/england/leeds/forum/1043.aspx/england/leeds/forum/1043.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
The Championship - Leeds United
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Leeds United Linus.M
2015-11-04 18:15
@terry cooper:


Exakt. Det spelar liksom ingen roll om vi vinner idag och på lördag. För snart kommer Cellino med ett nytt idiotiskt beslut som gömmer glädjen och gör så att klubben återigen blir instabil och nervös.

Vi måste få ur Cellino ur klubben om vi ska komma någonstans.
Leeds United Linus.M
2015-11-04 18:14
Fansen är trötta på att bli utnyttjade av ägare i denna klubben. Bates, GFH och Cellino är likadana på det planet. Allt handlar om dem, dem, dem. Det märker vi ju på Cellino? Så fort fokus skiftas åt något annat håll än hans så gör han något dumt och konstigt beslut för att han ska vara på tapeten igen? Redders, Thompson och Lucy Ward för att nämna några har ju åkt i denna fällan. Hade de inte varit för Cellinos stora ego så hade de varit kvar i klubben och med all säkerhet gjort det bättre än hur det gått iår. Där vi ligger på en 17:e plats med en så "fantastisk" trupp.
Leeds United terry cooper
2015-11-04 18:14
Jag tycker faktiskt ägarfrågan är viktigare än en seger mot Cardiff men det är jag det.....
Leeds United Linus.M
2015-11-04 18:07
Thom// När han går ut till BBC, ITV och YEP för att nämna några, och berättar att han till 100% kommer sälja klubben till fansen så tror man ju att han för en gångs skull ska hålla sitt ord. Sedan har jag alltid varit tveksam till att han ska göra det. Jag har ju skrivit flera gånger att det är fantastiskt OM han faktiskt gör det, och han ska hyllas OM han säljer. Nu gjorde han inte det, så på vilket sätt har jag lurats? Jag har ju hela tiden sagt att det är fantastiskt och skojat om att tatuera in hans namn på ena skinkan, OM OM OM han säljer. Du får fokusera på exakt vad du vill. Jag fokuserar på att Cellino inte ska förstöra något mer som gör att vi får ännu med ostabilitet i truppen och klubben, vilket tillslut kommer sluta med att vi åker ner till League One om det fortsätter. Jag tänker på att Cook kan säljas för £5m för att det just nu är våran bästa spelare, som jag inte vill ska säljas. Vad är det konstiga i det? Som du själv skriver, vi ska inte tåla detta. Därför låtsas jag inte som att ingenting har hänt och bara går vidare. Det var ju exakt det folk gjorde med Bates, och se hur det slutade? Det håller på att gå samma väg här, förutom att vissa faktiskt ser vad Cellino sysslar med och vad han förstör genom sina humörsvängningar och hans konstiga idéer. Förövrigt... Vart har du läst att matchen igår var fantastisk? Jag har läst via flera personer som var på plats att det var bättre än 1-1 mot Bolton och att vi räddades av ett kanonskott av Mowatt. Utöver det var det en ganska lam match, förutom att försvaret höll tätt för en gångs skull.
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2015-11-04 17:58
Ni som hela tiden klagar på Cellino och säger att han ljuger och hittar på saker hela tiden - ni är ju också samma personer som går på precis allt han säger hela tiden. Linus har ju inte gjort annat i sitt liv de senaste dagarna än att skriva spaltmeter om Cellinos försäljning till LFU och hur säkert det var. Linus - det är Cellino som har sagt det och du själv har ju sagt det 10000000 gånger att allt han säger inte ska tros på. Ändå står du där nu och har återigen blivit lurad vad det verkar. Är det för jävligt ja? Ja. Ska vi tåla detta? Nej. Kommer vi lära oss något av det? Förmodligen inte. Vad gör jag? Jag fokuserar istället på matchen igår som tydligen var jävligt bra, på att Cellino ändå verkar vilja sälja klubben så kanske några mer seriösa köpare träder fram och att vi i helgen möter Huddersfield och den matchen visas tydligen på TV :) Jag väljer alltså inte att tänka någonting på att Cook möjligen blir såld för exakt £5m om 7 månader eller att Cellino kanske säljer klubben (igen). Det gör i alla fall mig lyckligare :)
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United terry cooper
2015-11-04 17:09
Finns mycket att kommentera just o många inlägg att ha synpunkter på
men det räcker med att konstatera att Cellino går från klarhet till klarhet.
De som inte har genomskådat den mannen förut borde väl fatta lite nu , efter sista tidens utspel , hur det är ställt med han.
Om inte , så vet jag inte vad han ska göra för att de ska förstå att den mannen är inte riktigt normal.
Vet inte när jag skrev det första gången men Cellino är en kriminell Clown.
Fortfarande.
Leeds United lufc4ever
2015-11-04 16:41
As a lifelong Leeds fan and season ticket holder it is in my blood and always will me. My 14 year son is now following in my footstep. Leeds United is OUR Club; it will never be Cellino's Club regardless of what he thinks. I first started going to Elland Road in 1973 towards the end of the Revie era and once met Revie in person. He gave me his autograph and 2 complimentary tickets for a home game and as an 8 year lad at the time had me hooked on Leeds for life.

Now for the past 15 years I have endured and suffered many bad times watching Leeds and seen 100% how not to run a football club. I have also seen 2 main owners in that time, Bates and Cellino neither of whom is / was interested in doing what is best for Leeds United Football Club. Today Cellino has demonstrated again all that is wrong with him and his total disregard and contempt for us genuine fans.

I feel certain he decided last week to sell the Club but wanted to attract potential suitable owners for his own purposes without alienating the Fans at that time. He knew LFU were interested so thought he would call their bluff. Instead they have called his bluff by demonstrating that they have serious intent in buying the Club from him. I am certain they have or can attract the necessary buyers and funding too. Cellno has been backed into a corner by LFU through his own stupidity; hence his statement today and yet again proves he is not right to run OUR Club.

My message now to Mr Cellino is that this is OUR Club and not yours; we and our children and granchildren etc will always be here watching OUR Club and you can never take Leeds United Football Club away from us so. just for once, be a man or your word and give LFU first opportunity to due due diligence with the sole aim of buying OUR Club to keep it with us loyal fans. Cellino OUT, LFU IN!!!

MOT
Leeds United Linus.M
2015-11-04 16:24
lufc4ever//

PM
Leeds United lufc4ever
2015-11-04 16:20
@Hartey:


Absolut. Han vill ha en auktion och det kan jag ha förståelse för. Det vill alla pengagubbar. Men att rump penetrera fansen så som han nu gjort för att få ut signalen att klubben är till salu är så totalt hederlöst och svinaktigt att det går knappt i ord beskriva. Och denne man har anhängare. Mama mia.
Leeds United Leeds så klart!
2015-11-04 16:15
Appropå LFU så gör jag en tiillfällig comeback med ett kort inlägg om LFU kryddat med ett stänk av Johnny ;)


MOT. Alltid. Oavsett.
Leeds United Linus.M
2015-11-04 16:14
Red Bull Leeds
Red Bull Arena
Röd/vita tröjor med en tjur på bröstet

Brrrr...
Leeds United lufc4ever
2015-11-04 16:12
Att han kommer sälja tvivlar jag inte på. Men med tanke på hur han gång på gång agerar så ryser jag över tanken vem han kommer sälja till.
Hartey
2015-11-04 16:02
Klart det kommer in flera intressenter om det kommer ut att Cellino bara vill ha det han lagt ut. Så Cellino har lovat någonting utan att tänka igen.......
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United BullenKarlsson
2015-11-04 15:46
Laane // Att ta en öl och diskutera eran 6-1 seger mot avskummen låter som en ypperligt trevlig plan.
Lycka till med säsongen.
Leeds United Tommy...
2015-11-04 14:39
If any of these fucking idiots had 1/2 a brain they would realise it IS the club he is thinking of, I may not agree with everything he does but 1 even I can see is LUFC comes 1st and he isn't just thinking of he's next pounds/lira don't listen to the twats out there and Leeds Utd may go again in the right direction
Postat via SvenskaFans-appen
Manchester C Laane
2015-11-04 14:38
Hej på er!
Är bosatt i Leeds men tyvärr för er inget Leeds-fan, desto mer åt de ljusblå i Manchester. Följer Leeds en del nu när jag är här och försöker hänga med i "cirkusen". Ska även gå o se dem mot Rotherham samt Hull. Jag är skribent för City här på SF och har bland annat levererat en rapport om min tid hittills här i England.
Om någon av er har vägarna förbi i höst/vinter så skriv till mig. Även om vi inte delar samma klubbfärger, så kan en öl alltid delas med ett trevligt fotbollssnack.
Grattis till segern igår och hoppas detta var ett steg framåt.
Leeds United Linus.M
2015-11-04 14:36
@lufc4ever:


Det sista är "bang on the money", huvudet på spiken osv osv...
Leeds United lufc4ever
2015-11-04 14:31
Varför blir man inte förvånad !?

Så han vill sälja till fansen men inte till fans som snackar ? Man kan bara skratta åt det. Han är inte frisk nånstans. En rakt igenom lögnare och inget annat. Att han har anhängare trots allt är bara bevis på att vi får vad vi förtjänar.
Leeds United Linus.M
2015-11-04 14:14
Att man vill ha Massimo Cellino istället för fansen som ägare är för mig ett under.
Leeds United Linus.M
2015-11-04 14:12
Stonefree//

LFU har rikt folk bakom sig, så skulle de fått ihop pengarna. På vilket sätt är det döfött? Varför ska det ske över en lång tid? Tiden är nu, och den kommer inte komma tillbaka i ett nafs.

På vilket sätt är det ett panikköp?
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2015-11-04 13:59
stonefree// x2
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United stonefree
2015-11-04 13:46
Bellusci fick 8/10 i York Evningpost, det gör mig överlycklig. Han är den spelare Leeds behöver i försvaret istället för "Bambi" som för det mesta är ute på hal is. Jag visste elker trode innerst inne att Cellino skulle säga nej till att sälja till fansen, för det första vart sulle vi få ihop den summan som det kräver, redan där är det dödfött. Ska fansen ta över i framtiden, ska det ske över en lång tid, så nan har möjlighet att köpa in det till fansen. Just är det mest ett panik köp som man inte ens har fått ihop kapitalet till!
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2015-11-04 13:39
Linus// Kasta inte sten i glashus. Fulham är enligt mig inte ett medelmåttigt lag i the Championship nej.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Tommy...
2015-11-04 13:35
Dear Massimo, don't ever meet up with Dylan again and allow him the air to breathe and peddle more shit ;)
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Linus.M
2015-11-04 13:28
Låt oss, återigen, acceptera att vi inte tycker lika istället för att börja bråka och inte komma någonstans. Mycket enklare för båda.
Leeds United Linus.M
2015-11-04 13:27
Thom//

Varför så dryg, Thom? Om du lyssnar på intervjun med Dylan Thwaites så är det de som Cellino högst lagt in i klubben.

Återigen, varför så dryg? När har jag sagt att jag är en expert? Fulham är ett medelmåttigt lag i Championship, eller är det ett topplag enligt dig?
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2015-11-04 13:25
Linus// Du som är ekonom och vet exakt hur mycket Leeds är värt, vad är rimligt för klubben enligt dig då? £30m är ett överpris säger du så då måste vi väl ner till runt £20m då? Aldrig att Cellino säljer för den summan. Medelmåttiga lag som Fulham? Är Fulham ett medelmåttigt lag? I jämförelse med vilka? Manchester City? Fulham har väl ett helt okey lag enligt mig men men, du är experten Linus.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Linus.M
2015-11-04 12:56
Phil Hay ?@PhilHayYEP 47 sför 48 sekunder sedan
Cellino says it is his intention to sell Leeds United: "I'm very hurt and sad. I can't take any more." #lufclive

(Se länktips).
Leeds United Linus.M
2015-11-04 12:45
Thom//

Så £30m för Leeds är dåligt betalt? Det är ett överpris för det man får med sig. Saken är ju att det var Massimo som sa att han skulle sälja till fansen, ett löfte som han bryter (surprise, surprise).

Det laget du hyllar ligger på en 17:e plats i ligan och har raden VFOOF mot medelmåttiga lag såsom Bolton och Fulham.
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2015-11-04 12:42
ibrahim// Tack så mycket :) vi har ett lag som underpresterat så här långt dessvärre men jag tror laget kommer klättra. Cellino har gjort ett bra jobb med att få ihop ett ungt och talangfullt lag. Han har lyckats behålla våra unga spelare och kryddat med spelare som Wood, Bamba och Dallas :) lägg därtill spelare som förhoppningsvis kommer lyfta sig i Mowatt, Buckley, Botaka, Murphy, Silvestri, Byram och Adeyemi och framtiden ser bra ut.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: