/england/leeds/forum/1108.aspx/england/leeds/forum/1108.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
The Championship - Leeds United
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Leeds United lufc4ever
2015-06-11 20:12
Positivt YTD :

Pearson, Cook, Phillips, Ove med ledare, Inte sparkat Redders än, Inte signat Austin igen, Verkar ha öppnat dörren till CBS för att iaf lyssna, Mer eller mindre hållt käften sedan den katastrofala presskonferensen. Verkar ha minimerat GFH betydelse, Ordnat så att embargot är lyft vilket tyder på förbättrad ekonomi, Har en helt rätt filosofi med unga hungriga och inga fantasilöner.

Negativt YTD :

Hockaday, Darko, Den totalt respektlösa behandlingen av Redders, Ännu inte löst det med Byram. Inte fotat ut Morison än, kosta vad det kosta vill, Lögnen kring köp av ER, Alla rättegångar, Thompson showen och the sick 6 .

Har säkert glömt en del under båda flikar.
Leeds United Danne K
2015-06-11 20:00
Tydligen intresserade av Tendayi Darikwa för £800k.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Linus.M
2015-06-11 19:19
PutteBJ// Olof Lundh, som intervjuade Ekdal, sa i Superlive för någon månad sedan att han även tyckte Massimo var helkonstig. Han brydde sig om att spelarna mådde bra men han kunde ändra åsikt på någon sekund till exempel. Så "öste beröm" vet jag inte om vi ska kalla det...
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United PutteBJ
2015-06-11 18:01
@Hartey:


Han blir ju inte förbannad helt plötsligt heller. Blir ha grinig så är det ju nått som inte stämmer i den visionen han vill att klubben skall jobbas i.

Det är lätt att glömma hur många faktiskt tycker att Massimo är en omtänksam ägare som bryr sig om spelarna och personal. Finns givetvis de som hatar honom oxå men då är det förmodligen för att han gett dem foten av någon anledning.

Jag minns hur Albin Ekdal öste beröm över Massimo och hur han var nära spelarna ofta och frågar hur det mådde och om han kunde hjälpa till med något. Gillar att vi har en sådan passionerad och engagerad ägare och inte nån svinrik asiat som bara ser ett fotbollslag som en investering att tjäna pengar på.
Leeds United PutteBJ
2015-06-11 17:56
@terry cooper:


Jag menar att han lär sig den engelska kulturen och hur fotboll fungerar i England :-) .. Det skiljer sig som natt och dag på de 2 länderna.
Hartey
2015-06-11 15:45
@PutteBJ:


Tycker också att man kan säga att Cellino lär sig på sina misstag till en del.Problemet är vad han skall göra när han helt plötsligt blir förbannad och vips så är någon sparkad...
Leeds United terry cooper
2015-06-11 15:27
In early 2010 Massimo attracted the attention of the press with a news bomb, “the ongoing negotiations for the purchase of West Ham. Then when the deal seemed to come off now here’s the denial, the English football team will go into the hands of the couple David Sullivan David Gold (former owner of Birmingham) who have paid the equivalent of 57 million euro for 50% of company, plus the assumption of debt.

In March 2010, Massimo Cellino tries again this time with a team of “Championship”, the English second division, the Crystal Palace, the historic club and one of the oldest in the world (has 140 years of history), which would cost infinitely less than West Ham because in Serie B and it is in receivership, with the owners to sell the provisional prices.
But even if this attempt fails, tries again with the QPR (Queen’s Park Rangers), the club from Briatore bought a couple of years ago and already sold by the Italian billionaire, who has maintained a share.

Hittade detta på någon sida för info om Cellino.
Vet inte alls sanningshalten i det.
Leeds United Linus.M
2015-06-11 15:15
Duke// Hmm... Du kan ha rätt. Ursäkta för det :)
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Duke
2015-06-11 14:57
Var det inte FA som stoppade köpet av West Ham? FA och FL har inte samma regelverk.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United lufc4ever
2015-06-11 14:50
Man behöver inte vara raketforskare för att se kopplingen Bates-Harvey-FL-Leeds. Det finns all anledning att misstänka att detta är det stora skälet till varför FL trummar på med sina löjliga regler mot just Leeds och Massimo. Många hundar begravna som man inte vill ska komma ut.

En annan sak ,tror jag, som gör att vi är under lupp, är det faktum att vi är FL´s absolut största mjölkkossa. Vi balanserar många klubbars bokslut genom att fylla deras bortasektioner. Så FL har all anledning att grusa mer för oss än nån annan.

Man kan ifrågasätta FL agerande skarpt men vad man än tycker och tänker om det så kvarstår faktum att deras regler säger att man får inte dömas för skattefusk och förskingring när man äger en klubb under FL´s paraply.

Att tycka synd om Massimo och avsky FL i samma mening får jag dock inte ihopa. Båda är syndare på varsitt håll.
Leeds United Norman Hunter
2015-06-11 14:33
@Linus.M:


Gillar man konspirationsteorier så får man ju ännu mer vatten på sin kvarn...
De låter honom köpa Leeds trots att de tidigare ansåg att han inte var duglig. Sen väntar man några månader för att då stänga honom ute.

FL levererar godtycklighet och inget annat. Att alla inte gillar Cellino det kan jag köpa, tom förstå, men att skaffa sig en agenda där man bara ska motarbeta honom, och med det även Leeds Utd, det går över mitt förstånd.
Leeds United Linus.M
2015-06-11 13:35
Norman// Cellino fick ju inte köpa West Ham 2010(?) för att han hade fuskat med skatten runt 2003... Det är inte bara Leeds :)
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United terry cooper
2015-06-11 12:59
Norman //

Har som sagt inte forskat i hur andra ägare åkt dit eller ej.
Har sett att en del lag fått minuspoäng genom åren.

Skulle tro att det finns ett mörkertal när det gäller Cellino o rättvisan.
Leeds United terry cooper
2015-06-11 12:54
Putte //

Menar du att Cellino inte lärde sig något på de 22 åren i Cagliari :)
Leeds United PutteBJ
2015-06-11 12:17
Massimo prövar sig fram och överväger varje beslut till att göra så att klubben blir framgångsrik igen. Med delmål att ta oss upp i PL. Visst han gör misstag men han gör någonting iaf. Man måste göra misstag för att lära sig rätt väg att gå. Nu har han 1 säsong bakom sig där han lärt sig en del och det som han byggt upp hittills under denna offseason så visar det tydliga tecken på att han justerar och väljer nya vägar att ta klubben framåt. Och min personliga åsikt är att han dragit nytta av sina misstag och börjar göra riktigt bra saker och rekryteringar. Bara att hoppas det faller väl ut.

Jag tvivlar inte på att han tar Leeds till PL, men det kommer inte bli så att vi helt plötsligt blir championships bästa lag över 1 natt. Vi kommer alltid ha landets bästa fans och det hjälper till. Men det är mycket som man bör skynda långsamt med.
Leeds United Norman Hunter
2015-06-11 12:15
@terry cooper:


Om vi säger så här...

Hur många andra klubbar har fått sina ägare avstängda för att de förlorat skattetvister?

Jag har iaf inte hört talas om någon. Med tanke på hur mkt pengar det cirkulerar runt fotbollen i England, hur många andra ägare eller klubbledare tror du har förlorat skattetvister?

Leeds United Linus.M
2015-06-11 11:31
Leeds så klart// Pfft... Hade Massimo inte behandlat Redfearn illa, signat serie B skit och sparkat folk hit och dit så hade jag kanske supportat honom med ;) Det är Massimo som skjuter sig själv i foten.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United terry cooper
2015-06-11 11:31
Norman //

Har inte så bra koll på hur de "straffar " andra klubbar med poängavdrag , böter , avstängningar mm.
Tror säkert att det finns en skala där.
De " stora " klarar sig säkert bättre än de " små ".
Detstå större anledning att inte ge FL någon anledning att ge oss problem.
Leeds United Norman Hunter
2015-06-11 11:17
@terry cooper:


Det är där skon klämmer! De behandlar alla olika.

Leeds United terry cooper
2015-06-11 11:06
Jag gillar fotboll men det finns fotbollsklubbar jag inte tycker om ......
Leeds United Leeds så klart!
2015-06-11 10:42
LinusM,

Det är ju liksom samma sak som att gilla bilar men supporta Miljöpartiet ;)
Man skjuter sig själv i foten.
Leeds United Linus.M
2015-06-11 10:15
Leeds Fans Utd är redo att förhandla med klubben nu. De har även anställt en "negotiation executive" och håller på att anställa en till. Jag supportar förövrigt Leeds United, inte Massimo Cellino.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Tobbe O
2015-06-11 09:51
Ballsmash// på onsdag kl 10
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Ballsmash
2015-06-11 09:40
När släpps spelschemat?
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United PutteBJ
2015-06-11 09:27
Måste faktiskt säga att även om ingen är klar för klubben än lr om det ens blir så är det kul att så många bra spelare kopplas samman med våran klubb. Senast i raden är Newcastles Mike Williamson. Mittback.

@AndrewHaigh: #LUFC interested in #NUFC centre-back Mike Williamson, according to @SunSport's man in the North East @dpcoverdale.

Vi ska även vara ute efter WBAs Gareth McAuley som har släppts på Free transfer.
Leeds United Leeds så klart!
2015-06-11 00:39
@Linus.M:
Ingen fara. Jag ser dig inte som dryg. Bara ung...;) Själv är jag gammal nog för att inte leta efter information via Twitter. Det kan tilläggas att jag är i "kommunikationsbranschen" som utvecklar teknologin du nu uppskattar. Vad du ser i dag såg jag redan år 1999 enkelt uttryckt. Många är glada över att det via teknologin blivit en uppsjö av sociala medier numera där folk kan berätta om sina extraordinärt fantastiska liv i realtid. Jag menar, hela världen väntar med spänning på att få reda på att någon precis har köpt ett par skor eller ätit en bulle. Jag är mer tveksam över just denna "nytta" av sociala medier. När det kommer till Twitter är jag varken för eller emot. Hur Twitter används är mer intressant. Det är inte enbart fotbollsjournalister som tvittrar om Leeds. Även ISIS tvittrar. Fast inte om Leeds. Twitter är en bra informationskanal om man vill nå en stor massa med sitt budskap på kort tid utan att bli granskad/ifrågasatt. Något folk inte orkar göra i dag. Det tar tid. Tar det tid kan man ju råka missa något annat tvitter...
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2015-06-10 23:36
Så kul hur folk fortfarande, trots massa positiva besked, väljer att fokusera på negativa saker. En missad taxering på en bil; skämtar ni med mig eller? Ska det innebära en avstängning i 1 år. Ibland vet jag inte om jag ska skratta eller gråta åt vissa här inne. Självklart hoppas jag att det korrupta FL lyckas se mellan fingrarna åt detta fruktansvärda brott och låter Cellino fortsätta sitt arbete med Leeds United för utan att överdriva så har vi honom att tacka för att vi inte ligger i League One nästa säsong. Hade vi stått med GFH hade vi varit där och med fantasi Farnan hade vi varit i drömmarnas land där allt är möjligt och ingenting är på riktigt. Ett jävla skämt är det. Supporta Leeds United är för mig lika med att supporta Massimo Cellino. Men vill man fokusera på att någon kanske/möjligen kommer köpa upp oss om 7 år så får man väl göra det istället för att leva i nuet och hoppas och tro att vi kommer lyckas nu.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United lufc4ever
2015-06-10 23:02
En som hade passat Leeds som handen i handsken är Pontus Wernbloom.

Upp med McCormack pengarna Massimo ! :)
Leeds United terry cooper
2015-06-10 21:39
don't do the crime if you can't do the time!'"
Leeds United Linus.M
2015-06-10 19:14
Leeds så klart// Hur gammal är du? (Hur skriver man det utan att låta otroligt dryg? För det var inte min mening :)). Känns som många äldre hatar på Twitter just bara för att... Ja.. Bara för att. Jag är konservativ men tänk på allt gott Twitter gjort ;) Självklart menar jag inte att du är gammal.. Hrrm.... ;)
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: