/england/leeds/forum/1099.aspx/england/leeds/forum/1099.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
The Championship - Leeds United
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Leeds United Linus.M
2015-09-27 11:41
Fan va ni skriver inlägg på morgonen då :)

Som sagt. Phil Hay (YEP) och Adam Pope (BBC Sport) har rapporterat om att Cellino BARA erbjudit Byram kontrakt med lönesänkningar.

Väljer ni att inte tro på det, så vet jag inte riktigt vad som kan ta denna diskussionen framåt. Man får helt enkelt välja sida. Tro på logiken (som Massimo visat flertalet gånger att han inte har) eller välja att tro på två av de mest respekterade Leedsreportrarna där ute.

Låt oss fokusera på matchen istället :) Boro går som tåget och vi har inte riktigt fått spelet att sitta ännu. Ingen aning om hur Botaka är så detta blir svårt, 3-1 till Boro?
Leeds United Duke
2015-09-27 11:39
Boro brukar vi ha lätt för. Hoppas vi vågar gå för tre poäng. Kryss ger för dåligt med poäng i längden.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United stonefree
2015-09-27 11:21
@terry cooper:


Det tror inte jag. Fan kommer ihåg att jag sparkade till soffbordet, så ölen for i golvet när Gradel blev utvisat och glädjen när slutsignalen gick, går inte att beskriva. Faktum är att tårarna rann ner för kinderna. Har aldrig någonsin ens tänkt på att vi endast blev 2:a. Vi gick ju upp. Att sedan fortfarande är kvar, har nog också kostat några tårar, men inte av den trevliga sorten.
Leeds United terry cooper
2015-09-27 11:20
Boro har inget X hemma.
Kan vi hoppas på en pinne idag ?
3 poäng idag tror jag blir allt för svårt.
Leeds United stonefree
2015-09-27 11:15
Hej på er allihopa i dag är det gameday och inte vilken gameday som helst. Nej en av fienderna från Yorkshire. Middlesbrough, det här kommer att bli en jävlig tuff match, Middlesbrough har ett riktigt bra lag, vi måste vara uppe på tårna direkt från början, precis som mot Derby, sedan måste vi hålla 100% fokus hela matchen. Det är några spelare som absolut inte få fallera i dag. Silvestri, måste var helt på topp, inga jävla fladdrande fågelarmar. Bamba måste visa att han är kapten i laget och se till att alla behåller lugnet i försvaret. Igen Wood i försvaret vid hörnor frisparkar med mera, vi har då ingen kvar uppe på topp, vilket innebär att motståndarna mer eller mindre kan ta med hela laget upp i anfall. Adeyemi måste höja sig avsevärt, angående våran högerback, vill han inte spela, så ska han inte spela. Spelar han i dag, då är det någon uppgörelse på G. Vi har en del spelare som har lämnat, som trodde de skulle stjärnor i andra lag. Beckford, Becchio och McGormack, det blev visst si och så med det. Vi släppte en som Warnock, ingen trodde han hade mer att ge, men det ser ut som han är fast man i Derby just nu, pass till Bradley Jonsson mål igår. Några passar i Leeds men misslyckas i andra lag likaväl som en del inte lyckas i Leeds, men kan göra succé i andra lag. Kommer ni ihåg Wickham vi hade på lån, inte ett mål i Leeds, han gick tillbaks till Sunderland och hann med att göra så mycket mål i slutet av säsongen att han mer eller mindre ensam såg till att rädda Sunderland kvar i PL. Det är ju klart att jag vill att vi ska vinna idag helst stort, men egentligen tror jag det kan bli svårt, så det jag begär är att vi går ut med huvudet högt och spelar för klubbmärket på bröstet. MOT
Leeds United terry cooper
2015-09-27 11:12
Var det verkligen någon här på RS som hade synpunkter på att vi bara blev tvåa i L1 ?
Leeds United sportcarl
2015-09-27 11:06
Vilken härlig dag, solen skiner, löparrundan gick bra, 3 timmar till kick off,förväntansfull inför matchen, kräver inte vinst men hoppas på poäng då Boros är klara favoriter,, vad jag vill se är kämpaglöd från varje spelare,silvestri visar varför han var bland de 3-4 bästa målvakterna förra säsongen, att försvarsmakten är lika solid som den varit i höst, att Cook visar att han är bättre än downing, att hans mittfältskollegor visar att de håller på denna nivån och inte Blir tillbakapressade typ 90 min i försvarszon, yttrar som vill visa sig och utmanar, Wood tar för sig i luftområdet och ständigt är ett hot när vi anfallar,röslers Heavy Metal vill jag se mer dvs hård press forechecking och snabba omställningar och ev aktiva byten varför inte slänga in vår utnämnda egoist i,andra halvlek om det är jämnt?vad jag inte vill se är utvisningar och onödiga straffar,
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2015-09-27 10:40
lufc4ever// Varför tar du allt så personligt och varför tror du alltid att jag försöker säga att jag är bättre än alla andra? Jag säger bara att kanske är jag närmare till glädje och är glad för de små saker som jag ser tar denna klubben framåt än andra. Jag säger inte att jag är bättre än andra men jag försöker bara framställa mina känslor precis som du gör när du förklarar att du inte är helt nöjd eller att du förväntat dig mer. Jag skulle ju kunna säga till dig att varför tror du alltid att du är mer målinriktad än mig exempelvis? Jag har hört från folk att vi "knappt gick upp" till the Championship under Grayson och det var ämnat som kritik mot honom då. Då är hela min poäng att det är svårt att göra alla nöjda och då attackerar du som vanligt mig personligen.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United lufc4ever
2015-09-27 09:40
@¤Thom Mattsson¤:Vem klagar på listan du lagt upp ?

Vad är poängen med att du bada i fontän och andra inte gjorde det ? Är du bättre än andra då ? Själv rev jag ner en taklampa i tv-rummet i ren glädje när Beckford gjorde 2-1. Är jag bättre eller sämre ?

Leeds United sportcarl
2015-09-27 09:32
Som sagt många teorier här och alla olika, vad vi vet är att alla kontraktsdiskussioner gått smidigt i sommar förutom denna med Byram, detta tolkar jag som cellino ger fair löner dock inte som tidigare säsonger under andra ägare och det är väl bra om vi vill ha ekonomi som går ihop, Murphy är ju bevis på det, highearners med långtidskontrakt a la Morison och Warnock är förbi som inte levererar i närheten av vad de tjänar, vi kan sitta här som Leif gw Persson men vi kommer aldrig få reda på svaret är ju som en ekvation för man saknar en siffra att mata in,mitt tips då jag inte vet och heller inte sitter inne med sanningen är att han likt Howson vill söka sig vidare och spela emot de allra bästa världsstjärnorna i PL, han har ju kommit upp i den åldern nu att vill man gå vidare så är det kanske rätt tid,hur det än smärtar så kan ingen garantera att vi går upp(även om möjligheten finns), stora vinnaren på detta kommer bli Byram vars framtida lön kommer öka varje vecka nu när kontraktstiden närmar sig sitt slut om han inte förlänger,, stora förloraren klubben, och vem som kommet få ta skiten är Cellino,
Leeds United Rodell
2015-09-27 09:25
fan vilket härj angående Byram... Är väl ingen som vet egentligen hur allt ligger till så bara släppa det och låta framtiden visa vad som egentligen stämmer...

Idag är du ju fan borta match mot svåra boro och den visas på tv! Kom igen nu glada toner!! :D KROSSA BORO!!! :D
Leeds United lufc4ever
2015-09-27 09:18
Thom //

Han är kränkt över att Byram inte vill signa. Han har erbjudit Byram fler kontrakt. Han tror att Byram kanske tycker Leeds är för litet för honom. Han behöver älska sina spelare och Byram är en av dem men han kommer inte överens med hans agent.

Sorry men jag förstår inte vad detta gynnar att han går ut i pressen med detta. Jag kan bara se en människa som tycker synd om sig själv och söker sympati för det. Och vi får bara höra en sida av storyn och ska lita på varje ord han säger.

Varför inte bara säga att Byram vill inte signa nytt och varför får ni fråga honom om ?
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2015-09-27 09:06
Önskelista innan säsongen drog igång; En bra tränare som ersättare till Redfearn. Det fick vi i Rösler. En bra anfallare. Det satsades £3m på Chris Wood (4 mål på 8 matcher). Yttermittfältare. Vi har fått Dallas, Botaka och Buckley. En ledargestalt på backen. Vi signade Bamba permanent och som nu är kapten. Behålla våra unga spelare. Alla är kvar. Jag tycker det är fel att klaga och hitta fel överallt när det finns mycket att vara positiv till men alla har rätt till sina åsikter. Jag skulle gärna vilja gå tillbaka till när vi blev uppflyttade till the Championship. Jag badade i fontänen på Larmtorget i Kalmar och ser vinsten mot Bristol Rovers som en av de gladaste minnerna de senaste 10-12 åren med Leeds. Vissa fokuserade istället på att vi nästan misslyckades med att gå upp då vi kom tvåa och knappt vann mot Rovers. Svårt att glädja alla kan man ju säga..
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2015-09-27 08:58
Duke// Nej det vet vi inte med 100 % säkerhet och det är detta som är hela min poäng. Vi vet inte med säkerhet att Byram fått en kontraktsförlängning, vi vet inte med säkerhet om han fått en sämre lön erbjuden, samma lön eller en högre lön. All logik talar väl i alla fall på att han blivit erbjuden en lön som Cellino och Leeds kan betala då det vore idiotiskt att inte försöka få en spelare som är värderad till runt £8-9m att signa nytt kontrakt. Det är allt jag säger, men om Cellino känner att han har råd att slänga iväg £5-6m så försvinner logiken och kvar blir då dessa uttalanden och en spelare som kommer lämna för betydligt mindre än hans värde.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2015-09-27 08:54
lufc4ever// Är det inte bra att vår ägare anser Leeds vara en klubb som han blir kränkt över att hans egna spelare inte vill spela i? Hade det varit bättre om Cellino gått ut och sagt att han tycker det är en självklarhet att våra bästa spelare vill dra från klubben då det finns många klubbar som är betydligt större och har mer ambition än Leeds. Kan någon mer än jag se det ramaskri som kommit från våra fans då?
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Duke
2015-09-27 08:52
Vet vi ens om Byram fått något kontraktsförslag?
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United lufc4ever
2015-09-27 08:41
Ok...

Eftersom kritisk till har blivit hatar och man har svårt att tänka logiskt så skulle jag vilja veta av nån klok vad vinsten är i Byramaffären ,att gå ut i pressen och böla över att han inte vill signa och att man känner sig djupt kränkt över detta ?

Varför ? Att Byram inte vill signa för att högre lön och PL lockar kan jag förstå. Att Massimo inte vill ge mer utan kanske mindre för att balansera böckerna, köper jag alla dagar i veckan men allt detta är samtidigt bara spekulationer.

Fakta är att Massimo Cellino är djupt kränkt över att Byram inte vill signa. Det är det enda vi verkligen vet. Varför behöver vi veta detta ??
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2015-09-27 08:15
Linus// Kom inte Byram fram som innermittfältare från början? Jag har för mig att han var det i alla ungdomslag. Sen kommer jag ihåg hur det snackats länge om att Byram varit vår enda kreativa spelare, att han "goes to waste" på högerbacken. Nu helt plötsligt när han inte gör bra ifrån sig på yttern så är det där skon klämmer, hans position snarare än prestation. Det tycker jag är fel.. Byram har gjort kanon matcher på yttermittfältet men i år har det inte funkat hittills. Du säger själv att det inte finns någon logik att Cellino inte skulle kunna erbjuda Byram ett rimligt kontrakt, eller rent av samma lön som han har nu. Är du säker på att han inte gjort det? För om han har gjort det så kan jag förstå hans frustration och jag kan förstå hans försök att kontraktera en spelare som kan inbringa flera miljoner pund extra vid en försäljning om han sitter på ett 2-3 års kontrakt. Vad som går emot allt detta, och all logik - är att Byram sitter och gråter hemma för att han så gärna vill signa nytt kontrakt men Cellino har tagit bort stora delar av hans lön och vägrar kompromissa vilket tvingar Byram att tacka nej till klubben han vill spela med resten av livet. Det går liksom inte ihop då Cellino bland annat riskerar att förlora £5-6m på detta.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Linus.M
2015-09-27 02:14
Thom// Jag håller med dig i logiken, den är inget fel på. Det är bara det som gör mig så förbryllad. Om vi nu säger att Cellino endast gett honom lönesänkningar som förslag, varför kan man då undra? Jag har fortfarande inte kommit på något vettigt. Förutom att det är Cellino, typ. Har aldrig påstått att han ska få någon fantasilön eller liknande, utan ett rimligt kontrakt med sin nuvarande lön eller kanske någon tusen pundare extra i veckan. Men inte att sänka lönen för en av våra lovande talanger. Men jag skulle inte säga att Cellino gjort tillräckligt om han bara gett erbjudanden om lönesänkningar. Buckley, Botaka samt Dallas ser vi ut att klara oss finemang på, det håller jag också med om. Men vad händer om Berardi skadar sig (även om jag tycker Byram borde gå före Berardi)? Då har vi Wootton på högerbacksplatsen, något som inte gör att det vattnas i min mun iallafall. Vad Byram vill och inte vill är svårt för oss att säga. Men självklart måste Premier League tanken locka honom. Frågan är om han hade skrivit på ett tvåårskontrakt med samma lön? Det ser vi inte ut att få svaret på, tyvärr. Vad menar du med främst enligt honom själv? Att Cellino påståd att Byram tycker han är större än Leeds United? Killen har varit i Leeds sedan han var 10 bast, jag tror inte han tycker att han är större än någon i Leeds faktiskt. Historien får olika sanningar, om man väljer att tro på Cellino eller inte. Det är där vi skiljer oss åt. Sen måste jag bara flika in en gång för alla: OBSERVERA! - Om Byram hade kommit fram som yttermittfältare, så hade jag förstått Cellino. Verkligen. Men nu kom Byram fram som en högerback och blev puttad framåt i planen för att vi inte hade någon annan som kunde spelare där. Det visade sig inte vara Byrams position alls, men när han är på högerbacken så tycker iallafall jag av det jag sett honom att han är fantastisk. Yttermittfältare - Sänk lönen eller låt han gå. Högerback - Samma lön (kanske något litet extra) samt skydda honom som om han vore vårt egna barn. Vilket han i princip är :)
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2015-09-27 01:16
Linus// Allt jag säger är bara att det mest logiska är att Byram helt enkelt vill vidare i sin fotbollskarriär. Inget konstigt med det och jag hyser inget agg. Jag tror inte, till skillnad mot dig, att det spelar någon roll om Cellino gör Byram till den bäst betalda spelaren på 10 år i klubben. Jag tror han vill lämna i vilket fall. Varför? Dels så får han en fet sign-on bonus om lite drygt 6 månader, dels så sitter han i en grym sits när det gäller kontraktsförhandling med halva Premier Leagues klubbar. Vad har egentligen vi att komma med då? Jag hade varit stolt om Byram valt att förlänga och låtit oss sälja honom för en fetare peng antingen i januari eller efter säsongen om vi misslyckats med att gå upp men den som förlorar på det är ju Byram, pengamässigt. Jag förstår honom... det kanske är dags för honom att dra vidare. Förstår du vad jag menar? Om Cellino inte gjort tillräckligt för att få honom att stanna får stå för dig. Jag vet inte och det är jag ärlig med att säga. Visst hade Cellino kunnat ge honom världens fantasilön på 20k i veckan vilket KANSKE fått honom på andra tankar men ärligt talat nu, är han verkligen värd dom pengarna? Om vi hade kunnat sälja honom nu i januari för runt £3-4m så tycker jag det är bra. Jag är ganska säker på att vi kan hitta en ersättare för dom pengarna om han inte redan finns i Buckley eller Botaka. Spelare kommer och går och bara för att Byram är en egen produkt gör det honom inte oersättlig. Hade jag varit Byram, och nu är jag ärlig, så hade jag allvarligt funderat på om det verkligen är värt att skriva på nytt kontrakt med Leeds när han kan få en flytt till Premier League om lite drygt 6 månader med en garanterad högre lön, i en förmodad högre liga och plus på det en fet sign-on bonus. Han är ändå 22 år nu, ska han gå så måste han nästan göra det nu. Hade han vart 17-18 år hade det varit en annan sak men "åldern" börjar ta ut sin rätt. Han är väldigt snart inte längre en talangfull ung spelare utan borde snart ses som en spelare med någorlunda rutin och med spetsegenskaper som målskytte, eller assist kung, tekniska färdigheter, snabbhet, tacklingar eller vad det nu må vara. Har han något av det just nu egentligen? Nja, men han kanske kan få det någon annanstans... främst enligt honom själv.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United sportcarl
2015-09-27 01:13
Ja nu är det bara att lägga sig och ladda för för den stora matchen mot tuffast möjliga motstånd i lejonets kula på riverside, vill ligga lågt och tippar 1-0 till boro
Leeds United BosseBe
2015-09-27 01:06
Hej
Jag tror tyvärr Byram är förlorad, men M O T bröder
Leeds United sportcarl
2015-09-27 00:36
12000 pund skall visst byram i veckan ha enligt phil hay sätter ju kanske detta med lönesänkning i ett annat skimmer, och det är kontrakt från GFH:s dagar,blir i runda slängar 8miljoner svenska kronor om året för en spelare i andradivisionen, är ju upp till var och en att avgöra vad byram är värd, är dock skillnad på att vara ägare och fans, ägare har skyldiget att ta ekonomisk ansvar och kanske inte alltid kan ge spelarna vad de och fansen tycker i lön och kanske inte alltid ta in så mycket spelare som fansen önskar, jag kan som jag skrivit innan både förstå byram och cellino, lämnar byram har jag inget agg till honom och vill han stanna som jag hoppas blir jag iaf glad, tycker inte det är skambud om han blir erbjuden 10000-11000pund i veckan(138000-151000skr) blir ju ändå i svenska pengar 6.6-7,3 miljoner kr om året , men kan ju hända med att byram siktar högre rent sportsligt att det inet bara handlar om pengar med för det är ju inte allt vi vet, för att förtydliga mig vill jag och hoppas byram stannar, tycker det var fel om cellino sagt om byram till skysport om det stämmer så går inte att försvara, murphy kunde ta en paycut visade på klubbkänsla, hur byram gör återstår att se, han kan säkert lyckas i PL i en klubb liknande howson gick till, den kapaciteten har han om han kan få ut det han har, dock tycker jag personligen att hans utveckling stannat upp de sist åren efter skadan, för mig är detta egentligen ingen stor grej, händer i alla klubbar att alla kontrakt inte går i box en del lämnar och en del nya spelare kommer in, som jag ser det skulle det vara betydligt värre att bli av med cook eller taylor där har vi inte i närheten någon lika bra täckning, en sak är säker vill byram stanna så kommer han stanna, vill han dra vidare kommer han göra det och vänta ut förhoppningsvis rätt klubb och rätt bud, hur som helst lycka till vart det än blir
Leeds United Linus.M
2015-09-27 00:07
Thom//

Då kanske du förstår varför vi, som litar på Phil Hay (YEP) och Adam Pope (BBC), inte fattar vad Cellino håller på med.

På dig låter det som att Cellino INTE erbjudit Byram endast lönesänkningar (vilket det VERKLIGEN inte finns bevis för) och att Byram inte vill stanna i Leeds.

Hur skulle Byram visat att han ville vara kvar i Leeds om han nu vill det? Genom att vara tyst och spela fotboll eller gå ut i pressen och klaga över Cellino? Vi ser ju iallafall vad han gör just nu.

Phil Hay och Adam Pope har rapporterat om att Cellino endast erbjudit Byram lönesänkningar hittills, tror du och ni andra inte på det så finns det ingen anledning att ens diskutera någonting. Ska vi ha bevis från Cellino eller Byram själv så kan vi lika gärna stänga detta forumet.

Vad är kvar då? Om vi inte ens litar på de reportrarna som är absolut närmast klubben? Detta eviga tjat om bevis... Du tror inte Michael Jackson dött heller då? Du har ju inte sett kroppen eller sett att Michael själv sagt att han är död?

Helt otroligt vad Cellino kan åstadkomma med vissa. Trodde jag var naiv men detta slår alla rekord.
Leeds United sportcarl
2015-09-26 23:57
thom 23:35, det är inget hat utan det är sanning som du och jag och andra kanske inte vill se, några här sitter inne med sanningen
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2015-09-26 23:35
Vad jag fortfarande inte förstår i Byram soppan är vad Cellino personligen tjänar på allt detta. Låt oss nu säga att Byram blivit erbjuden 4-5 kontrakt som han tackat nej till och alla varit sämre än det han redan har nu. Cellino går ut och attackerar Byram pga hans ovilja att sänka sin lön (även om inget bevis finns för att han blivit erbjuden ett sämre kontrakt). Cellino förlorar ju indirekt säkerligen runt £5-6m på att inte få honom att signa nytt kontrakt. Om nu Byram så gärna vill vara kvar (som ingenting heller tyder på att han verkligen vill) så borde ju en överenskommelse inte vara allt för långt borta. Det mest troliga, och rent logiska BORDE ju vara att Byram blivit erbjuden ett generellt bra kontrakt men klart och tydligt visat att han inte vill vara kvar genom att tacka nej, inte bara en gång - utan flertalet gånger. Jag vet att hatet mot Cellino, framförallt här inne av någon anledning, är stor men om man tänker något logiskt så tjänar ju Cellino absolut ingenting på att INTE försöka få honom att signa nytt om Byram nu "så gärna" vill stanna.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Linus.M
2015-09-26 18:16
Buckley kommer in i god tid till matchen mot Birmingham. Så att han ska kunna va här ända tills Januari så att vi kan köpa honom då.
Leeds United sportcarl
2015-09-26 17:59
Ganska väntade resultat i ccc idag, dock ser man att det inte finns några lätta matcher, se preston med 1 man mindre i 70minuter och 2 man mindre från 80e gå oavgjort mot wolves 1-1(vargarna kvitterade i 91a) birmingham-rotherham 0-2 och Ipswich-BristolC 2-2, hull mot bottenlaget Blackburn 1-1
Leeds United Leeds så klart!
2015-09-26 17:55
En dålig dag.
ManUre vann och Shrek målade.
Leeds United sportcarl
2015-09-26 17:50
Nu skrev ju iofs Linus att det var laget som kan ta oss till PO och inte laget imorgon, mot M-boro är definitiv Buckley inte med
Annons: