/england/leeds/forum/1078.aspx/england/leeds/forum/1078.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
The Championship - Leeds United
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Leeds United Duke
2015-05-01 13:14
Lite kryddat men Redders har blivit av med hjälptränare, sportchef och har ingen inflytande över nyförvärv. Redders ville ha championschiperfarna spelare t ex Becchio får in Cani. Spelare som inte vill spela osv.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2015-05-01 10:41
Haha, att Grayson hade rena gräddfilen i jämförelse med Redfearn är ett av de roligaste kommentarerna jag läst här inne på år och dagar. Jag tackar för den :)
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Linus.M
2015-05-01 10:01
Öhhhh.... Vart låter det som att Redfearn vill gå tillbaka till akademin?
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United sportcarl
2015-05-01 08:56
Leeds så klart 0653, instämmer för ingen av våra typ sista 10 managers har haft gräddfil utan fått släppa sina bästa spelare(det har redfearn sluppit iaf utan t o m fått in spelare som Bamba), hade någon lyckats föra oss till PL under de premisser som varit sista 10 åren hade han inte blivit en Gud i mina ögon men näst intill, en legend i nivå med kanske Wilkinson och o Leary och på piedistalen under kung Revie, nu dags för en stadig frukost på Hotel Hilton Leeds
Leeds United sportcarl
2015-05-01 08:41
Att byta manager är inte prio ett inför nästa säsong, vi lär inte gå upp utan förstärkningar vad än managern heter. Redfearn skall få cred för sitt leedshjärta och att satsat på Cook och mowatt direkt och han ju jobbat under svåra förutsättningar,men han är ingen gud för man har ju sett tydliga brister som på hösten när spelarna kroknade och inget hände inga byten kom, är ju en hel del spelare som han inte fått ut allt av och som säkert känner att de inte har hans förtroende till 100%, vilka anfallare skall det satsas på? Han har gjort det godkänntr men inte mer med den spelartrupp vi har.
Leeds United sportcarl
2015-05-01 08:24
Vad vi behöver är för det första 3-4 klara förstärkningar, egentligen en ny manager med erfarenhet från högre nivå både som manager och spelare med en tydlig linje och spelplan och som kan förändra matchbilden om det behövs och agerafrån sidlinjen få spelare att växa och överträffa sig själva, har man bra bänk så våga använd den, finns ju spelare som borde fått betydligt mer speltid som tex adryan han är i samma nivå som Cook byram och mowatt , Taylor är ju ett exempel på spelare som kom in på ett bananskal och som med Bamba lyfte laget,
Leeds United Leeds så klart!
2015-05-01 06:53
@Duke:
Gräddfil när han fick 0 kr för att värva spelare för, och Bates sålde hans bäste spelare varje säsong? Grayson hade ingen gräddfil. Han var en trollkarl. Vi spelade också en rolig offensiv fotboll under Grayson. Att säga annat är att försöka hitta på ursäkter för Redfearn. Oavsett vad så sitter vi med Redfearn, vilket inte är illa, men han har gjort en mellansäsong med Leeds. Tyvärr så låter det inte som att han vill återvända till akademin nu när han har fått smak på a-laget. Är Redfearn Gud Fader som ska leda oss till PL, och få oss att överleva i PL? Nej. Den där Grayson då eftersom jag tjatar om honom? Skulle Grayson kunna ta oss till PL? Ja. Skulle han få oss att överleva i PL? Nej. Grayson är inte heller den Gud Fader vi behöver även om han skulle lyckas bättre än Redfearn. Om vi hittar en manager med PL-erfarenhet? Det räcker inte (McD). Om vi hittar en manager med mycket PL-erfarenhet? Det räcker inte (Cracking Neil). Vad vi behöver är nämligen en j-la övermänsklig demon. Någon som kan motivera spelarna att spela över sin förmåga varje match. Någon som kan överlista bättre motståndarlag med sin klurighet. Någon som är en matchcoach och kan ändra en match med ett byte. Någon som får Il Duce att darra av skräck, eller öppna plånboken av rädsla när han ryter till. Någon som kan trollbinda den brokiga skara av supporters med det obefintliga tålamod vi har. Någon som kan hindra klubben från att skjuta sig i foten varje gång det ser ut som om vi är på rätt spår. Sådana demoner finns knappt. Speciellt inte för ett snart bortglömt storlag som harvar runt i Championship. Ska vi då ge Redfearn ett år till med a-laget? Inte mig emot eftersom det är brist på bättre. Fast något spel i PL lär det inte bli.
Leeds United PutteBJ
2015-04-30 23:46
//Kristoffer & Linus

Jag förstår att ni lägger ihop 1+1 och tar för givet att Massimo kmr att sälja Leeds. Jag är inte lika säker. Och jag är inte lika säker att det är klubbens bästa. Jag är beredd att ge han 1 säsong till för att se vad han kan få uträttat.

Jag ser absolut helst att Neil är kvar med. Och att Steve återanställs alternativt att Neil får in en ny kompetent andre tränare.
Leeds United lufc4ever
2015-04-30 22:41
" All I'm doing is fighting for the club. If that's a crime then I'm guilty."

Redders idag...

Fan vilken mjukis jag är för sånt !!
Leeds United Duke
2015-04-30 21:18
Jag kan inte förstå varför man vill byta Readfearn. Vi var i botten när Han tog över nu ett stabilt mittenlag trots allt som gått emot honom. Grayson hade rena gräddfilen i jämförelse och ett bättre lag. Give Redders a new contract, bring back Thompson, give the youth new deals and add quality to our squad. It's that simple.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United sportcarl
2015-04-30 18:07
Leeds så klart 16:18, vissa kor blir heliga och andra slås ut i konkuransen vissa bärs in i guldstol och andra slängs ut i dyn som gamle Magnell sjöng, sedan är det den där gamla visan om OM, om hockeday hade haft truppen klar och redfearns förstärkningar i augusti, om redfearn fått ha kvar thomson, om grayson bmd warnock osv inte fått sälja för mer än de köpt vad allt hade kunnat se annorlunda ut, men det är en det är en annan visa. Men som jag skrivit innan innan och snäll som jag är så är jag beredd ge redfearn och Cellino ett år till, de har fått jobba under svåra förhållanden.
Leeds United Tobbe O
2015-04-30 17:34
Håller med om att man många gånger kan visa vad man vill med statistik. Vad gäller Grayson, som jag för övrigt inte alls tror är aktuell, så togs en stor del av segrarna i League one med spelare som Beckford, Becchio, Gradel, snoddgrass, Howson och Bradley Johnsson. Lite enklare att samla på sig vinster med de spelarna än tex dem McDermott hade att tillgå förra säsongen i championship.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Linus.M
2015-04-30 17:26
Saken är den... Att om Redfearn lämnar så kommer vi inte få Grayson. Vi kommer få en som är billig och som lyssnar på vad Cellino säger.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Leeds så klart!
2015-04-30 16:59
Nä, nu är det dags att ta helg.
Knäpp upp pilsnern och sätt fyr på grannens kåk - det är Valborg!

Trevlig helg och MOT
Leeds United Leeds så klart!
2015-04-30 16:19
@Tobbe O:Det borde ju Cellino kunna inse själv kan man tycka.
Nästa coach/manager (om Redfearn lämnar) hoppas jag att fler får tycka till om innan han anställs.
Leeds United Leeds så klart!
2015-04-30 16:15
@lufc4ever:Japp, och antal inspelade poäng är ju ganska bra att räkna då det är mest avgörande i fotboll ;)
Leeds United Leeds så klart!
2015-04-30 16:08
@Linus.M:
Ojdå. Detta var visst känsligt. Är "Gud" inte felfri? Så enbart matcher på söndagar udda dagar om vi vann ska räknas? Jag har bara tagit statistiken från ett och samma ställe, och när resp. har varit utpekad ansvarig. Inte tillfälligt för någon enstaka match. Resp. ansvarig har haft sina "hinder", och dessa har inte exkluderats från någon annan så varför exkludera från Redfearn? Redfearn har ett gott rykte som ansvarig för akademin, men såsom ansvarig för A-laget är han en i mängden om vi tittar på antal inspelade poäng. Han är inte "Gud", vilket bla du verkar anse. Det finns bättre. Vilket var syftet att bevisa med denna undersökning. Fast han kanske är rätt för Leeds oavsett? Personligen har jag inget emot om Redfearn stannade, han är värd en riktig chans, men jag skulle inte gråta blod om han ersattes med tex Grayson.
Leeds United lufc4ever
2015-04-30 16:00
Aaaah statistik....

"Lögn, förbannad lögn och statistik" är ett gammalt klassiskt uttryck som jag tycker är målande för hur statistik kan användas.

Jag jobbar dagligen i en värld av statistik och det är väldigt enkelt att få något att se bra eller dåligt ut med statistik. Allt beroende på vad du vill uppnå.

Leeds United Tobbe O
2015-04-30 14:52
De tre tränarna med lägst success rate är alla anställda av Cellino...
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Linus.M
2015-04-30 14:24
Räkna gärna med hur det gick när Redfearn hade en assisterande.

Och inte när Thompson blev sparkad, samtidigt som Matt Child (som Redfearn hade en bra relation med) också lämnade.
Leeds United Leeds så klart!
2015-04-30 14:21
Success rate % (points gained):

Gary McAllistair 50% (2008)
Simon Grayson 50% (2008-12)
Brian MDermott 38% (2013-14)
Neil Warnock 36% (2012-13)
Neal Redfearn 34% (2014)
Dave Hockaday 33% (2014)
Darko Milanic 0% (2013)
Leeds United sportcarl
2015-04-30 14:16
Gud fader himself har en vinstprocent på 33,33%, om det är bra dåligt eller eller förväntat överlåter jag åt andra att avgöra(W6-D4-L8=M18), Grayson hade om jag minns rätt under sin League Ones CCCtid här om jag minns rätt 49%
Leeds United lufc4ever
2015-04-30 13:35
@Leeds så klart!:


Denne killen har inte ens en enda video på Youtube. Det hade iaf Cani !
Leeds United Silvestri the King
2015-04-30 13:33
Tippar 2-1 till Leeds. Inte -alltid-fel............. Så kallat-käringtips.....betyder min älskling !! Kärring däremot är endast-skvallertant,,,,!!))-och en riktig ragata, som saknar empati för allt :))
Leeds United Linus.M
2015-04-30 13:33
Redfearn är gud själv. Utan honom så hade vi varit i League One nu.

Vem har påstått att han ska till Premier League? Han är en grym Championship tränare om han får rätt spelare, vilket han har visat. Att folk inte ser det är för mig helt obegripligt.

Cellino köper säkert Parma... Han saknar väl Italien. Och va inte orolig Putte, han äger inte Leeds länge till :-)
Leeds United lufc4ever
2015-04-30 13:32
Parma ryktet har funnits ett tag. Inte fel med ett farmarlag. Frågan är bara vilket som blir det...
Leeds United lufc4ever
2015-04-30 13:26
@sportcarl:


Eller att dom som är helt motståndare till Twitter inte vill eller kan se att ibland den som sprider kanske inte heller tror på det utan bara informerar vidare och tänker att det är upp till var och en att bilda sin egen uppfattning.
Leeds United Kristoffer
2015-04-30 13:09
@PutteBJ:


Jag tänkte mer på att det kanske är ett tecken på att är på väg att sälja Leeds. Han sålde ju Cagliari för att ta över Leeds.
Leeds United PutteBJ
2015-04-30 12:45
@Kristoffer:


På ett sätt intressant men inte kul för vi skulle kunna hamna där att Massimo äger båda klubbarna men iom att FL hatar honom så låter han Leeds skeppet styras av Umbers m fl idioter för att själv befinna sig i Parma och bygga upp dem på nytt.

På så sätt drar han in pengar från 2 håll och han behöver inte lägga all tid på att bekämpa FL:s fasoner.

Inget scenario jag vill direkt.
Leeds United Leeds så klart!
2015-04-30 12:24
Nu börjar transferryktena inför nästa säsong.

According to Italian website TUTTOmercatoWEB (TMW), Leeds United are possibly interested in Simone Napoli, a 20-year old central defender, once of Juventus youth, who is currently plying his footballing trade in Slovenia for Nogometro Drustvo Gorica.
Annons: