/england/leeds/forum/1099.aspx/england/leeds/forum/1099.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
The Championship - Leeds United
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Leeds United lufc4ever
2015-04-04 10:17
@Rob.:


Sant eller inte kring kring Red Bull men detta skrämmer mest för vad än Umbers säger ,för jag gissar att det är han Pope pratar om, så utgå alltid ifrån det motsatta.

Att kalla honom orm är att nedvärdera ormar. Jävla råtta.
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2015-04-04 10:15
lufc4ever// Hellre en drogpåverkad, redbull drickande, galen Cellino än dom tomtarna. Varje dag i veckan, 365 dagar om året, så länge jag lever.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United lufc4ever
2015-04-04 10:13
Det enda som skulle kunna få mej att acceptera naziläsken är om dom tänkt använda oss för att lansera sin nya kokainspetsade White Bull. Och att dom döper om sitt fejkade F1 stall till Leeds United Racing och anställer Cellino som stallchef för i den cirkusen har han många likasinnade.
Leeds United sportcarl
2015-04-04 10:07
sedan är väl frågan om red bull får prata med cellino överhuvudtaget, blir säkert nya bannor för cellino eller klubben från FL då, jag ser det som en tidningsanka
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2015-04-04 10:03
Rob// Cellinos alla närmaste män sitter i Leeds, och han får inte visa sig där mer eller mindre. Så jäkla svårt är det väl inte att upprätta en telefonförbindelse om man nu vill ha till en förhandling? Dock tror jag som dig. Jag varken tror eller hoppas att det ligger någon sanning i detta.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Rob.
2015-04-04 10:01
?@APOPEY 6 minutes agoHuddersfield, England
#lufc I have contacted club and the chairman says he is not aware of an offer from Red Bull.
Leeds United Rob.
2015-04-04 09:58
Tidningen skriver att man haft high ranking talks med Cellino i Leeds, men han kom själv på att Red Bull var intresserade igår kväll och hade lagt ett bud. Bara bullshit.
Leeds United sportcarl
2015-04-04 09:55
jag är säker på att det finns många spekulanter till att köpa klubben tills den det det handlar om att hosta upp pengarna, skall det sedan investeras på att köpa spelare återköpa ER och TA så får den ägaren räkna med att undvara typ 100 miljoner pund, då kan man nog räkna spekulanterna på ena handens fingrar och ha de flesta fingrarna kvar för att den eventulle köparen som är kvar inte vara betrodd av fansen, med tex red bull(de skulle definitivt ha råd) skulle det bli samma visa igen som med cellino,
Leeds United Rob.
2015-04-04 09:53
Thom, Det är ju precis så där Cellino vill att du/vi ska reagera. "Shit redbull kommer, bättre å behålla italienaren". Jag tror inte ett skit på redbull ryktena. Har dom flugit in för å prata med honom i leeds när karln sitter nere i miami och myser?
Leeds United Rob.
2015-04-04 09:50
Sanning eller bara bullshit å taktik från Cellino? Han hittade på egna låtsasintressenter till Cagliari och krävde 50m euro men fick i slutändan bara ut 30 då det inte fanns några andra intressenter.

@PhilHayYEP
When I spoke to Cellino last night, he said report of Red Bull TO weren't true. Then he phoned back to say actually, an offer has been made.

@PhilHayYEP
I can't corroborate Cellino's claim at the moment but I've asked Red Bull and Andrew Umbers to comment. We'll see where this goes.
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2015-04-04 09:47
När man talar om trollen så dyker ryktena om Red Bull upp igen. Blir ni väl alla nöjda då när hemske Cellino försvinner och Red Bull tar över klubben och tar bort allt vad tradition och kultur varit med Leeds United. Heja Red Bull Leeds. Rött och blått, framåt marsch!
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2015-04-04 09:38
Tro mig, kommer det en rik affärsman från exempelvis Leeds och vill köpa klubben av Cellino så är jag den första att tycka att det låter intressant. Jag kommer dock inte hålla andan tills den dagen sket då vi inte sett röken av någon de senaste 10 åren när vi som mest behövt det. Leeds är just nu, möjligen en investering på runt £5m i laget ifrån att på riktigt utmana om platserna till Premier League nästa säsong. Då förutsätter jag att Cook, Mowatt, Taylor, Byram, Silvestri, Bamba, Bellusci och Cooper stannar. Detta borde väl i så fall locka investerare? Men när inte ens Red Bull verkar sugna så känns det som att Cellino just nu är den enda aktören i detta spelet. Ja, förutom då 50 000 Leeds fans som ska försöka få ihop fantasisumman £10m för GFH's 25 % i klubben. En summa som kan va allt ifrån £10-30m beroende på vem man frågar. Hade gärna sett att vi var supporterstyrt, inte mig emot men förstår fortfarande inte varför våra "rika yorkshire"-vänner visar musklerna, köper GFH's andel och sen säljer ut dom till fansen. Det hade varit betydligt snabbare i sammanhanget men tydligen finns varken kapitalet eller viljan till det och om inte det finns, vad är då meningen i det långa loppet?
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United sportcarl
2015-04-04 09:35
red bull United ja det vore grejer det, rödblå dräkt med vingar på ryggen, en sak vet jag vi kommer aldrig aldrig få en ägare alla på detta forumet är överens om
Leeds United Åby.Krona
2015-04-04 09:31
Bara rök hoppas jag
Leeds United lufc4ever
2015-04-04 08:14
En läsvärd artikel med tanke på Red Bullshit ryktena.
Leeds United Leeds så klart!
2015-04-04 03:53
@Rob.:


"I need a new assisting coach, Interested?"
Kanske inte...

Redfearn ser otrevligt överraskad ut när han upptäcker kameran.
Fast ville han ha ett smygmöte med McD för att tex få råd om att lämna Leeds så skulle han knappast ha "Leeds-uniformen" på sig.

Större sannolikhet att det var ett oplanerat möte mellan två fd kollegor.Leeds United sportcarl
2015-04-04 00:47
Utan att vara expert på Cagliari så tycker jag de har gjort det bra i serie A med tanke påsatt det är en liten stad, är ju som att kräva Southampton eller Ipswich skall vara lika bra som Liverpool Arsenal Chelsea eller City och är de inte det så har de haft en dålig ägare, är att sätta ribban högt för Cellino eller framtida ägare
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2015-04-04 00:32
terry// Jag orkar egentligen inte ens förklara vad skillnaden är mellan Leeds och Cagliari. Det borde du också förstå (jag hoppas verkligen det i alla fall) att potentialen i Leeds United är enorm i jämförelse med Cagliari och det är ju exakt därför Cellino tog över oss. Det har han ju själv sagt. Ska han ta lilla Cagliari till att konkurrera med Juventus, Inter, Milan, Fiorentina, Lazio och Roma så måste han nog pumpa in, säg £50-100m en säsong, få sina stjärnor att stanna istället för att gå till just dom klubbarna jag redan nämnt och sedan locka spelare att gå till lilla Cagliari istället för redan nämnda klubbar. Dels så har inte Cellino £50-100m att pumpa in på nyförvärv på en säsong, vilket jag tycker om snarare än jag tycker är något dåligt och dels så har jag svårt att tro att Cagliari skulle kunna locka så pass bra spelare så man kan bygga ett lag som slåss om topp platserna under flera säsonger. Dock ska det ju sägas att deras 5 senaste säsonger i högsta ligan har gett följande resultat; Senaste säsongen först: (denna säsong nedflyttning som det ser ut) 15 11 15 14 14 Stabilt mittenlag som det ser ut. Kan ju trycka in deltagande i UEFA cupen en säsong där också, men Cagliari är som West Bromwich typ. De kommer aldrig kunna utmana den absoluta eliten i landet men det kan Leeds göra och har gjort förr. Dock ser fotbollsvärlden annorlunda ut idag än den gjorde när vi exempelvis var uppe i Premier League sist. De största klubbarna i England spelar i ett annat universum med alla sina pengar men Leeds har och kommer alltid kunna locka bra spelare. Cagliari kan inte göra det. Vi har historian, traditionerna, fansen, one club city, troféer, tryck osv. Lite som Hammarby i Sverige... många spelare som hade kunnat välja att gå till någon annan klubb som kanske har större chans att vinna något men bara känslan av att spela för en klubb som Hammarby måste ju locka enormt med den grymma stämning som finns på Söderstadion. Förstår du vad jag menar? Vi har chansen att bygga och komma tillbaka till topp 3-7 ganska snabbt om vi kommer tillbaka till Premier League medans en liten klubb som Cagliari aldrig skulle kunna ha musklerna att göra det.
Leeds United sportcarl
2015-04-04 00:23
eller var det 3 eller 4? sedan kan jag göra ett fötydligande om cellinos några år i Cagliari enligt dig, några år i detta fallet är drygt 20 år
Leeds United terry cooper
2015-04-04 00:20
@sportcarl:


Ja spelartruppen har väl minskat med en eller var det två spelare....
Leeds United terry cooper
2015-04-04 00:15
@Rob.:Väntar på besked från Cellino ??
Leeds United sportcarl
2015-04-04 00:12
terry Cooper 00:06, allt är ju relativt, jag tyckte han gjorde lilla Cagliari framgångsrikt, är ju bara att jämföra hur det ser ut nu i Cagliari, vi har väl olika åsikt där likt vi har om spelartruppen i leeds om den blivit större lika stor eller mindre, jag säger mindre, vad säger du terry?
Leeds United sportcarl
2015-04-04 00:09
ointressant att dra upp igen allt ev dåligt eller bra cellino gjort, blir ju som en dålig följetong kryddat med beskyllningar, vad vi däremot vet är att leeds går bättre i år än förra säsongen och Cagliari av någon konstig anledning går sämre, kollade på text tv för skoj skull de har fem poäng upp till laget ovanför strecket, säger inte att det kommer gå bättre eller sämre utan cellino men kanske det borde ge en eftertanke, minns när bates försvann då skulle allt bli så himla bra när gfh skulle ta över, en sak vet jag och det är att inte en enda här inne vet vad som kommer hända den dag cellino går
Leeds United terry cooper
2015-04-04 00:08
@Duke:


Så går mina tankar åxå....
Leeds United terry cooper
2015-04-04 00:06
@¤Thom Mattsson¤:Varför ville han inte göra Cagliari framgångsrik ? Han kommer ju där ifrån o var där några år.
Spelar väl ingen roll om klubben är " stor " eller inte....
Är väl egentligen större att få framgång med en mindre klubb
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2015-04-04 00:03
terry cooper// Och det har han inte gjort eller?
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United sportcarl
2015-04-03 23:59
terry Cooper 23:49 och vad vill du säga? att allt han gjort är fel? skulle lätt kunna skriva en lista på 10 mindre bra saker han gjort eller 10 bra saker han gjort, men bemödar mig inte, då jag tycker ni verkar ha det trevligt här ändå ikväll
Leeds United terry cooper
2015-04-03 23:49
@Rob.:


Rob //
Du kan väl höra med sportcarl. Enligt honom har Cellino gjort massor av bra saker.
Leeds United lufc4ever
2015-04-03 23:20
Thom // Tror vi har kommit dit att både du och jag vet vad den andre ska svara innan vi ens fått läsa det. Olika åsiker bara. Sånt är livet. När jag plussar ihopa listan jag skrev så blir det till slut för mycket. Allt där i är definitivt inte svart eller vit och jag kan inte säga att dina argument är helt off base men hursom är gränsen för mej nådd. Nu blir det lite som tjejen som hela tiden får stryk av sin pojkvän men hela tiden vänder tillbaka till honom och säger att det är inte hans fel. Mitt förtroende till Cellino är slut. Det sista du skriver : "Något vi har sluppit har varit snack om uteblivna löner, spelarförsäljningar, kräftgång i ligan, värdelösa föredettingar i laget, ålderstiget lag, värdelöst spel, inga framtidsutsikter osv osv osv." Absolut på Cellinos pluskonto. Har aldrig någonsin sagt nåt annat heller. Även om uteblivna löner ska inte ens behöva diskuteras som punkt men tyvärr blir det en pluspoäng tack vara tidigare idioter till ägare. Men den listan räcker inte. Jag vill bli av med merparten på minussidan för dom punkterna tar för mycket kraft från plussidan. Kraft som jag är overtygad om behövs för att nå dit vi vill och då menar jag inte bara gå upp i PL. Det sjuka är att skulle Cellino ta sig ur sina knipor och bombsatsa nästa säsong så är man ju så jäkla lättköpt så man kommer sitta här och ha "glömt" allt man sagt :)
Leeds United Duke
2015-04-03 22:44
Thom// Är knappast en långsiktig plan att ha Cellino kvar som byter tränare hela tiden. Att han betalar löner till spelarna är inget plus det är en självklarhet. Största orsaken till att laget spelar bra är Readfearn, Taylor, Byram, Cook och Mowatt. Inte Cellino.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: