/england/leeds/forum/1109.aspx/england/leeds/forum/1109.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
The Championship - Leeds United
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Leeds United Rodell
2015-10-30 11:55
lite läsning
Leeds United terry cooper
2015-10-30 10:39
Efter gårdagen så kan det bara bli bättre.
Både för Leeds O RS.
Tycker vi här på RS ska ta o rannsaka oss lite o tänka på vad vi skriver.
Leeds United terry cooper
2015-10-30 10:36
lufc4ever //

Bra skrivet.
Blir problem när ingen får vara större än ägaren.
Funkar inte.
Leeds United Kristoffer
2015-10-30 09:54
lufc4ever //

Riktigt bra skrivet.
Leeds United lufc4ever
2015-10-30 09:49
Alltid något. Hoppas det kan samla många fler denna gången.
Leeds United lufc4ever
2015-10-30 09:34
Vaknade i morse och trodde först allt bara var en dålig dröm. Insåg 2 sekunder senare att sån tur har man inte om man är Leedsare.

Nä, vad gör man ? Kan man göra nåt ? Förmodligen inte mer än att gå vidare och hoppas på någon där ute inser vad som behöver göras och det innan det är för sent. Men som den eviga optimist man är så kommer verkligheten snabbt ikapp en och man inser att världen är inte på låtsas och under sker i regel bara på film eller i böcker.

Jag kan inte skryta med att ha spelat fotboll på högre nivå än division 5 men jag anser att jag kan ändå relatera till vad som just nu sker i vår klubb. Du kan liksom ta på problemet. Alla är påverkade av vad som sker i och utanför själva laget. De flesta vill inget annat än att vända det men du har kommit till en punkt där det måste blir värre innan det blir bättre igen. Och du vänder inte på en sån kollektiv känsla över en natt.

Planen med att föryngra är helt rätt men så som framförallt den senaste månaden sett ut i klubben så har detta satt sig i spelarna. Och det kommer kräva en enorm förändring och den måste ske omedelbart men jag är rädd att den kommer komma försent om ens inom det närmsta året.

Det är solklart så att Massimo Cellino är problemet. Det är min totala övertygelse. Hans agerande och hans person rent allmänt är nu så avskydd att jag kan inte se hur han någonsin ska kunna ta Leeds United ur hålet vi är i.

Listan kan göras lång och det har vi gjort till leda här inne så jag tänker inte ta det igen. Men om man tar fansens behandlingen av Doukara och Silvestri som exempel så tycker jag den säger allt.

Nummer 1 den är avskyvärd men samtidigt inte förvånande. Folk hatar inte spelarna egentligen utan dom är en biprodukt av Massimo Cellino. Yes dom må vara spelare som inte är tillräckligt bra för Leeds men själva sättet dom behandlas på med glåpord och sarkastiska garv så fort dom visar sig är en förlängning av avskyn till Massimo Cellino. Bägaren har runnit över på de flesta och bara Massimo kan göra något åt det.

Man kan argumentera att det är inte Massimo som spelar och att spelarna får fanimej ta sig i kragen men han är ytterst ansvarig och allt han gör smittar av sig neråt. Det är han som ska sätta tonen och förutom en kort period denna säsongen så har han inte lyckats få folk med sig utan fler och fler vänder honom ryggen. Vi kan bara hoppas att han är frisk nog att ta det enda sunda beslutet att sälja och det nu. För just nu är det Bates Mk2 vi har att göra med. Det tog bara inte så lång tid för det att sjunka in denna gången.
Leeds United Umeå BEN
2015-10-30 09:23
Rodell känner igen mig i det du skriver. En sak är säker Leeds skapar känslor!!!
Hartey
2015-10-30 09:18
Var i Napoli i onsdags kväll och såg Napoli - Palermo. Fy faan vilket tryck på läktarna. Inga halsdukar eller matchtröjor, inte mycket öldrickande men det dracks små flaskor med snaps och så luktade en stark sött doft över hela läktarna jag förresten utanför stadion också. Jublet vid Higuains 1-0 kändes fysiskt i hela kroppen.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Umeå BEN
2015-10-30 09:15
Stonefree det är ingen här inne som har portat någon. Det jag och många är så jävla less på är det här dagliga gnället. Det du ,Thom och några till skriver om tycker jag är intressant. Håller inte alltid med er men diskussioner för en framåt. Vi som träffas i Leeds har det fantastisk trevligt tillsammans. Där är du och dom övriga riktiga fans som trivs ihop. We all love Leeds!! MOT
Leeds United Rodell
2015-10-30 09:12
Jäkligt tråkig stämning här inne.... Cellino är skit, tränaren är skit spelarna är skit. Klagar man inte på startelvan då klagar man på att byten inte sker i tid sker dom i tid då klagar man på att det är fel byte.... Om nu Cellino är felet i allt vad hjälper det att klaga på Doukara det är ju Cellinos fel att vi spelar som en påse nötter.....

En sak som jag stör mig på är nivån här inne... "tycker man inte som jag så är man dum i huvet" lite så är det varför får vissa tycka vad dom vill och så fort någon inte tycker likadant då ska man gå på personen är för mig obegripligt...

Jag läser nog allt som skrivs här inne och gjort senaste åren dok inte så jätte aktiv själv men senaste tiden blir man mer bara upprörd över vad vissa skriver sitter jag då och klankar ner på dom som jag kanske inte delar uppfattning med... om någon tar "illa" upp av det jag skriver eller känner sig träffad.. bra...

Leeds United Umeå BEN
2015-10-30 08:43
MOT ALLA DAGAR PÅ ÅRET!!!
Leeds United terry cooper
2015-10-30 08:16
M O T
Leeds United terry cooper
2015-10-30 08:10
@lufc4ever:5-6 nya !! Jo ja tackar. Betyder att lika många måste lämna.
Ska bli intressant att se vart detta barkar.
Leeds United Simo LUFC
2015-10-30 07:41
Fortfarande arg! Insatsen igår var en av dom sämsta jag sett på år och dagar på ER. Fortress my ass! Som några skriver nedan, självförtroendet är borta hos många spelare. Mowatt, Byram, Wood m fl. Vi behöver STABILITET i klubben men det är väl önsketänkande. Tur att alla ni som ska med på LUSS resan är goa gubbar annars hade man f-n inte åkt över den här säsongen! Skål och trevlig helg! Hörs på tisdag igen. :)
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United lufc4ever
2015-10-30 00:29
Jag hoppas han har rätt att vara kritisk iaf. Brukar inte gilla att man tar det öppet men efter vad som visades ikväll så kan det fasen vara lika bra.

Sen kan det jäkla nötet ta på sig en del av skiten själv också. Cook ur position igen räcker.
Leeds United Duke
2015-10-30 00:26
Totalt haveri ikväll. Starten gjorde nog mycket för så här dåliga ska vi inte vara. Bamba väldigt darrig och långsam, fungerar inte att kaptenen är sämst på plan. Antenucci stressar iväg sina två fina lägen som måste utnyttjas. En ny mittback behövs, Cooper gör det ok. En ny rutinerad innermittfältare och en ny anfallare hade behövts.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United terry cooper
2015-10-30 00:20
Umeå Ben var inne på att spelarna har dåligt självförtroende mm o Thom var inne på samma spår.
Är beredd att hålla med till viss del , för visst , det ser så ut.
Spelet idag var uruselt. Inget funkade.
Fattar dock inte riktigt varför. De senaste 2 matcherna har vi ju spelat rätt okay o skapat många chanser men inte fått resultaten med oss.
Det är bara att fortsätta med det spelet o vinsterna kommer.
Leeds United Tobbe O
2015-10-29 23:57
Massimo Cellino said he would leave Leeds United if the fans no longer wanted him. Tonight, 18K fans are singing as one "Massimo, it's time to go" #CellinoOut #LUFC. Men på detta forumet ska vi inte klaga... Vi ska inte vara negativa och misskreditera Cellino. Dagens insats var katastrofal. Jag tror inte laget är så dåligt att vi ska behöva åka ut men den ständiga kaosen runt vår klubb gör att det finns en uppenbar risk. Snart är Evans också bara ett namn på lönelistan om vi inte vinner. Kanske lika bra det men vi kommer aldrig komma någonstans när vi hela tiden ska börja om på ruta ett.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United stonefree
2015-10-29 23:35
Ska Linus lämna forumet, måste väl jag med portas därifrån. Jag gnäller precis lika mycket. Jag har inga problem med att bli bortlyft från forumet och från luss resan mm. Jag kan vara själv eller med andra, som reser själv Jag är ju i Leeds och åker hit varje månad, jag påverkas enormt av den negativa inställningen som har infunnits sig här. Folk har ingenting till övers för spelarna, tränaren eller Cellino med för den del, ordagrant så säger de att allihopa can fu.. off. Det blir väl bara Ninna och jag på matchen på tisdag, för inte kommer det många inte. Inte ens South är utsålt. Jag kommer att åka på de matcher jag har köpt, sen får det vara bra, tills vi ser ett lag som spelar för märket på tröjan. Billy Bremner och Don Revie skulle vända sig i graven om de hade bevittnat det vi såg ikväll
Leeds United PutteBJ
2015-10-29 23:33
Bra inlägg Thom. Jag blir uppriktigt förbannad på behandlingen av Doukara också, ingen förtjänar det. Speciellt inte om du vecka ut och vecka in ställer upp och spelar reservlagsmatcher och gör det dessutom bra och inte bara gnäller över utebliven speltid då förtjänar man fan bättre behandling än den han får nu. Folk glömmer så fort hur bra han var i vissa matcher för drygt 1 år sedan. Man ska inte glömma att han bara är 23 år.
Leeds United lufc4ever
2015-10-29 23:32
Det må låta enkelt men ledordet i styrelserum, korridorer, omklädningsrum och fikarum borde vara harmoni.

Ska man kunna få in det i detta skeppsvrak så måste det komma från toppen och neråt. Är det någon som ser en chans till det inom den närmsta tiden ?

Jag menar ta Chelski som exempel. Regerande mästare och miljarder rutin i truppen. Ser dom ut att ha harmoni i den klubben just nu ? Pengabrist beror det inte på iaf .
Leeds United sportcarl
2015-10-29 23:28
alltid surt när leeds förlorar och dagen känns förstörd men det har alltid varit så, men imorgon är en annan dag och då ser jag framåt mot nästa match, tråkigt när det går dåligt men finns inte i min värld sluta stötta klubben på alla plan, sedan konstruktiv kritik av tränare ägare spelare har jag inga problem med, dock när det blir för mycket och blir en följetong och förföljelse och hån så säger jag ifrån och kommer fortsätta med, för mig är leeds synonymt med något positivt och med glädje(i vått och tort), forum där det uteslutande bara skrivs negativt är ok för mig oc inget jag vill förbjuda, men inget som ger mig en kick och det gör ju till slut att man väljer sina forum, har nog inte varit här inne på en månad då jag tagit paus och kommer tbx och ser att allt är sig likt, fortsätter följa klubben på andra forum men tittar säkert in här om några veckor igen,
Leeds United Umeå BEN
2015-10-29 23:14
Håller med dig Thom bra skrivet!!MOT
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2015-10-29 23:08
Vet inte vad jag ska säga längre. Det är bara så tråkigt och sorgligt att se och läsa allt som har med Leeds att göra nuförtiden, både här, i övrig media, WACCOE osv att jag tappar intresset mer pga mina medsupporters inställning än resultaten på planen. Det känns ibland som att våra förluster nästan kommer på grund av hur vi tänker. Vi går in i matcherna med inställningen att vi kommer torska många av oss. Publiken på Elland Road är säkert likadan men tro nu inte att jag lägger någon skuld på våra fans för att jag säger detta. Jag vet mycket väl vad vi har gått igenom under alla dessa år. Om nu publiken och fansen har gett upp, vad känner då spelarna? Uppgivenhet? Hopplöshet? Något som är helt säkert är ju att deras självförtroende är nere i botten och enda sättet att få det tillbaka är ju att börja vinna matcher! Ett par sketna tre poängare som trillar in kan betyda allt och sen är vi påväg uppåt igen. Jag tror fortfarande och hoppas att vi kan vända detta, en nedflyttning till League One finns inte på kartan med detta laget som ändå har £6-7m investerat i sig! Vi måste reda upp detta och vi måste börja se ljusare på saker och ting. Jag har tidigare varit en mycket kritisk person här inne. Kritisk mot sättet vi spelat (yttrar!), kritisk mot tränare (Blackwell, Warnock), kritisk mot spelare (äldre journeymen som bara spelar för en sista payment), kritisk mot ägare (GFH och Ken Bates), kritisk mot FL, kritisk mot media (YEP, Phil Hay, Peter Lorimer) osv osv men jag orkar inte längre. Jag greppar efter halmstrå och för mig har Cellinos försök till satsning varit ett steg i rätt riktning även om det ibland varit ett steg i rätt riktning följt av ett steg bakåt så har det iaf varit bättre än tidigare med ett steg fram och sju steg bakåt. Vi har vad vi har just nu och kan inte göra så mycket annat än att hoppas och tro och stay UNITED. Snart vet jag dock inte om jag orkar läsa här inne längre och se alla hånskratt mot byten, Cellino, tränare, laget, nyförvärv osv osv. För mig leder det ingenvart förutom att man bara känner sig mer uppgiven. Jag vet att det är skit just nu men hjälper det att hånskratta åt att Doukara kommer in som faktiskt varit bra i U21? Har man den inställningen så är jag uppriktigt sagt rädd om även fansen på Elland Road hånskrattar åt honom när han kommer in också. Då är vi riktigt riktigt illa ute... Jag tror fortfarande.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United lufc4ever
2015-10-29 23:05
Det värsta är att vi har INGA spelare som funkar för att spela ren kontringsfotboll så det går inte att vända denna trend med att parkera bussen varje match och hoppas på att vi kan slå på omställning.

Evans vill att vi ska spela med hög press och vilja. Absolut inget sånt får du idag. Det är bara desperata stirriga actioner hela tiden. Murphy och Adeyemi samtidigt är så oerhört negativt så det går inte i ord beskriva.

Blackburn är ett skitlag och vi har inget motmedel. Dom behövde bara stå rätt.

Nä vi är ett solklart nedflyttningslag. Detta är det värsta jag någonsin sett från ett Leedslag. Detta var vad jag var rädd för skulle vara baksidan av föryngringen. Nu är dom som Bambi i helljuset.
Leeds United stonefree
2015-10-29 23:02
Ni måste ta mig fan var störda i huvudet allihopa om man inta ska få klaga på den skiten vi precis har bevittnat vi är ju sämsta laget i championship. Bästa laget på länge, bättre än för ett år sedan. jo jag tackar. Det här laget är det sämsta laget Leeds har haft på över 10 år. Hemmapubliken har till och med börjat håna sina egna spelare, med all rätt. Leeds har inte vunnit hemna sedan i mars. Blackburn vann sin första bortamatch sedan april, vem tror ni de möte då? Shame on you Leeds player. Folk betalar sina surt förvärvda pengar för att stöta er och ni går ut och joggar i 90 minuter. Det är bara att lägga in kläderna i skåpet, de är ju inte skitiga eller svettiga. Det kommer att bli några tunga dagar i Leeds innan nästa match! Hoppas vi får se 8-9 nya spelare på plan då, gärna några unga spelare från egna leden.
Leeds United terry cooper
2015-10-29 22:57
Umeå Ben //

Tycker Cellino sköter svartmålningen rätt bra själv...........
Leeds United Linus.M
2015-10-29 22:55
Umeå//

Jag är inte ett riktigt fan?

Fuck off.
Leeds United terry cooper
2015-10-29 22:54
@lufc4ever:Satt o tänkte detsamma.
Måste till en riktig Coach som styr upp det hela men den risken är väl minimal.
Måste vinna kampen om mitten , spelar ingen roll vad du heter , du måste ta fajten.
Leeds United PutteBJ
2015-10-29 22:52
Något positivt inför nästa match är iaf att vi får se ett annat mittbackspar :) .. Minns vad Bamba-Cooper hade för trackrecord i våras, inte bra.
Annons: