abramovic är oligark och då kan man bete sig hur som helst utan att dömas då rättsväsendet i Ryssland är totalt korrumperat . Det enda du inte får göra är att utmana Putin politiskt då åker du garanterat i fängelse men att ställa till med 100-tals miljökatastrofer utan att bli ställd till ansvar. Abramovic tjänar säkert 10-15 miljarder varje år och han gör det bara för att Putin låter honom göra det. Betalar han någon skatt. Antagligen nästan inget och han kan inte dömas då Putin skyddar honom. Sedan skall Massimo uteslutas för ett båtköp för jordnötspengar. MOT den moderna fotbollen
Postat via SvenskaFans-appen
Hartey
2014-12-02 23:19
Håller med Sportcarl till 100 procent
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Linus.M
2014-12-02 20:29
Även om han överklagar så har han inte en chans under Football League reglerna tror jag. Hans enda chans (tror jag) skulle vara Court of Arbitration Sport (CAS).

Men även om han lyckas så har han fler rättegångar i januari som kan bli samma problem.
Leeds United Kristoffer
2014-12-02 20:27
Här kommer det ni alla väntat på: ett långt med twitter-meddelanden! Adam Pope: #lufc Massimo Cellino: "I have to appeal. the lawyers advising the Football League have made a big mistake from the beginning. " #lufc Cellino says it's the lawyers who have advised the FL badly & it will be expensive for all the clubs not just Leeds to pay for it. #lufc Cellino happiest in long time. Feels GFH are strong partner going forward as they've contributed £5m to capital injection of £20m+. #lufc Cellino says :"I want to respect the rules. We belong to the Football League. We respect the League but it has to look after clubs." #lufc Cellino on GFH:"I went to Bahrain to fix everything. They're happy with their 25%.They trust me & they put fresh money into the club." Så GFH vill nu äntligen bidra lite?
Leeds United sportcarl
2014-12-02 19:38
här är allt sig likt, vill också säga att jag håller med Thom hundra % att Cellino är rätta mannen att leda klubben framåt, han har de rätta ekonomiska musklerna och passionen att leda denna klubben, , han tog över denna klubb i början på året och då gick vi mot stupet med 1 milj pund i förlust varje månad, nu får spelarna lön i tid, skattemasen jagar oss inte längre, vi har rensat bort massa spelare som inte tillförde någonting utan såg leeds som deras sista anhalt innan pensionen, han såg till att vi fick sjkut mycket betalt för McCormack, sett en hel del matcher på stream och resultaten har inte gått vår väg men jag njuter varje sekund när jag ser spelet de visar upp och när bollen går som en tråd mellan spelarna, med laget cellino bygt upp har vi ett framtidslag som bara kan bli bättre med spelare som Cook, mowatt antenucci, doukara , att se adryan de sista matcherna är en njutning för ögonen och enbart han är värd entrébiljetten, och de som vill ha andra ägare kom gärna och visat vad de lyckats som klubbägare innan och jämför med vad cellino har gjort med lilla Cagliari,att bara flytta till Leeds för att ta över denna klubb med all den turbulens när han kunde lutat sig tilbaka och bara njutit livet i Cagliari, och all den motarbetning han fått av FA,
Leeds United Linus.M
2014-12-02 18:11
Adam Pope ?@APOPEY 2 minför 2 minuter sedan Leeds, Yorkshire and The Humber
#lufc captain Jason Pearce speaking to @BBCLeeds today: "He (Cellino) has been slowly changing things for the better but as things... (1/2)

Adam Pope ?@APOPEY 8 sför 8 sekunder sedan Leeds, Yorkshire and The Humber
#lufc were starting to move on the up it's taken a backward step maybe.
"Hopefully it'll have a positive outcome and the club will be ok."
Leeds United Linus.M
2014-12-02 17:46
Max Gradel kommenterade Leeds Uniteds Instagram foto, där flera spelare satt och signerade kalendrar: "Wish i was there too :'(".

Det är hans riktiga konto så inget fejkkonto.

Come back Maxi...
Leeds United Kristoffer
2014-12-02 16:18
Cellino svarar med Leeds-hälsningen.
Länktips: t.co/2Klpt4UlQ4
Leeds United PutteBJ
2014-12-02 14:19
@stonefree:


Bra skrivit där stonefree!

Tycker också vi lugnar oss och väntar och ser. Blir nog bra i slutändan. MOT MOT
Leeds United Åby.Krona
2014-12-02 13:34
Många härliga åsikter synpunkter har ventileras i denna soppa en del lite bitska men det hör nog till och de flesta tål nog det.Tror alltid att det ordnar sig på not vis det brukar det så även för LEEDS U

M.O.T
Leeds United stonefree
2014-12-02 11:41
Jag går fortfarande som i ett rus efter helgens match på Elland Road. Jag är ingen expert och vet ganska lite om vad som händer och sker i korridorerna runt Elland Road. Men efter att ha varit över 4 gånger den här säsongen, vet jag med stor säkerhet några saker. Jag kan inte säga att jag var 100% till Cellino när han kom, inte tyckte jag att han köpte rätt spelare i alla lägen. Han har kanske inte levt upp till alla de löften han gav när han tog över. Men pratar man med folk i Leeds, det är folk i baren, på restuarangen eller taxichaffis you name it, så säger alla samma sak. Cellino är det bästa som har hänt Leeds på många år, han har fått klubben på fötter, ekonomin är bättre än på länge, han har en vision om uppflyttning 2016, lite väl optimistiskt. Mer troligt säsongen 2017.
Hoppas och tror inte att han kommer att sälja, han har pumpat in så mycket i klubben, att jag tror i nuläget det kan vara svårt att få ut den summan.
Sedan fanns det lite väl många lik i garderobensom han inte visste om när han köpte. (har jag hört)
Men som sagt, vi är Leeds, alla är emot oss, så har det alltid varit. Tror inte riktigt Cellino har fattat det, fören nu. Att det finns Maffiosor som är 100 gånger värre i PL, hör inte hit, de kan alltid köpa sig fri och så tillhör ju många av dom ju topplagen och dom rör man inte vid. Det är likadant i Spanien. Både Real och Barca borda ha gått konkurs flera gånger om, men räddats av stat och komun, vid flera tillfällen.
För oss kära Leedsare finns bara en sak att säga MOT. MOT. MOT. ALLTID.
Leeds United lufc4ever
2014-12-02 10:31
@terry cooper:
Med Massimo får man ta allt med en enorm nypa salt. Han personifierar ordet gråzon. Han är extremt bra på att hångla med oss fans och vi faller för det. Inte alla men många. Sen hur ärlig han är med det han säger är nog upp till var och en av oss. Han sa han skulle köpa ER dag 2 eller nåt liknade. Visst, det lät ju jäkligt bra men rent ärligt hur många trodde verkligen på honom. Speciellt eftersom vi redan visste att han förmodligen skulle få svårt att få tag i den rätta ägaren på så kort tid. Vi har varit här betydligt längre och vi vet inte vem ägaren är. Vi kan gissa men vi vet inte. Jag tycker han har satsat på truppen. Efter hans mått mätt. Han har aldrig kastat pengar i havet. Historiskt så är han lite plus på sina utgifter i Cagliari men det är inte många miljoner. Köp billigt och sälj dyrt är han adelsmärke. Inga problem med det så länge allt han får in inte går i egen ficka och tittar man bakåt så ser det ut som att han stoppar merparten in i truppen. När det gäller denna biten av hans ägande så känner iaf jag mej trygg. Detta område verkar han behärska och håller det sunt. Han fuckade upp totalt med BMD. Han hade iofs rätt i slutändan men tidpunkten och sättet han valde att fota BMD på var oerhört korkat. Samtidigt borde vi inte ha blivit så förvånade för hans historia pekar på att han tar såna här beslut hela tiden. Han är a loose cannon. Inget uppförande framförallt ängländare gillar eller är vana vid. Jag tror han ville göra mycket mer med Cagliari men dels hans egna sätt och korrupta kommungubbar ville annat. Det ser ut som att han la alla sina ägg i en korg vad det gäller stadiumbygget och när det väl havererade så blev det så enormt mycket kraft slösat på det så allt annat gick i stå. Drömmen var nog att satsningen skulle finansieras med den grundstenen. Att locka stjärnorna att spela i en gammal sliten betongklump var nog inte lätt. Han är vad han är helt enkelt. I grund och botten tror jag han vill väl och han är så ärligt han kan vara i ett klimat av lurendrejare och rövhål. Tyvärr är väl det också hans problem. Han talar innan han tänker och det slutar många gånger med en jäkla soppa. För mej är han mer positiv än negativ. Jämnfört med vad vi haft så är han en Gud men det säger iofs inte mycket. Men däremot mot en sån som Farnan så vinner han också alla gånger. Människor som hela tiden ska smyga med vad dom kan åstakomma och hela tiden behandlar oss vanliga dödliga som att vi ska bara acceptera vad dom säger kan ärligt talat fara åt helvete. Såna människor är dom minst pålitliga som finns. Vi vanliga är inte dumma i huvudet så sluta behandla oss som om vi var det.
Leeds United Linus.M
2014-12-02 08:48
Thom// Suck... Jag har skrivit "tror" i mina senaste inlägg. Inte att jag vet...
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Leeds så klart!
2014-12-01 23:22
@terry cooper:


+1 på den.

Vi kan var sura och förbannade, men god ton gäller.

Leeds United Leeds så klart!
2014-12-01 23:16
Vad har TogetherLeed och jag gemensamt?
Vi vill bestämma över Leeds, och att Cellino betalar för kalaset.

Skål och gonatt!

Leeds United terry cooper
2014-12-01 23:16
Thom //

Tycker du ska be Linus om ursäkt.
Man skriver inte så.
Leeds United terry cooper
2014-12-01 23:14
Thom //

Om Cellino myglar med småsaker.
Hur sköter man stora saker då ??
Cellino visste att det här kunde hända när han köpte klubben.


Hade jag varit i TL kläder hade jag inte talat om hur mycket pengar jag har att röra mej med. Varför göra det ?
Klubben var ju inte i något bra skick i början av året , så vem som än som hade tagit över rodret hade ju fått gått in en hel del stålar.
Leeds United Leeds så klart!
2014-12-01 23:03
@terry cooper:
Japp, det har redan fastställts ett antal gånger. TogetherLeeds ville granska allt + lite till, men GFH/Haig var inte intresserade utav mer granskning, vilket vi numera förstår då GFH höll på att köra Leeds i fortsatt ekonomisk ruin. Tur för oss att Cellino tänkte mer med hjärta än hjärna annars hade vi säkert haft klubben i administration igen.
Leeds United terry cooper
2014-12-01 22:53
Tror att TogertherLeeds visste mer än Cellino om hur det stod till med klubben o GFH.
Det var därför de inte vill gå in med lika mycket pengar.
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2014-12-01 22:53
Linus//

Jag går inte att diskutera med? Vem fan är du att säga det? Det är ju du som alltid skriver att du är 100 % säker på allting du skriver men det går alltid helt isär det du skriver. Du har ju aldrig rätt i någonting du skriver med dina så kallade källor och "vänner" du sägs ha.

terry cooper//

Som jag sa, jag tycker inte att en obetald skatt pga en yacht ska ta bort hans rättigheter att äga Leeds United. Framförallt eftersom det aldrig kan vara i klubbens bästa intresse att bli av med honom som ägare. Du säger att TogetherLeeds hade gjort ett bättre jobb. Varför? Dom har ju inga pengar. Vad skulle de bidra med?
Leeds United Leeds så klart!
2014-12-01 22:51
@Linus.M:


Livet behöver inte vara svårare.
Det är upp till dig om du vill simplifiera eller komplicera livet.

Är det något man har lärt sig från Serie A så är det att italienare är superba på att hitta andra vägar än "traditionella" när det gäller att lösa problem ;)

Leeds United terry cooper
2014-12-01 22:44
Thom // Om Cellino är så jävla bra. Varför måste det då bli tvivelaktigheter om en yacht ?
Leeds United terry cooper
2014-12-01 22:37
Leeds så klart //

TogertherLeeds tror jag hade gjort ett bättre jobb än Cellino.
Jag gillar inte Cellino. Han pratar bara en massa skit.
Vad har blivit som han sagt.
Banta spelartruppen , jo jag tackar.
Jag köper klubben i dag o Elland Road i morgon. Visst.
Hur mycket sa han att han skulle stats på spelartruppen o hur mycket har han satsat ?
Allt han säger går ju ut på att hålla sig väl med fansen o det skulle jag åxå göra om jag var Cellino.
Första mötet mellan fansen o Cellino gick ju inte så bra.
Om Cellino är så jävla bra på detta med fotboll mm
Varför satsade han i på att göra Cagliari till en storklubb ?
Han hade ju chansen att göra något stort för sin föddelse stad.
Att visa vad man går för i Italienska ligan , är väl inte katt skit ?
Leeds United Linus.M
2014-12-01 22:08
Om det ändå vore så enkelt....
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Leeds så klart!
2014-12-01 21:55
Personligen tror jag att Harvey ligger bakom skiten.

Cellino kommer säkert att skriva över Leeds till sonen eller dottern, och under tidsperioden tre månader stå på läktaren med övriga supporters med långfingret i luften åt Harvey innan han åter igen tar över rodret.
Punkt.
Case closed.
Leeds United Linus.M
2014-12-01 21:53
Thom// På vilket sätt är dessa tomtar? Har du redan glömt? De erbjöd sig att buda på klubben, fast de fick inte det för TL ville göra due diligence först. Det ville inte GFH och istället köpte Cellino klubben utan att kolla någonting. Tänker inte diskutera med dig mer då du inte går att diskutera med. Vi kommer se vad som händer.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: