/england/leeds/forum/1041.aspx/england/leeds/forum/1041.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
The Championship - Leeds United
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Leeds United Silvestri the King /
2015-08-20 16:47
Linus M
Tack för länken till viaplay.
Om man tar en gratismånad, kan man bara hoppa av sen.. ?
Leeds United BullenKarlsson
2015-08-20 16:45
Mmmm. Pilsner... 1 dag kvar
Leeds United Leeds så klart!
2015-08-20 14:59
@terry cooper:


Min policy är att altid tycka annorlunda än dig Terry.
Har funkat bra. Förutom i Leeds-tipset...
Skämt å sido.
Mer fotboll och pilsner, och mindre personliga påhopp är framtidens melodi.
Leeds United lufc4ever
2015-08-20 14:57
Det som är oroande är att båda insatserna Sillen gör är så att säga inne på linjen. Där han normalt brukar få cred för att vara stabil. Tappar han det så tappar han hela sitt spel känns det som. Han är ingen målvakt som äger sitt luftrum och han är en mindre katastrof med sina fötter, så hade tabbarna bara varit på dom 2 punkterna så hade det känts mer "acceptabelt".

Framförallt första målet ser väldigt billigt ut. Andra målet kan han vara lite ursäktad just för att det är mycket folk i boxen och han måste agera mer på chans om man kan kalla det det.
Leeds United terry cooper
2015-08-20 14:52
Bara för att jag tycker något är okay så behöver ju inte andra tycka det o vice versa
Leeds United Wikis Corner
2015-08-20 14:37
-
Leeds United Wikis Corner
2015-08-20 14:36
Misstag på båda målen av Silvestri.....

http://www.goalsaim.com/bristol-vs-leeds-2-2-highlights-2015-championship/
Leeds United Leeds så klart!
2015-08-20 14:06
Twitterdrevet har sågat Silvestri vid fotknölarna efter hans senaste insats. Hans eget Twitterkonto lär också ha blivit bombat. Kul.... Normalt så ignorerar jag dessa personer då det av någon anledning finns fler idioter där än någon annanstans. Kanske för att Twitter innebär snabba populistiska uttryck utan tid för eftertanke? Perfekt för det klassiska drevet som alltid kom med repet innan domen avkunnades. Samma typ av personer. Annat århundrade. Oavsett vad. En mindre blodtörstig syn på Silvestri innebär ändå inte att han slipper undan kritiken. Han gjorde två fula målvaktstavlor. Jag trodde i min enfald att bara fd Chelski-målvakter kunde göra sådana. Frågan nu är inte om Silvestri eller Turnbull ska stå nästa match. Den frågan är pytteliten. Har vi en målvakt som kan växa och utvecklas av motgångar? En skakig höst och Silvestri får en returbiljett till Serie B i handen av tomten. En stabil höst och Silvestri är vår man i PL, och möjligen Buffons framtida ersättare. EDIT: Ta en kall pilsner nästa gång Thom innan du trycker på knappen. Annars kan det bli dyrt har jag hört (min nya laptop fungerar fint....).
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2015-08-20 14:02
stonefree// Vet inte vad du menar med att jag spyr min galla över Leeds fans och att du ska berätta för alla i Leeds att jag gör det när jag i grund och botten bad folk att inte ge upp efter tre omgångar. Helt ärligt, jag ser det på WACCOE väldigt ofta när folk gnäller att de skriver "go support the scums". Jag själv fick det "slängt i ansiktet" här när jag klagade som mest på Ken Bates och för mig är det ingenting som gör speciellt ont att höra.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United BullenKarlsson
2015-08-20 13:46
Riktigt tungt igår, men vi är obesegrade och serien är lång. Det hade bara varit så skönt att få in självförtroende i det här gänget.
Hoppas att de känner att de är svårslagna och inte får panik över nollan i vinstkolumnen. Tycker det är bra att Rösler pratar ner topp 6 och pratar mer om att vi ska förbättra oss match efter match.

Sen ska vi nog inte fokusera på att Bristol C hade 0 poäng. De hade en tuff bortamatch först och spelade sedan ut Brentford hemma innnan de åkte på en märklig utvisning. Jag tror inte att de kommer hålla till i botten.

Vinner vi hemma och kryssar borta så kommer vi långt. Vi såg hur vi klättrade förra säsongen när vi hade en winstreak. Ett lag som sällan förlorar och börjar vinna ibland är en bra kombination. På hemmaplan dock, där ska vi vinna.
Leeds United Leeds så klart!
2015-08-20 13:18
You can talk the talk, but can you walk the walk?

Att börjar med att göra några mål först är en bra start....
Leeds United sportcarl
2015-08-20 13:07
turnbull var bra på linjen mot doncaster, men gick aldrig ut på inlägg, gjorde en godkänd match, en bra back up till silvestri, silvestri är klassmålvakt och det glöms bort av många efter en dålig match, rent statistiskt var han bland de 3-4 bästa målvakterna i championship förra säsongen, nu gjorde wood mål så då slipper vi ta den diskussionen iaf, är också klass och är beredd ge honom tid
Leeds United Duke
2015-08-20 12:46
Linus// Jag såg matchen. Han tog det han skulle men hade inte jättemkt att göra. Kanske borde tagit nån av de fem straffarna.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Linus.M
2015-08-20 12:19
@Duke:


Kolla på matchen mot Doncaster igen.

Silvestris misstag passar inte ens i League 2. Plus att han lekte skadad förra säsongen.
Leeds United Duke
2015-08-20 12:00
Rösler har samma poäng som Hockaday efter tre omgångar. Väldigt viktig match på lördag.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Duke
2015-08-20 11:57
Turnbull är en reservmålvakt inget annat. Han spelade i league 1 förra året av en anledning. Ger ingen stabilitet att byta målvakt fram och tillbaka.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Silvestri the King /
2015-08-20 11:52
Tursiffror
Leeds 2- Sheff 1...(lördagstipset)....
Leeds United Linus.M
2015-08-20 11:42
Positivt:

- Wood har fått göra sitt första mål.
- Rösler har hittat ett sätt att få in Antenucci i laget.
- Cook är tillbaka efter Sheffield W matchen.
- Offensiven är bra.
- Får vi tre poäng mot Sheffield W så ser det helt OK ut.

Negativt:

- Defensiven haltar
- Bellusci är ofta en fara
- Silvestri blandar och ger, vilket ibland kostar oss poäng.
- Vi har en tunn trupp.

Förövrigt så tycker jag vi ska ge Turnbull chansen på lördag.
Leeds United lufc4ever
2015-08-20 11:28
Om man har slickat på pillan med smileygubbe på så kan man ju säga att det är positivt att vi faktiskt tagit ledningen i 2 av 3 ligamatcher hittills . Jag menar det är ju trots allt bättre än att behöva jaga kvittering hela tiden :)
Leeds United Plyma
2015-08-20 10:31
Fick precis kontakt med omværlden. suck
Men det ær ju bara att bara att trampa vidare, man ær ju van ;)
M O T
Leeds United Linus.M
2015-08-20 10:03
Suck. Vem har sagt något om att ge upp? Jag skrev att det är sådana här matcher man ska vinna om man ska komma topp 6. Det håller jag fast vid. Med det menar jag inte att jag ger upp. Eller ja, för är det någon som trott ända in i det sista på topp 6 här inne genom de få åren jag vart här, så är det väl jag? Topp 6 tror ju inte ens Rösler på. Jag ger aldrig upp hoppet om Leeds. Jag ger inte upp så fort vi tappar en ledning, hur idiotiskt det än må vara att tappa den. För då hade jag kunnat supporta scum. Sedan kan det kännas så att man vill ge upp direkt efter, men det är väl inte bara jag som känner? Det är väl det som är charmen med Leeds. Att få en framgång var 10:e år och sedan bli besviken om och om igen... :) Det är därför vi sitter här och ger detta forum vår tid under matcher. MOT... Forever and ever.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United PutteBJ
2015-08-20 09:40
Jag tycker inte att Leeds ska pissa på Silvestri och peta honom nu på lördag. Sånt slutar aldrig bra. Det ger honom bara ett sargat självförtroende. Låt honom försöka hitta formen ett par matcher till sen kan vi eventuellt testa Ross.

Vi ska komma ihåg att vi kunde lirat i League One om vi inte hade haft Silvestri förra säsongen.

Nu bryter vi ihop och laddar om för lördag. En riktig ketchupeffekt hade suttit magiskt fint och mkt av den sorg och ilska vi känner idag skulle vara glömd. MOT
Leeds United stonefree
2015-08-20 09:37

@¤Thom Mattsson¤:Jag hade aldrig skrivit det om det inte var det du skrev "go support scum" det gör man inte, aldrig, aldrig någonsin till en Leeds supporter, det är lika jävligt som att säga någonting fullt om någon annars morsa, som ni alla vet, är så populärt, tyvärr. jag hotade inte med stryk om det var det du menade, jag skulle aldrig vinna en match i någon fysiskt aktivitet mot dig, trots att jag tränar nästan varje dag, du är ju ugn, jag är gammal. Jag menade att jag om du och jag var där samtidigt, skulle jag gärna berätta för allt och alla i Leeds, vad du säger och tycker om folk med stort Leeds hjärta! Hur du trycker ner dom, inte tillåter dom att få ut sin frustration. Vi är inte så många Leeds supporter i det här landet och säg den på era jobb som orkar höra på snack om Leeds, många unga på mitt jobb vet inte ens vem Leeds är, vilket i och för sig är en katastrof. Men vi har inte många andra ställen att prata av oss och diskutera få utlopp för sin frustration. Ska man då dessutom få släng i ansiktet att om man inte masar sig in i leden så kan man gå till det värsta av allt på jorden. SCUM.
Stort av dig att säga förlåt till Linus. Jag själv är säkert ett lika stort rövhåll som du och spyr min galla vid fel tillfällen, jag har säkert också svårt att se mina egna övertramp här inne.
Men jag säger det igen och det kommer att sitta djupt inom mig att när Leeds supporter ber folk gå till Scum och bli supporter där. Jag kommer inte att glömma det på länge!
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2015-08-20 09:10
Linus// Sorry för att jag kanske gick lite för långt. Kände bara att det enligt mig är för tidigt att ge upp. stonefree// Du verkar också vara en hyvens kille som hotar folk med stryk när du ser dom. Det om något är väl höjden av idioti. Sen är det ju lätt att vara tuff när man sitter bakom ett tangentbord.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United terry cooper
2015-08-20 09:07
Så det är därför Scum har så många supportrar.
De som är frustrerade o besvikna ska hålla på Scum.
Trodde det hade med fotboll att göra ......
Leeds United sportcarl
2015-08-20 08:45
Som jag skrev igår, rösler och Silvestri har mitt fulla stöd, och det gäller LinusM med tycket inte han skrev något exeptionellt att behövs bli arg eller reta upp sig för, på lördag vänder det och vi kör över SW med 3-0, sedan har vi Cook tbx och Murphy snart i riktig matchform och Bianchi på gång, ser fram emot tv-matchen på lördag
Leeds United lufc4ever
2015-08-20 08:33
Det är bara dåligt att släppa till så sent i en match. Sen kan man skylla det på ungt lag om man vill men stänga matcher är inget man lär sig efter man fyllt 25. Möjligtvis om man spelar div 5 så glöms det bort men inte på denna nivån.

Men det är bara att bryta ihopa och komma igen. Människor gör misstag och det är vad man lär sig av det som är det viktiga. Ove har nu t.ex en delikat fråga att lösa. Ska han ställa Silvestri i nästa match och riskera att förstöra honom mentalt kanske ? Vågar han behålla honom och kanske sprida ännu mer osäkerhet i laget för att tilltron till Silvestri förmodligen inte är på topp ? Känns som att Ove har sin första riktigt stora prövning som Leeds manager just nu.

Det var rätt intressant att följa matchen genom diverse forum igår. När Ove plockade av Ante så skrev de flesta att det visade på fingertoppskänsla och riktigt man management med tanke på 2-0 ledning och hur vårt program sett ut.
Efter slutsignalen skrek folk att det var ett idiotbeslut att plocka Ante. Det vänder snabbt i fotbollens underbara värld :)

Owls matchen känns som ett tidigt vägskäl. Det är lite upp till bevis vart vi verkligen står. Domedagen som så enkelt används är inte här efter en förlust men truppens karaktär är satt i spel nu.
Leeds United stonefree
2015-08-20 08:24
Nu äger Thom Mattson forumet igen, han kastar sig över Linus som han bestämer allt här inne, nu får man inte ens skriva av sin besvikelse här inne efter katastrofen igår kväll. Är det någon gång där det verkligen är befogat, var i går, det som presterades där i Bristol de sista 7 minuterna är så sjukt att det finns inte. Rösler visar sig i och med detta att han snart ingår i katerogin rädda tränare, för börjar det brinna på som det gjorde i och med 1-2 målet då måste han ju hitta på något. När det är som värst vid Bristols hörna i 96 minuten, då ska ju vem som helst bara kasta sig i gräset i eget straffområde och ha låtsas kramp och dra ut på tiden med byte som följd, då hinner det lugne ner sig och alla hinner få ner pulsen, vi anammade det på 70 talet, så det borde väl inte var någon nyhet, som det blev nu var alla så rädda och med en puls på över 200 och då tänker ingen klart. Man får inte göra någonting längre, ni skulle ha varit med på facebokforumet och hört vad som sas där.
Jag fattar inte att en så som det verkar intelligent person som du verkar vara Thom, du har säkert talets gåva, du har det i skrift iallafall, ska ge dig på andra på det sätet, vad vinner du på det, Linus är inte felfri, det är ingen av oss, utom du, han lägger ner mycket jobb här inne på forumet och försöker snart som den enda att hålla det levande, jag tycker han förtjänar lite mer cred för det han gör. Man får inte klaga på Leeds och deras insatser i matcherna, men det är helt legalt att kasta sig som värsta maffiabossen över folk och deras åsikter, du tycker likadant om oss andra här inne som inte tycker som du, som vi tycker om Leeds när vi är frustrerade!


Haha, vissa ger upp efter 3 matcher med tre oavgjorda resultat.
Go support the scums. Pathetic.!
Det sista du skrev här ovan, tar du tillbaks och ber om ursäkt för, det kan jag lova dig på stående fot att gör du inte det, då ska du aldrig infinna dig i Leeds på match samtidigt som mig, ta det som ett hot, det är det är förnedrande att behöva läsa sådant. Hartye, du kan stänga av mig från forumet efter detta uttalande, det skiter jag i, ingen och då menar jag ingen ska skriva något sådant till någon Leeds supporter och du som har gillat det, det gäller dig med. så långt trodde jag aldrig det skulle gå!
Leeds United sportcarl
2015-08-20 06:10
Leeds-Sheffield W 3-0
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2015-08-20 01:51
Linus// Ja, det är konstigt att folk blir trötta. Det är 43 matcher kvar i ligan. Vi är obesegrade, har ett ungt lag, vi har satsat miljoner på nyförvärv som du själv hyllat alldeles nyss och vi har tre borta matcher av fyra. Lär dig någon gång att tänka efter innan du drar igång dina domedags profetior. Säsongen är lång och vi har ett lag som är fyllt av talang. Jag är säker på att vi kommer vinna många matcher i år och göra bättre ifrån oss än vad vi gjorde förra säsongen men du får lipa hur mycket du vill. Leeds har något på gång och jag ställer mig fortfarande positiv till inledningen även om senaste matchen borde varit vinst :)
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: