/england/leeds/forum/1045.aspx/england/leeds/forum/1045.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
The Championship - Leeds United
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Leeds United Åby.Krona
2015-02-07 15:23
@Åshöjden Fc:

Tv nej troligt ,radio kommer nog upp snart
Leeds United stonefree
2015-02-07 15:21
På Sky har dom satt upp samma startelva som startade förra matchen!
Leeds United kjelldan
2015-02-07 15:16
Okej, en ändring sen senast: Sharp in istället för Mowatt
Leeds United kjelldan
2015-02-07 15:15
Startelva?
Leeds United Åshöjden Fc
2015-02-07 15:02
någon skaplig tv eller radiolänk i em.. ?
Leeds United lufc4ever
2015-02-07 13:56
LOL som glyttarna säger.

Jag har sagt det flera gånger och och kan säga det igen. Det skrivna ordet är alltid uppe för tolkning och man får vara beredd på att man lätt kan misstolkas när man skriver på såna här forum.

Sportcarl //

Det är möjligen inte så att du också är skyldig till att vrida på det du läser ? Lite grann så som du verkar anklaga Terry för att göra.

Fickpengarna har du av mej. Det skrev jag så här :

"Han kallas King of Corns men det är ju egentligen hans far som är orsaken till familjeförmögenheten. Om jag nu minns rätt (utan att googla det igen ;) ) så tog han och hans bror över imperiet när pappan gick bort men det är hans bror som fått hålla allt flytande för MC ville leka fotbollsmanager mest.

Pengar har han men han är lååångt ifrån vad dom store grabbarna i PL leker med. Visst, hade han haft full kontroll på familjeimperiet så kanske men så är det inte. Han har väl i princip bara fickpengar därifrån tror jag."

Jag begriper inte hur du kan få det till att "Cellino jobbar inte utan lever bara på fickpengar från familjen" Men jag får väl försöka förklara det jag skrev helt enkelt.

Jag förmodar att du får "jobbar inte" ur "ville leka fotbollmanager mest"
För mej är det bara ett sätt att beskriva att han hade mer intresse i Cagliari än familjeföretaget. Ingenstans i detta hävdar jag att Cellino inte jobbar.

Med fickpengarna menar jag att eftersom han inte har full kontroll över familjeföretaget så är det i sammanhanget fickpengar han kan/har kunnat nyttja därifrån.


Leeds United stonefree
2015-02-07 13:25
Har varit lite livat här inne igen under veckan har jag sett. Kul! Tyvärr har jag bara skummat igenom några inlägg. Själv tycker jag man kan dela upp allting i lite under olika rubriker:


Kul (som fan)

Att det äntligen går bra för Leds i några matcher i rad, det gör ju att grabbarna får lite självförtroende. Hoppas det hänger i lite till!


Intressant!

Vem ska starta på topp i dag. Hoppas att Readferan plockar bort Morison nu när Ante och Sharp kom in förra matchen och visade vart skåpet ska stå och de har faktiskt gjort 11 mål tillsammans i år. Morison har inte gjort mål på länge, länge, länge. Att sedan några säger att ett lag består av 11 spelare och man måste se helheten, visst ska man det, men faktum är att målvakten är med för att rädda skott med hjälp av första hand försvaret och forward är forward därför att de räknas som laget´s farligste målskyttar, gör inte en forward mål på år och dag, då är det något fel. det är ju bara att titta lite i Leeds backspegel på Beckford, Becchio och McGormack, våra tre senaste forward som alla har presterat egentligt förväntan. Hoppas vi startar med grabbarna på topp som vi avslutade matchen i förra veckan.


Orolig:

Jag är lite orolig för vissa saker, det första är att vi har så många lånespelare inne i laget, det är inget bra, alla eller de flesta försvinner nog redan till sommar igen, vilket gör att vi kommer att få in ännu ett gäng nya lånespelare. Jag vet att vi är belagt med köpförbud just nu. Men det som egentligen oroar mig mest är att vi aldrig kommer att få någon kontinuitet i laget på det här sätet och med tanke på det är risken enormt överhängande att alla våra unga talanger som , Cooper, Byram Cook och Mowat försvinner iväg till de stora lagen i PL. För vi har inget att sätta emot när cashen kommer på bordet. Så det som är prio ett just nu är att få klubben att sluta blöda, så vi kan hamna på plus i kassan. bara att hoppas att vi kan få till det snart. Tyckte att vi kunnat ha bantat bort truppen lite till, innan fönstret stängde.


Spännande och oroligt:

Att se vart Leeds är på väg egentligen! Mycket har hänt sedan Cellino har kommit till Leeds, jag kan fortfarande inte bestämma mig om jag är för eller emot mannen. Det som talar för är att han har ju försökt att få ordning på många saker i Leeds, samt att jag tror att det har kommit upp mycket skit till ytan, som aldrig framkom när han köpte klubben. Att han sedan inte har köpt tillbaks Elland Road mm, det är ju inte "the end of the World" tycker själv att det kan man göra när allt annat är ordnat och på plus.

Det som talar emot Cellino är att, han är ju ingen business människa egentligen, mannen har ärvt alla de pengar han springer och spendera, han har en tildens till att vara väldig arrogant och nedlåtande mot många. Han satt på väldigt höga hästar i Italien, det beteende har han tagit med sig till England. Är det något man inte ska göra i det byråkratiska England, så är det att tro man är för mer än andra. Jag tror att om han inte vänder 360 grader och börjar om och försöker lära sig hur man sköter en Engelsk fotbollsklubb, då smäller fällan igen. Han har 2 rättegångar till som väntar på honom och sånt ses inte med blida ögon av FL. Efter förra rättergången, när han sa att han skulle överklaga igen, tror och hoppas jag att någon berättade för honom hur det lagen fungera i England, i och med att han lätt bli till sist. Vad händer om han blir fällt i båda dessa rättergånger? Kan Leeds som klubb bli drabbat med poängavdrag och degadering? jag vet inte! Men om det är möjligt, då kommer nog inte Cellino att tycka det är så kul att äga Leeds längre! Då kommer jag nog också att spy min galla över karln

.

Hopp:

Att folk börja komma tillbaks till Elland Road igen, publiksiffrorna i år har inte varit så smickrande, vet inte, men det måste var sämsta säsongen på länge!

Sedan hoppas jag att jag mot all förmodan kan få saker och ting att hänga ihop nästa vecka, då kanske jag kan åka över mot Millvall nästa helg, även om det blir en kortresa Fredag kväll till söndag morgon. Blir tufft, men, men! Annars blir det inget innan April!

MOT
Leeds United sportcarl
2015-02-07 13:21
åby krona, jaja tiderna förändras, springsteen gör cover på beegees och Dylan skall ge ut en skiva med sinatratolkningar
Leeds United Åby.Krona
2015-02-07 13:11
Not att lyssna på innan 16
Leeds United sportcarl
2015-02-07 13:10
Silvestri
Wotton Bamba Cooper Taylor
Cook Murphy
Byram Austin Mowatt
Morison

är inte 100% mitt lag men tippar det är laget som Redfearn startar med, konkurans om anfallsplasen/platserna nu med Cani Antenucci och Sharp, känns som vi har hyfsad bra täckning på varje position nu
Leeds United sportcarl
2015-02-07 12:53
terry Cooper, 11:16, kanske utryckte mig fel och det får jag beklaga, de som är felfria och klagar på cellino får kasta första stenen, eller jag kan lägga in ett annat uttryck man skall inte kasta sten i glashus borde jag skrivit istället, , man kan ju diskutera om allt som du stämmer, när och var kan man läsa att cellino lovat 15 milj pund till spelare? jag har missat det så ge mig gärna källa för ditt påstående, sedan kan vi ju fortsätta älta om spelartruppen, jag får det till att den sakta men säkert minskas om 22 spelare lämnat och 18 kommit in, et om skvallerkärringar syftade jag inte enbart på dig men vidhåller det om vissa skriverier om cellino typ att han jobbar inte han har bara fickpengar han lever på familjen, gfh skall sälja cellino skall sälja men nä man frågar mer till de som skrivit det så bemöts man med tystnad, jag frågade linus när gfh skulle sälja sina 25% till TL fick inget svar som han påstod, många många gånger har man läst här att cellino skall sälja men enligt klubben och han själv är det inte aktuellt, ribban ni satt högt kommer ju gälla för ev nya ägare för kommer de in skall jag klaga och pika er varför de inte köpt tidigare och de får inte varit intresserade velat äga eller ägt andra klubbar så har man jobbat för tex MU åker man fett bort, det visar ju hur absurt hela denna diskussionen är, personligen vill jag inte skriva varje dag hur perfekt cellino är(för det tycker jag inte han är), jag är mer intresserad av klubben, för mig är Leeds United kultur fotboll historia ja allt,
Leeds United Åby.Krona
2015-02-07 12:22
Vilket jävla tugg Cellino är äggare LEEDS U han kommer att föra klubben framåt på gott o ont. Kan hålla med om att han trodde det var enkelt att komma till cc med halv duktiga spelare från italia cc är nog tuffare än så.Har nog lärt den läxan nu.Tror att vi har en ägare att reda upp LEEDS U hoppas han kan sälja med god vinst sedan om han vill.

M.O.T MED CELLINO
Leeds United terry cooper
2015-02-07 11:16
Sportcarl //
Cellino passar som handen i handsken i Dirty Leeds skriver du. Fattar inte varför vi gjorde oss av föregångarna då ?
De var ju ännu smutsigare.
Citerar dej "om Cellino sagt något som inte stämmer o ni klagar på honom så är det ju ni som personer som kastar första stenen "
Om jag klagar på något som inte stämmer , är det jag då som kastar första stenen ??
Är det inte den som säger något som inte stämmer som kastar första stenen ??
Citerar dej igen "men störs oerhört när ni kommer likt skvallerkärringar kommer med påståenden och rykten och man kollar upp det och det visar sig inte stämma "
Vad har jag sagt som inte stämmer ?? När ??
Det mesta info jag hämtar den hämtar jag här på RS.

Du undrade vad jag gjort för Leeds. Undrade du om jag sett Leeds England eller vad var du ute efter ?
Leeds United Tonny
2015-02-07 11:11
Thom//

Tack igen! Det var en av matcherna som krävde inloggning, och så klart var det den jag klickade på. Blev bättre nu :)
Leeds United lufc4ever
2015-02-07 10:42
@Kristoffer:


zzzzzznake
Leeds United Kristoffer
2015-02-07 10:23
Intressant om Umbers.
Leeds United lufc4ever
2015-02-07 10:22
xmbc eller numera Kodi.

Där har ni så ni kan streama ihjäl er om ni orkar sätta er in i skiten :)
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2015-02-07 10:22
Tonny//
Du behöver inte regga dig och ja, den omdirigerar mig till livetv.sx men kräver ingen inloggning.
Leeds United Kristoffer
2015-02-07 10:15
Det kan bli så att Sharp startar istället för Mowatt till vänster idag.
Leeds United Tonny
2015-02-07 10:14
Tack Thom!

Har du reggat dig? Vill heslt ha en där det inte behövs. Såg att länken omdirigerade mig till livetv.sx och ville ha inloggning - får du samma fenomen?
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2015-02-07 10:08
Tonny//

livetv.ru/en använder jag..
Leeds United Tonny
2015-02-07 09:54
Är det någon som vet bra länk/länkar för streaming av matcher framöver? Såg att wiziwig fått lägga ner :(
Leeds United Linus.M
2015-02-07 09:48
Om ni undrar varför jag inte svarar på frågorna så är det för att stämningen är väldigt bitsk konstigt nog. Håller mig borta från det :) MOT tre poäng idag.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United sportcarl
2015-02-07 08:51
Cellino är ingen ängel men han passar hand i handske i Dirty Leeds, att ta över Leeds som ägare eller tränare har jag sagt innan är det otacksammaste som finns, är bara att ge dom arbetsro och efter ett år göra en utvärdering, och till Linus och Terry som sätter ribban så otroligt högt för Cellino jag vill ge ett råd, om Cellino sagt något som inte stämmer och ni klagar på honom så är ni ju som personer som kastar första stenen, det vill säga kom inte och skriv något här eller påstå något som inte stämmer för då är ni inte ett dugg bättre själva, och stackars framtida ägare ni har ju satt ribban så sjukt högt och de ägarna skall i rättvisans namn gå genom samma nålsögat som Cellino fått göra, Cellino har ju fått skäll för att han em gång i tiden velat köpa West Ham det betyder att framtida ägare inte fått äga eller velat äga en annan klubb, och Cellino har det klagas från via personer att varför köpte han inte Leeds då och då tidigare, detta kommer ni få tbc då det ev kommer nya ägaren, och stackars den ägare som kommer ev i framtiden och får Terry och Linus stöd och han ger några löften och de,inte infriats i tid , jag accepterar att ni inte vill ha Cellino som ägare fine, men störs oerhört när ni kommer likt skvallerkärringar kommer med påståenden och rykten och man kollar upp det och det visar sig inte stämma, då blir det mer i mina ögon en personlig vendetta mot cellino
Leeds United terry cooper
2015-02-07 08:33
Thom // Först kan inte du vinna över mej o sedan kan inte Cellino vinna över mej. Vilka segrar:)
Leeds United PutteBJ
2015-02-07 07:09
Mycket bra sammanfattat Thom. Du tar orden ur munnen på mig. Står helt i linje med dig i dessa frågor..

Vi måste ge Massimo en chans att lyckas, han har ju inte en bilfri motorväg framför sig precis.


Idag går vi enade MOT 3p hemma iaf !! Forza Leeds!
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2015-02-07 01:41
terry cooper//

Jag vet ärligt talat inte vart jag ska börja....

Du verkar hänga upp dig otroligt mycket över dessa "lögner" som Cellino kommit med. Jag kommer till det senare i detta inlägget. Först och främst vill jag börja med att säga följande;

Du är väldigt mycket inne på ordet OM, även om du kanske inte skriver just det ordet alla gånger. OM någon annan tagit över klubben istället, OM Cellino valt att ta över West Ham, OM OM OM. Jag fattar inte vad detta har med saken att göra? Vaddå om Cellino tagit över West Ham så hade han lagat mat till spelarna i London också. So what? Han tog INTE över West Ham. Han tog över oss och ska väl inte dömas för vad han kanske gjort där om han valt att ta över dom. Spekulationer om sånt känns bara dumt och det borde du väl förstå också?

OM någon annan tagit över Leeds istället så kanske det sett bättre ut. Jaha? Kommer vi få reda på det tror du? Någon som har en tidsmaskin vi kan transportera oss tillbaka med och se vad som hänt om någon annan tagit över? Också detta är för mig orelevant och saknar betydelse i sammanhanget. Jag kan väl lika gärna säga då att Red Bull hade kunnat ta över oss, bytt våra färger, döpt om klubben till Red Bull Leeds osv. Hade du varit glad då? Eller hade vi fått en ägare likt Cardiff, en malaysisk snubbe med storhetsvansinne som knappast tagit Cardiff framåt sedan hans övertagande? Chansen att vi hade fått in någon som visat sig vara betydligt bättre än Cellino borde det råda väldigt delade meningar om och framförallt, rädsla över vad som HADE kunnat hänt om INTE Cellino kommit. Hade den där Farnan valt att ensam, utan Cellino med i bilden, köpa Leeds men först kört due diligence så hade vi kanske suttit här med GFH som ägare, med miljoner pund i skulder och med en spelartrupp jag med 100 % säkerhet kan säga hade varit betydligt svagare än vad den är nu.

Jag vet inte heller hur många gånger jag ska behöva förklara om "lögnerna" som du påstår att Cellino kommer med hela tiden. Alltså, jag är imponerad över att du ens orkar haka upp dig på detta när majoriteten av fansen uppriktigt talat inte bryr sig alls. Kommer du ihåg när Bates började bygga excutive boxes på Elland Road för några miljoner pund samtidigt som vi sålde våra bästa spelare och laget gick kräftgång? Förstod någon människa varför vi valde att slänga iväg flera miljoner pund på det (och de gapar allt som oftast tomma ändå!) istället för att satsa pengar på laget? Och vi ägde/äger inte ens Elland Road! Detta känns lite som att renovera någon annans hus och stå för delarna själv?! Min fråga till dig är då följande; om du fått välja, helt ärligt; hade du då valt att se Elland Road i Cellinos ägo och sagt hej då till Sam Byram, aldrig värvat Billy Sharp, Silvestri, Antenucci, Cooper och några andra? Cellino är affärsman, han har varit i branschen i många många år och jag litar mer på hans omdöme än på ditt. Varför skulle han skita i att köpa tillbaka Elland Road om det hade visat sig varit en bra affär både direkt och långsiktigt? Jag tror inte han har en dold agenda utan snarare är han väl bara lite väl naiv och lite för öppen när det kommer till uttalanden. Jag är ganska säker på, att när Leeds blir ett vinstdrivande företag igen så kommer Elland Road att köpas tillbaka. Men att först behöva slänga ut tiotals miljoner pund på att få bort klubbens skulder, till att försöka stoppa blödningen som nu nästan är läkt, till att hysta iväg ännu mer miljoner på en arena som knappt är halvfull känns bara korkat enligt mig. Jag har däremot full förståelse för att han valt att vänta med det köpet tills Leeds är en mer stabil klubb som kanske till och med går plus varje månad. Då känns ett sådant köp mer rättfärdigt.

Sen när det gäller truppen; har den bantats eller inte? Har den blivit bättre? Har vi fått bort i stort sett allt gammalt avdankat som vi tjatat om i flera år känns det som? Mina svar på dessa frågor är ett solklart ja. Om du inte håller med här så tycker jag mig tro att du är blind.

Nästa fråga till dig är detta; varför inte ge Cellino en chans i alla fall? Varför döma honom redan nu när vi tydligt ser resultat både på planen i form av ett mer underhållande spel, yngre talanger och med en tränare som fansen skrek efter? Varför tycker du hans uttalande om att vi ska ligga i Premier League 2016/2017 är helt åt skogen fel? Vi har ju inte ens startat nästa säsong ännu?! Om det visar sig att vi säljer Mowatt, Cook, Byram och några andra av våra bästa spelare i sommar och ligger skit dåligt till vid denna tidpunkten nästa år, ja då har du fått vatten på din kvarn men varför älta vad som KANSKE händer om 1 år när vi inte har en aning om hur ens denna säsongen kommer sluta? Jag fattar verkligen inte din poäng i allt det du skriver.

Du säger själv att du är väldigt negativ just nu. Fine, var du det men för mig är det oförklarligt. Du får Cellino att framstå som oduglig. Att han står i Leeds klacken spelar ingen roll för det hade han gjort i West Ham också, att han lagade mat till spelarna gjorde att du uttalande dig om att det var där han hörde hemma. Det spelar ju liksom ingen roll vad han gör för dig, det blir ju fel ändå.

Garanterar nästan att om Cellino köpt Elland Road så hade du klagat på varför han köpte Elland Road och inte värvade ihop ett lag som tagit oss till toppen. Jag slår vad om att om Cellino värvat spelare för £15m som han sa UTAN att försökt lösa de enorma ekonomiska problem som klubben stått inför fram till hans ankomst så hade du kallat honom korkad och ingen ägare att räkna med då han slänger iväg massa pengar på dyra spelare istället för att lösa vår ekonomi först. Han kan ju verkligen inte vinna i dina ögon känns det som och jag tycker det är sorligt - för din egen skull.
Leeds United sportcarl
2015-02-06 23:24
terry Cooper 17:09, vad är problemet egentligen? jag skrev tidigare idag för att få klarhet om spelartruppen om den minskas eller ökat, jag ville få klarhet då jag inte var hundra % säker men det kändes som om vi släppt mer än vi tagit in,, kristoffer svarade senare och jag tror det stämmer bra de spelre han nämnde, 22 ut 18 in, i min värld är det en bantning plus att spelarna vi nu har har lägre lön överlag, då är min fråga till dig varför fortsätter du älta om spelartruppen när det förvisso har bantats, är som om man väger 36 kilo och man gått ner till 32 visst är det en minskning i min värld iaf,
Leeds United Åby.Krona
2015-02-06 17:58
Ingen avstängning för Bellusci ord mot ord som jag anade.Fl tar upp allt om det handlar LEEDSU verkar det som tyvärr .
Leeds United terry cooper
2015-02-06 17:44
Annons: