/england/leeds/forum/1074.aspx/england/leeds/forum/1074.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
The Championship - Leeds United
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Leeds United lufc4ever
2015-01-14 13:52
Allting är ju relativt. Att jämföra nedflyttning med svält eller dödlig sjukdom går ju inte så på så vis har han rätt. Fotboll betyder inget i det sammanhanget. Men jämförelsen är samtidigt skrattretande. Annars kan jag inte se mycket fel i intervjun egentligen. tycker han gör rätt både med Becchio och Warnock. Hade han sagt till Warnock att nej det blir inget nytt kontrakt OCH du ska spela ut ditt kontrakt så hade det inte gynnat någon. Warnock hade högst troligt inte varit samma spelare som tidigare på säsongen. Sen får man väl ge kred för att erkänna att han har haft fel/varit naiv kring ligan. Sen om det bara är fjäsk eller han verkligen står för det vet bara han själv tyvärr. Han må vara en pajas och inte särskilt pålitlig men jag tar fortfarande hellre honom än den som kallade oss Morons. Alla dagar i veckan.
Leeds United terry cooper
2015-01-14 12:47
Har haft svårt för Cellino från första början men det har ni väl förstått vid det här laget.
Leeds United Linus.M
2015-01-14 11:11
Cellino visar vilket skämt han är i intervjun.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Kristoffer
2015-01-14 10:49
Om tränarna: "I am not afraid to sack managers - I do what I have to. I always say managers are like watermelons - you only know what you're getting when you open them up. And the managers I had here before were not right, so they had to go. Sometimes I wonder if i should sack myself as well." Om Redfearn: "I love Neil and think he is doing his best. He is not experienced and needs to make mistakes to learn. We are building a new culture, a new history and trying to help the players go in a better way. Neil is the best coach we could have at the moment."
Leeds United kjelldan
2015-01-14 10:45
Jag börjar känna att det skulle vara roligt att vinna ett par matcher. Roligast skulle det ju vara i PL, men realistiskt kanske det bara kan uppfyllas i League One.
Leeds United Rodell
2015-01-14 10:45
nästan så att man saknar Bates och Graysons tid oavsett träbenspelare och alla lån som kom till klubben... kändes stabilare då nästan... och då va det ändå tränaren som fick sköta laget och uttagningar och allt annat....
Leeds United Kristoffer
2015-01-14 10:37
Så Cellino erkänner att han har underskattat the Championship och han nu vet att den är mycket tuffare än Serie B. Ändå ryktas vi vara intresserade av fler Serie B-spelare. Från början skulle det ju bli uppflyttning inom två år. Nu är det tydligen inte så farligt med nedflyttning enligt Cellino.
Leeds United Kristoffer
2015-01-14 10:27
Simon Austin har intervjuat Cellino. Om Becchio: "We love Becchio and made a big mistake when we let him go. But now it's to late. He is not the same player he was three years ago and Leeds is not the same club. He is the past and we are concerned about the future." Om Warnock: "Warnock asked me on Saturday for two more years of contract. I said 'we will see at the end of the year'. When a player is 30, they will only get a year-by-year contract - that is my rule. He is older, lives in Liverpool and refused to move to Leeds - and is often complaining. So I am happy for him." Om risken för nedflyttning: "It would not be a disaster. It is a disaster when you are starving or have a terminal illness. I am not worried about it. We just need to work harder, learn humility and make more sacrifices." Om att han underskattade ligan: "The main thing I have learnt is that the Championship is a lot harder than the second division in Italy. It's a special division. We even have the former England coach in the Championship. It's certainly better than Serie B."
Leeds United Rodell
2015-01-14 09:51
Leta lån i england.... Alla klubbar i PL har nog ungdomar som behöver speltid... fan mer än hälften av alla lag i championship gör ju så och det går fan mycket bättre för dom Blackpool förstärker ju nu under januari så kommer nog inte ta lång tid innan dom är om oss... Nää vi siktar in oss på en alban i italien istället för att långa in spelare som har bevisligen gjort mål i denna liga förr... för ett år sen kom Wickham på lån där va ett bra lån på förhand.....
Leeds United PutteBJ
2015-01-14 09:04
Frykis!superleeds//

Cellino säger att han inte vill ha Becchio, återstår att se om det verkligen stämmer i verkligheten sen oxå.

Senaste och nästan enda heta ryktet nu är en Catania-anfallare vid namn Edgar Cani.. En Alban..
Leeds United frykis!superleeds
2015-01-14 08:44
Nån som hört nåt nytt ang Becchio? inga nya för övrigt in?
Leeds United terry cooper
2015-01-13 22:02
@Kristoffer:Samtidigt som allt var väldigt enkelt att lösa.
Ta sig till Premier League , köpa Elland Road , minska spelartruppen mm
Leeds United footboll
2015-01-13 20:04

Seeeeensation........3-1.......
Leeds United Kristoffer
2015-01-13 19:33
Citat av Cellino i april 2014:

"I don't understand much," Cellino added. "I don't know English football as well as I know Italian football.

"They are a lot different and so although it's still one ball and 22 players on the field, I have to learn.

"Before I tell you something I have to see, to watch more.

"I don't want to say stupid things. But I think I'll learn it very fast.
Leeds United terry cooper
2015-01-13 19:12
@Kristoffer:
Är väl det enda som Cellino sagt som stämmer...... Cellino Out
Leeds United terry cooper
2015-01-13 19:08
Leeds United Duke
2015-01-13 17:22
Warnock har varit tillgänglig för andra klubbar sen i somras så det är inget som kommit upp nu. Det är först nu någon klubb velat ta över hans höga lön. Linus// Är väl inte så konstigt att Cellino inte värvar spelare då han försöker sälja klubben/sitter osäkert.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Linus.M
2015-01-13 16:54
Kanske kommer The Football League till undsättning och bannar Cellino?

Så Mike Farnan, allas älskling här inne, kan ta över :-)
Hartey
2015-01-13 16:18
Leeds U-21-Birmingham 0-3

Andra raka storförlusten för Leeds talanglag

och ingen Becchio....
Leeds United lufc4ever
2015-01-13 16:09
Ääh !

MC har ju klart en lista klar med superstars. Han ska bara städa lite först. Håll ut......Milner är på väg.....
Leeds United Rodell
2015-01-13 15:59
Kristoffer//
Låter som en smart kille :P
Leeds United Kristoffer
2015-01-13 15:52
Var det inte Cellino som sa att han inte kunde någonting om engelsk fotboll när han köpte klubben? Ändå vägrar han att lyssna på Redfearn och fortsätter styra klubben på italienskt vis när det är tydligt att det inte fungerar.
Leeds United Rodell
2015-01-13 15:41
Jag förstår värvningar så som Del Fabro, Adryan, Montenegro och Benedicic dessa har väl vad jag förstått en klausul som gör att vi kan välja att köpa dom efter säsongen. Detta är namn för framtiden som kan utvecklas det jag inte förstår är värvningar som Doukara, Antenucci, Bianchi, Berardi Bellusci. Antenucci har gjort det bra något lat i defensiven bara men helt klart godkänd, Bellusci är på förhand en hyfsad värvning. Sharp är en spelare som är rätt för championship samma med Cooper. alla PL klubbar värvar ungdomar utomlands därav förstår jag dom förstnämnda värvningarna men dom har också en grund. Förstår inte hur man kan värva ratade spelare i italien till ett lag.. Cellino vill inte ha en engelsk klubb det är tydligt han vill göra ett "italienskt" lag i england... Han har lite fel prioriteringar men han kanske behöver göra lite fel för att kunna få det rätt! Hoppas han inser det när det inte är försent bara.
Leeds United Linus.M
2015-01-13 15:20
Hur som helst så är Cellino inte rätt man för denna klubb. Jag trodde på honom men han är ett skämt. Kommer bli uppror bland fansen om detta fortsätter.
Leeds United Kristoffer
2015-01-13 15:16
Redfearn vill ha spelare med erfarenhet. Cellino säljer då Warnock.

Redfearn vill ha Becchio. Cellino säger då att vi inte är intresserade av Becchio.
Leeds United Rodell
2015-01-13 14:59
Becchio kanske inte kommer vara någon frälsare om han skulle komma till Leeds men jämför med allt annat som länkas till oss... ratade serie b och c anfallare som gör knappt gör mål då känns det som att Becchio skulle va en guldklimp med tanke på att han ändå har erfarenhet.. men att ta en serie b spelare som gjort 5 mål på 30 matcher kanske vissa blir gladare av...
Då väljer jag faktiskt Morison före den skit som vi länkas med i anfallsväg... Liam Cooper sa Cellino att vi inte va intresserade utav men han kom ändå så man ska aldrig säga aldrig.. men felet ligger väl i ganska mycket tycker ja att Becchio vill till leeds Redfearn vill ha Becchio men Cellino säger nej enligt "sport_simon" Leeds kommer aldrig utvecklas positivt sålänge det ser ut så...
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2015-01-13 14:43
Det är väl snarare så att Becchio är skräp?

Fyller 32 år i år, varit mycket skadad, extremt en fotad och gjort 2 mål på två år. Tycker inte vi står och faller med honom och det borde rimligen finnas någon bättre spelare att få.
Leeds United Linus.M
2015-01-13 14:35
@sport_simon: Cellino has told me #lufc are not interested in signing Becchio Bra att Cellino lyssnar på Redfearn. Ut med skräpet nu. Cellino out.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Rodell
2015-01-13 13:52
vi betalade ju övergången men en del av övergången va ju att efter ett antal liga matcher så skulle dom få en till summa vet inte exakt men det är väl den som inte är betald därför vi inte släpper iväg honom gratis som med Hunt och troligtvis Warnock.
Leeds United Kristoffer
2015-01-13 13:07
Enligt den här artikeln är vi skyldiga Scum pengar. Vi har inte betalat hela övergångssumman när det gäller Woottons övergång.
Annons: