/england/leeds/forum/1024.aspx/england/leeds/forum/1024.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
The Championship - Leeds United
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Leeds United PutteBJ
2015-10-14 14:20
Turnbull lägger sig på operationsbordet.. Blir borta en längre tid, Bad..
Leeds United Rodell
2015-10-14 13:20
vill jämnföra Leeds lite med IFK Norrköping eftersom det redan snackas om sparka tränare hit o dit... Hur såg ifk ut förra året samt början av denna säsong vart ligger dom nu? :) samma tränare samma spelarmaterial förutom 2 nyförvärv från förra året. en annan sak att säga också gällande målvaktsfrågan David Nilsson i IFK målet vart petad förra året pga sina dåliga insatser fick chansen att visa att han skulle stå och nu har tagit den. turnbull borde få chansen före silvestri kan också vara därför det börjar små ryktas om Bentley igen. Är oerhört trött på det här med skicka tränare hit o dit, vem säger inte att rösler i januari hittar 2 guldkorn och sedan gör en helvetes bra januari/feb/mars tid och helt plötsligt ligger vi 6-8a. Jag känner att det negativa ska bort!! :) jag tror på Leeds och Rösler på samma sätt som jag trott på IFK o Janne Andersson kan vi sluta ha så förbannat höga krav och ge det tid för att kunna etablera sig så kommer det i slutendan blir förbannat bra!
Leeds United terry cooper
2015-10-14 11:20
Stonefree //

When the going gets tough , the tough gets going.

Är nog därför det inte händer så mycket. För lite jävlaranamma.
Leeds United stonefree
2015-10-14 11:06
Jag tror att Rösler är inne på sin sista månad som coach för Leeds, händer det inget riktigt radikalt de närmaste veckorna, då är det kört, jag räknar iskallt med att det står en ny coach på sidlinjen när jag åker över om 2 veckor.
Ska han vända den här skutan åt rätt håll, måste han släppa visa saker, det går inte att hålla fast vid en spelteori som inte håller!
Han har ju bestämt sig att följande personer ska ingå i laget om de är friska, vilket är en katastrof i nuläget, eller ska man säga innan uppehållet.
Silvestri i mål, Bamba som mittback Taylor som ytterback, Cook och Dallas som mittfältare och Wood som anfallare.
Jag tycker också det är viktigt att man har en stomme som man bygger laget kring, men den måste vara solid, inte som nu, väldig bräcklig.
Silvestri och Bamba gör inte en enda match utan att de får något eller några fulständiga hjärnsläpp, det håller inte! Här måste vi prova med Turnball och någon ny mittback ett tag, för det kan inte bli sämre.
Taylor gör väl ett utmärkt jobb utan att glänsa, han hade en riktig lyckodag emot MK Dons. Han blev månadens spelare för den matchen i september, som ni ser det krävs inte mycket just nu för att bli det!
Cook, var ju frågetecken inför säsongen, han startade som en raket och visade stort mod och hjärta, tills han åkte ut i matchen mot Doncaster, sedan har han också hamnat lite i en formsvacka. Dallas började med helt okej, men nu tycker jag att det mest som han är ute på någon löprunda utan mål.
Wood, visst hade man stora förväntningar på karln, men fyra mål på 9 matcher, det är inte så man hoppar jämfota av glädje.
Så om man summera detta, så förstår man ju utan att vara något geni ett det här ar lite av Mission Imposible för Rösler. Att vi sedan har flera landlagsmän i olika länder och några i U19 – U21, gör det ännu mer konstigt att vi inte lyckas med klubblaget.
Jag tycker att endast naiva människor håller fast vid Silvestri och Bamba i laget. Men om det i de närmaste matcherna visar sig att jag har fel, då lovar jag att stå mitt kast
Leeds United Linus.M
2015-10-14 00:47
Bosse V//

Så vi ska inte bry oss om U-21?
Leeds United Bo$$e V
2015-10-13 22:08
@Kristoffer:
Okey! Jag bryr mig så mycket om vem som tränar vad el vilka i u 21 !! MOT alaget;-)
Leeds United Kristoffer
2015-10-13 21:59
Leeds U21 förlorade för någon dag sedan mot Watfords dito. Gissa vem som är manager för Watfords U21... Harry Kewell. Nu ansluter även Lee Bowyer som "gästtränare".
Leeds United Silvestri the King /
2015-10-13 17:39
Härinne flödar då ingen kämpaglöd. Nyss hemkommen från city--soffan väntar. såvida det finns nåt sevärt-har inte kollat om fotboll eller icen är på g.
Långt till sjuttonde okt. men hoppas på 2-1. i alla fall......
Leeds United Rodell
2015-10-13 14:43
verkar som vi trappat upp jakten på Daniel Bentley målvakten i southend som vi jaga i somras :) enligt Daily mail ska vi haft scouter pp plats senaste matchen
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Ballsmash
2015-10-13 13:12
Matchen mot Brighton sänds väl också?
Leeds United Kristoffer
2015-10-13 11:19
Även matchen mot Derby i december tv-sänds. De matcherna som är klara att tv-sändas är: Torsdag 29/10, kl 20:45 – Leeds vs Blackburn Lördag 7/11, kl 13:30 – Huddersfield vs Leeds Torsdag 17/12, kl 20:45 – Wolves vs Leeds Söndag 27/12, kl 17:30 – Nottingham Forest vs Leeds Tisdag 29/12, kl 20:45 – Leeds vs Derby
Leeds United lufc4ever
2015-10-13 10:53
Gött !!

Då kan man återigen få se 1147st filmningar per match och hela lag som jagar domare för att dom tycker han dömt fel.

Jag e inte bitter......


;)
Leeds United Linus.M
2015-10-13 10:06
Viasat säkrar upp La Liga och Serie A from denna säsong och Ligue 1 from nästa säsong.

Undra hur detta påverkar Championship? Det avtalet går ju ur nästa säsong.
Leeds United Duke
2015-10-12 19:31
Man ska komma ihåg att championschip blir bättre för varje säsong också. Det är många klubbar nu som har fallskärmspengar från PL. Fler klubbar har fått rikare ägare än tidigare. Men nästa säsong går vi upp det har Cellino lovat.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United lufc4ever
2015-10-12 13:50
Helt med på din frustration ,Stonefree. Jag skulle vilja säga att om man bortser från allt trams utanför plan och bara ser till fotbollen så har inte någon manager/coach fattat galoppen sedan Larry.

Han var inte nåt taktiskt geni men en sak fattade han att använda. Och det var kraften från läktaren. hans order var klara. Full fart framåt. Må vara att han hade Snodgrass, Howson, Gradel och Becchio och Beckford att leka med men ärligt talat var dom verkligen mil bättre än vad Ove har idag ??

Jag säger nej. Det Ove har skulle också kunna klara av att spela anfallsfotboll som det gjordes då och med hjälp av kraften från läktarna växa ännu mer.

Men det gäller att uppmana spelarna att ta risker och det tror jag inte Ove gör. Jag får känslan av att det är på tok för styrt vad som ska göras och på så vis låser det sig totalt.

Ta det lugnt och ge Ove tid säger förnuftet. Håller absolut med men med tanke på hur det sett ut hittills och hur Oves meriter med Wigan såg ut så är det svårt att inte oroa sig. Wigan på papper var definitivt inte nedflyttningskandidat.

Det är bara att hoppas till gudarna att han kommer till insikt att snålspel håller inte längre.
Leeds United stonefree
2015-10-12 10:21
Visst känns det ibland som att vi bara byter spelare, inte kvailtet på spelare, det är bara något vi inbillar oss själva. Vi har ju egentligen inte kommit en meter framåt på de 3 senaste åren. Vi har kastat ut (gratis) hur många spelare som helst, är det 25-30 stycken och ersatt dom med vi säger 25 nya. Men har vi blivit bättre? Nej, inte ett skit! Spelar vi bättre fotboll? Nej, skaper vi fler chanser i matcherna? Nej, Gör vi fler mål? Nej. Har vi spelare med större Leeds Hjärta? Nej. Är tränaren bättre? Nej. Är det något som inte stämmer i dagens Leeds? Ja, absolut!
Så där kan man hålla på i en evighet. Det finns i dagsläget bara 2 spelare som står utandför det ovenstående och det är Botaka och Buckley. En liten fundera när det gäller Botaka! Rösller säger efter Middelsbrough matchen, att Botaka var en frisk fläkt, han rörde om lite i grytan, vågade utmana motstånderna! Kul eller hur! Vad hände i matchen efter mot Birmingham? Han satt på bänken !!!!!
Leeds United Kristoffer
2015-10-12 09:13
4-2-3-1 med Snodgrass, Howson, Gradel och Becchio längst fram. Det var en hyfsad startelva vi hade i League One och första säsongen tillbaka i Champonship.
Leeds United Linus.M
2015-10-11 23:39
När ska vi få glädje nästa gång? När ska vi få känna lite hopp igen?

Vilken match detta var. Vilken glädje och vilket jävlar anamma som visades på den planen den dagen. Kolla in vid 2-1 målet till vänster i bild där Johnson hoppar jämfota så nervös han är över att Beckford inte ska sätta bollen i nät.

We all love Leeds.
Leeds United Silvestri the King /
2015-10-11 22:07
U 21, klarade sig hyfsat idag igen.Såg inte alla 90 minuterna heller, men Engvalls mål och den sista femte bollen in var fin.
Håller med om att u 21 fotboll -överglänser de högsta hönsen. som Zlatan t.ex.
Det är likadant med icehockeyns juniorlag , de är läckrare att se på än Tre Kronor-IBLAND !!
Hoppas mycket på att se hockeyn komma igång..
Den som lerer får se.!?
Leeds United Silvestri the King /
2015-10-11 00:06
Ja,a Är det dags att lägga sig på armen än. Skulle besvarat ett pm idag , kanske lika bra att ta nån timme nu, så kan man ha sovmorron till fram på fm. i morn. Alltid varit aftonpigg o morronvresig. Har börjat studera andra forum, finns flera som man kan frekventera, önskvärt vore att hitta ett med lite politik på forumet.
Leeds United Silvestri the King /
2015-10-10 23:50
Lufc4
Kan heller inte skryta med att jag såg 90 minuter av matchen-men de jag såg tycker jag inte var så illa.
Ikväll var turkiet igång, mycke fallfilmning,de kikar försiktigt upp o ler ,o ser om de lyckats lura domaren. Domaren tycktes godkänna möe av fusket...
Leeds United lufc4ever
2015-10-10 17:35
Ska inte skryta med att jag såg alla 90 minuter igår det jag såg var 2 bollar i djupet och 2 mål. Resten gick i sidled och nada hände. Vi SKA slå Liechtenstein med minst 5 annars är det för dåligt helt enkelt.

När Anders Svensson sitter och tar ut Granqvist som ett av matchens utropstecken blir jag mörkrädd. Katastrof när det är en innerbacks insats som hamnar på näthinnan mot Liechtenstein !
Leeds United Mikael.F
2015-10-10 17:10
Var ganska deprimerande att se a-laget spela efter att ha sett u21 precis innan. Nu är det ju såklart inte samma nivå men ändå, u21 körde över Estland och lät dem knappt röra bollen. Mycket rörelse och fina passningar som löste upp ett kompakt försvar. Man kan ju tycka att a-laget skulle kunna spela liknande om dom nu har bättre spelare, men icke.
Leeds United Kristoffer
2015-10-10 13:56
Startelvan var väl den äldsta startelvan i historien för Sveriges del? Inte många som var under 30.
Leeds United Silvestri the King /
2015-10-10 11:24
Instämmer Hartey.
Igår uppmärksammade jag för första ggn, även Zlatan. Man blev verkligen varse alla de blågula, de var på bollen som hökar.
Även " småkillarna ",skötte sig bra. Skönt att till omväxling, slippa samma besvikelser som man är van vid. Men Leeds kanske kommer så småningom också.......
Hartey
2015-10-10 11:10
Tycker faktiskt att Sverige för en gång skull gjorde en bra match igår Hade Liechtenstein haft en normal målvakt hade det blivit 5-0. Sverige försökte spela ett snabbt passningsspel och spelade med hård press. Klart godkänd match men Hamren är ändå körd
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Silvestri the King /
2015-10-10 10:56
stoonefree//// Du har pm ,//
Hartey
2015-10-10 10:26
Dallas var med när Nord Irland tog sig till EM efter segern mot Grekland !! Han svarade för assistent till 1-0 målet
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Silvestri the King /
2015-10-09 23:11
Fin match ikväll med Slatan o gänget........
Leeds United lufc4ever
2015-10-09 21:28
Hamrén skulle kunna träna Leeds. Spelar lika ängslig fotboll. 4-4-2 mot ett korpgäng......CLUELESS!
Annons: