/england/leeds/forum/1086.aspx/england/leeds/forum/1086.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
The Championship - Leeds United
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Leeds United BullenKarlsson
2015-04-20 16:38
Äh Thom, det är ju bara för att du är kapitalist ;)

Vi socialister tror på det kollektiva ägandet.
Leeds United sportcarl
2015-04-20 16:36
Kristoffer 15:31, jag har sett en bild på Bianchi röka(vid ett annat tillfälle utanför arenan)och jag gillar det inte, men tilldetta som någon skriver och som du avslutar 10:19 med att det var anledningen att Thomson blev sparkad är ju minst sagt långsökt och du har noll procent bevis för din tes,
Leeds United lufc4ever
2015-04-20 16:16
@¤Thom Mattsson¤:


Med steg 37 menar jag att det du funderar över är väldigt långt in i framtiden. Man har säkert en grov plan om hur man kan tänka sig hantera dessa frågor men just nu ligger all kraft på att se om det ens är möjligt att ta sig till förhandlingsbordet. Och då har man bett alla Leeds supportrar i runt om världen om stöd. Skulle det visa sig att vi blir bara några tusen och pengarna inte ens når nån miljon så är det ju bara att lägga ner.

Vissa tycker säkert att man hade kunnat frågat alla hur många som är villiga innan man ber om pengarna men sånt brukar sluta helt fel när det väl kommer till kritan. Det är väldigt lätt att säga att man ska stödja men när man väl ska betala så försvinner många. Nu har man valt in med pengarna och sen får vi se. Jag tycker det är bra för det sätter press på oss att leverera och inte bara snacka. Om man verkligen vill detta väl så lägger man manken till. Sen får man naturligtvis acceptera att alla kan inte bidra. Men det är därför man har öppnat för 10st på £100 möjligheten.

Kalkylen som är gjord (hittar inte den just nu men den finns därute ) är inte ens i närheten att 100000 ska bidra med £100 var. Meningen är att X antal personer/företag ska kunna bidra med upp till £10000 och sen om jag inte minns fel så finns det även poster på £100000.

Utan att vara 100 insatt i planen framåt så förmodar jag att man efterhand kommer använda inkommet kapital som säljargument till diverse folk i näringslivet. Kan tänka mej att man först närmar sig lokala företag som idag redan sponsrar klubben och hoppas på stöd därifrån. Att man har stöd av gamla spelare som Clarke,Radebe, Bakke och Matteo skadar inte heller.

Detta kan bli succé och detta kan bli magplask men det som framförallt tilltalar mej är att det är VI och inte JAG det handlar om. Alla i samma båt. Man kan se det som en folkrörelse.
Leeds United Kristoffer
2015-04-20 15:31
@sportcarl:


Jag tycker att det verkar trovärdigt då vi har sett bilder på att de italienska spelarna röker.
Leeds United sportcarl
2015-04-20 15:24
Kristoffer 10:19, man kan ju skriva vad som helst på Twitter och Facebook för att sedan spridas som vattenringar , är ju upp till var och en vad man vill tro på och lägga ut, jag tar 99% med en nypa salt, i sista änden misskrediterar man oftast oskyldiga mäniskor men det verkar vara ok för en del, jag för min del undrar ofta varför folk lägger ut mycket som i efterhand visar sig vara osanningar,
Leeds United sportcarl
2015-04-20 15:12
rotherhambiljetterna kom idag, en veckas levernstid, ok,
Leeds United Rodell
2015-04-20 14:07
starkt av så många här inne att vara så insatta i allt som händer runt klubben..... Jag va det under lång tid läste allt på twitter o besökte engelska tidningars hemsidor osv... men senaste 2månaderna har jag tappat all ork men att ha koll på saker runt klubben... Lyssnar på matcherna och tänker bara på fotbollen nu för är så jäkla less på allt annat... ena dagen är det en sak nästa en annan och tredje då säger det emot det första om o om igen... men big up! till er som orkar vara så insatta! någon dag så kanske vi får luta oss tillbaka och bara tänke på fotbollen och ha en helt vanligt funktionell klubb oavsett vart i seriesystemet ligger!

Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2015-04-20 13:30
lufc4ever//

Pa vilket satt ar det dar steg 37? Vi vet fortfarande inte om GFH vill kopa. Vi vet fortfarande inte till vilket pris. Ingen vet tydligen hur, om vi lyckas kopa deras 25 %, vi ska kunna driva klubben da vi endast kommer ha kopesumman men inga pengar att driva klubben. Ganska stora fragor enligt mig och inget steg 37.

Gar GFH ut med att deras andel kostar 20 miljoner pund sa falerar ju allt ihop direkt. Gar de ut med att de inte vill salja, vilket ar det jag hort hela tiden, sa borde ju allt falera igen. Om man nu far en summa pa 10m pund sa ska man ocksa hitta 100 000 manniskor som ar villiga att lagga 100 pund var. Vi kan ju inte ens fylla halva Elland Road, hur i all varlden ska detta ga till?

Jag ser dock mycket hellre LLP som 25 % agare av klubben men for mig ar det bara en drom som ar langsokt.

Jag ser 1000 % hellre en agare som ager oss till 100 %. San ar jag.
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2015-04-20 13:25
Ganska roligt detta att for bara nan vecka sedan forbarmade sig alla har inne over Antenucci och hur kasst det var att han "sag ut att bli avstangd pga en fet bonus och en kontraktsforlangning". Vad hande? Han har spelat varje match sedan dess och nu gar han skadad tydligen i ett sorts myteri. Ja, strongt av Antenucci att ga i myteri nar han ar 2 mal ifran en feting bonus.
Leeds United lufc4ever
2015-04-20 13:01
@Tobbe O:
Bye bye Redders. Och är han manager nu helt plötsligt ?? Mysig är han,MC...
Leeds United Rob.
2015-04-20 10:56
PhilHayYEP
@sport_simon a response from Umbers: "My text is correct. Massimo is disqualified. He doesn't know what happens on day-to-day basis."
20/04/2015 08:55
Leeds United Kristoffer
2015-04-20 10:34
Nu försvarar Silvestris pappa sin son och Antenucci.

Adam Pope:

#lufc Claudio Silvestri says Marco "is really sorry the fans have become suspicious, he tried to explain but I'm not sure they understood."

#lufc (trans) Claudio Silvestri : "A part of Marco also Antenucci is really injured the other have done, for what I know, a stupid protest."
Leeds United Rob.
2015-04-20 10:22
Å mig veterligen är Cellino fortfarande avstängd och får inte ha något som helst med LUFC att göra.
Leeds United Kristoffer
2015-04-20 10:19
Från facebook: During the Fulham game, where the shit seems to have hit the fan, certain players were smoking at half time, which pissed Redder’s and Thompson off, and Thompson finally let off some steam and laid into them and Salerno for countless reasons that had probably been bubbling over for a while. Thompson was sacked, as he was the only one with bollocks big enough to say something to certain players and the idiots above them (Salerno), and told him that it was a fucking embarrassment that he was happy with professional players smoking whilst on big money. Så anledningen till att Thompson blev sparkad är att vissa spelare stod och rökte i halvtid, vilket fick Redfearn och särskilt Thompson att gå i taket.
Leeds United Rob.
2015-04-20 10:02
Är det tränarens uppgift att meddela ägaren om skador på spelare? Blir ännu svårare när inte ens tränaren vet vilka som är skadade eller inte.
Leeds United Tobbe O
2015-04-20 09:11
Cellino uttalar sig så här enligt The Sun.

"I am not a coward and the sort of guy who tells his players to go on strike. I found out Friday evening. I admit it looks weird. But if the players were injured, why didn't the manger inform the chairman? This looks like a fight between manager Neil Redfearn and the ownership of the club, which is not good,

From day one I've felt I was right at the club because I'm more f**ked up than the fans, I'm 58 and my dream is still for us to do something big here. I have asked permission to go to our last game of the season v Rotherham a day before my ban ends. If the fans want to kick me and shout at me fine, i'm used to it."
Leeds United lufc4ever
2015-04-20 09:09
Thom //

Har du funderat på att om vi kommer så långt så kanske man gör upp med MC att vi står inte i vägen i frågor som GFH gör idag så länge han inte kräver att vi pytsar in i frågor som den du ställer ? Att vi kanske indirekt gör honom till 100% ägare så länge vi får full insyn i vad han vill göra.

Det du är inne på är steg 37 i processen. Just nu handlar allt om att visa hur många vi är och hur starka vi kan stå. Jag skulle säga att pengarna är egentligen nummer 2 i sammanhanget även om det såklart är dom som avgör. Antalet medlemmar känns än viktigare för det sänder signalen att så här många bryr sig och så här många trampar du på om du inte vill samtala ens.
Leeds United Kristoffer
2015-04-20 09:02
Enligt klubbens uttalande: "The club completely stands by the internal medical recommendations that it receives." Var det därför som N'Goyi inte behövde genomgå någon läkarundersökning? Var det därför som Leeds lånade Benedicic trots att de fick rådet att inte göra det då han hade allvarliga knäproblem?
Leeds United Kristoffer
2015-04-20 08:54
Cellino säger i en intervju med Simon Austin att han känner att han är rätt för klubben då han är mer "fucked up än supportrarna".
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2015-04-20 07:11
Tycker det som sagt är beundransvärt att LLP ens försöker men för mig känns det lite som att lösa ett matte tal med ögonbindel. Finns fler problem än lösningar och jag vet fortfarande inte hur man ska lösa det sen när det kommer till vidare utgifter. Ska man börja samla in pengar igen då från, säg, 47 000 människor? "Sorry James, we need you to send us £100 so we can buy this player." "Oh, im short of money right now but could you guys wait 2 weeks until the 25th when i get my salary?".
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Silvestri the King
2015-04-19 22:59
Lufc4 //
Dina fem första rader är verkligen något att tänka på.
Inte många idag förstår hur detta åldriga har gynnat dem som är unga idag.
Ungdomar och även de uppåt 40 år förstår inte att utan fack och vanliga människor i underklassen, som kämpat för alla dessa förmåner de yngre i dag kan nyttja,
Det har varit mödosamt , för att komma dit vi är idag,och ska leeds fans bli delägare så väntar många vedermödor, innan det blir verklighet,men tanken är fin,så fundera vidare om detta , inget är omöjligt !!
Leeds United Kristoffer
2015-04-19 22:48
Återigen dålig kommunikation (om det nu stämmer att alla verkligen var skadade). Redfearn visste väl bara att Silvestri och Antenucci var lite småskadade, ingenting om de andra. Han förväntade sig i torsdags att alla skulle vara tillgängliga för spel.
Leeds United lufc4ever
2015-04-19 20:42
Nu kanske jag inte har rätt på varje punkt hur det gick till men.....

En gång i tiden var det en liten grupp människor som vågade stå upp mot herrarna som ägde dom gamla storföretagen. Denna lilla grupp ville ha bättre arbetsvillkor och bättre löner. Ur denna kamp föddes fackförbund och arbetsrätt. Röd eller blå spelar ingen roll för vi som sitter här idag har väldigt mycket att tacka dessa människor för att vi har det så bra som vi har det.

Löjlig jämförelse till LLP ? Ja det är det kanske men iaf för mej så tycker jag man kan dra många paralleller. Jag skulle inte bli förvånad om det skrattades åt fackgubbarnas försök i början och att man sa att det är inte lönt för dom rike herrarna gör ändå bara som dom vill. Men dom orkade stå på sig för deras tro på det var så stark och till sist hade det fått ett genuint stöd. Fördelen dom hade var att dom kämpade för något som 98% av befolkningen kunde känna gemenskap i. LLP kämpar i en befolkning på kanske 250000 och merparten av dessa bryr sig nog ärligt talat inte nämnvärt för det enda dom kan förlora på att ha ett dåligt fotbollslag är en seriematch. Och i sammanhanget så kan det ju kvitta för det ger verken mer eller mindre mat på bordet eller nyare bil på uppfarten.

Men om man nu får lov att drömma om nåt annat än megadrömprinsen som vi nu gjort i 10 år så kanske man kan drömma att denna lilla grupp LLP växer till iaf 5000 personer. Kanske detta kan räcka för att sända en signal till flera mindre drömprinsar som inser att här finns faktiskt nåt. Som faktiskt ser att om jag går in och boostar dessa 5000 med lite av mina pengar ,så kanske fler som mej också vaknar och helt plötsligt ser övriga 245000 att va fan om den snubben som är så pass framgångsrik tror på detta ,så kanske det det ligger nåt i det. Och vips så har kanske 5000 till vaknat och ännu fler mindre drömprinsar. Och vem vet.....nu kanske Jätten vaknar som bara slumrande tittat på i 10 år och enbart sett ett vrak.

Att drömma om nytt är roligare än att drömma samma mardröm varje dag dag ut och dag in.
Leeds United Rob.
2015-04-19 19:46
Vi har typ inga anställda kvar så Redders får jobba häcken av sig...
Leeds United Tobbe O
2015-04-19 19:41
Sportcarl// Vi kommer aldrig få någon som alla är nöjda med men det känns inte som knappt några fans vill ha honom kvar. Det känns som han förr eller senare bråkar med de flesta han har att göra med. Sedan är det alla dessa rättegångar, måste vi ha klubbägare som ska till domstolen var och varannan dag? Jag är så evigt trött på att vi alltid ska diskutera ägarfrågor hit och dit, vill ha stabilitet så vi kan ägna diskussionerna åt spelet och spelarna istället.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United lufc4ever
2015-04-19 19:38
Gått på matcher,haft LUTV och köpt tröjor har vi gjort i mer än 10år i förhoppning att det ska användas på rätt sätt.

Till dags datum har det tagit oss till plats 16 med 52 poäng och -12 i målskillnad i championship 2014/2015.

Pengarna går inte in i klubben. Pengarna går rakt ner i fickorna på våra underbara ägare.
Leeds United sportcarl
2015-04-19 19:25
Tobbe 19:19, jag är beredd att ge honom en säsong till, och en sak kan jag säga redan nu att vi kommer aldrig aldrig få en ägre som alla kommer bli nöjda med, mest troligt är väl att det skulle fortsätta som det varit de sista 10-15 sedan kan man ju alltid drömma om annat.
Leeds United Tobbe O
2015-04-19 19:19
Sportcarl// Du har helt rätt i det du säger. Ridsdale bär en jätteskuld och vi vet vad vi har men aldrig vad vi får men det vi har skapar tyvärr alltför mycket kaos. Vi får aldrig nöja oss och jämföra med de värsta exemplen. Hoppades väldigt mycket på Cellino men flörtroendet är tyvärr borta. Flera nya rättegångar väntar och därmed sannolikt nya avstängningar. Vi kan inte fortsätta så. Många klagar på att han inte satsar, har inga som helst problem med den biten. De flesta nyförvärv har kanske inte lyckats men jag har tyckt de känts betydligt mer spännande än vad vi köpt senaste säsongerna. Ibland hittar man rätt, ibland inte och vår ekonomi var vad den va (förhoppningvis bättre nu men vem vet...)Jag tror bara att vi får ytterligare en turbulent säsong framför oss om han stannar kvar vid rodret och jag tror vi har ett riktigt lovande lag att bygga på så det vore synd att slarva bort det. Men vi får väl se vad som händer.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United sportcarl
2015-04-19 19:05
Leeds så klart 17:44, är väl ungefär som jag själv tycker, ett sätt att få in friskt kapital och som jag skulle vilja stödja är att bli delägare av klubben genom nyemission av aktier, ett bra sätt är ju att stödja klubben genom små medel som går direkt till klubben är ju att lösa medlemskap i LU ordna LUTVabonnemang kanske gå på några mer matcher handla lite mer i shoppen eller online, många bäckar små
Leeds United sportcarl
2015-04-19 18:57
Tobbe 18:25, jag vill säga att ridsdale med skulder på över 120 miljoner pund och därefter krasner med försäljning av TA och ER och Alla stjärnspelare är minst lika medskyldig till förfallet som Bates, och inte blev det bättre med GFH som alla sa det skulle bli när LUST jobbade för ny ägare, detta gör att jag är ytterst tveksam till nya ägare. är ju lätt att sitta här och säga att med nya ägare kommer det bli bättre, men historien säger annat, och vi pratar om ägare som vi inte har en susning om vilka det ev skull bli, är väl inte det mest tacksamma att ta över denna klubben heller
Annons: