/england/leeds/forum/1020.aspx/england/leeds/forum/1020.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
The Championship - Leeds United
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2015-05-04 22:30
lufc4ever// Tycker du Cellino fått en ärlig chans att visa att han är rätt man för Leeds? Tycker du att han gjort sitt och att han inte kan fortsätta styra Leeds? Är svaret ja på din fråga så antar jag i så fall att den nya ägaren som skulle kommit för 8 månader sedan sitter med en transfer budget på £10-15m som folk har krävt Cellino på denna säsongen trots embargot, ger oss uppflyttning helst innan januari ens börjar med 23 raka segrar osv för om det är dom kraven vi har så förstår jag att folk tycker Cellinos första säsong inte varit okey. Om svaret är nej på din fråga så tycker jag att vi i alla fall kan försöka fokusera lite på det positiva som ändå finns, att ekonomin verkar bättre och att vår trupp ser bättre ut än vid samma tid förra året exempelvis. Och det finns fortfarande chans att våra unga får nya kontrakt och att det satsas några miljoner pund på nya spelare denna sommaren.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United lufc4ever
2015-05-04 22:11
Att Phil Hay inte skrev ett ont ord om Bates kan möjligtvis ha att göra med att Bates portade BBC och det kanske gjorde att YEP och Phil Hay tvingades behålla sina skjutjärn i sina hölster. YEP och Hay har fått ta mycket skit för att dom inte grävde mer. Mycket av det håller jag med om är befogat för det borde ligga i varje journalists intresse att få fram sanningen,men samtidigt kan jag se att dom kanske valde att backa av. Leeds United är ju en rätt stor del i den tidningens inkomst så att ta risken att stängas av var kanske inte på agendan.

Lorimer ja....kommer aldrig förstå hur han tänkte. Och folk har absolut inte glömt.

På din fråga innan om vi aldrig ska lita på några affärsmän igen ?

Jag menar att vi ska vara otroligt försiktiga med att blint lita på nån som inte har Leeds United och dess bästa som prio 1. Det borde alla ha lärt sig efter Bates. Och eftersom Cellino valt att samarbeta med samme man som Bates samarbetade med så kan iaf jag inte blint lägga mitt fötroende i knäet på Cellino och hoppas på att han har Leeds United och dess bästa som prio 1.

Jag har aldrig sagt att jag tycker Cellino är lika illa som Bates,än. Jag kan ärligt talat inte komma på nån här inne ha gjort det.
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2015-05-04 21:32
lufc4ever// Jag varken försvarar eller anklagar Umbers. Allt jag säger är att folk är snabba på att döma utan speciellt mycket fakta. Folk lägger upp twitter inlägg från Phil Hay exempelvis som var en Bates lakej och ALDRIG skrev ett ont ord om honom under hela tiden han var här. Peter Lorimer, ja du vet han som är en Leeds legend, försvarade till och med Bates men det verkar folk glömma snabbt. Jag säger så här, då det är omöjligt att inte dra paralleler mellan Bates och Cellino, att Bates gjorde allt för egen vinning och gjorde det helt fel. Cellino har hittills enligt mig inte gjort allt för egen vinning och är enligt mig inte ens 1 % så korrupt och inkompetent som Bates. Därför har jag höga förhoppningar fortfarande att vi kan komma nån vart med Cellino.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United lufc4ever
2015-05-04 21:16
Thom //

Återigen så handlade det jag först skrev inte om nån jämförelse Cellino v Bates.
För en gångs skull så drar jag inte in Cellino i debatten utan det gör du själv.

Det jag reagerade på var att du i princip beskyddade Umbers, som har haft att göra med Bates, över en av de våra.

Det är möjligt att du inte menar det så som jag tolkar det men jag läser det så iaf.
Leeds United sportcarl
2015-05-04 21:02
Duke 20:56, nej sant att de inte är inräknade och inte tidigare caretaker han haft i klubben för mig det var 4 matcher för något år sedan, påverkar ju marginellt
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2015-05-04 20:56
lufc4ever// Så endast för att Bates, som får ses som ett skräckexempel, var affärsman och misshandlade vår klubb så kan vi aldrig mer lita på att affärsman/investerare vill komma till Leeds för att göra vår klubb framgångsrik? Eller fattar jag dig helt fel? Bates är ett avskum. Enligt mig är inte Cellino 1 % så mycket avskum som Bates är tills han bevisat mig motsatsen vilket han inte gjort ännu så varför måla upp honom som något han inte är?
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Duke
2015-05-04 20:56
Sportcarl// Tack, jag kollade också upp det. I den statistiken är inte hans tre matcher som caretaker med då han vann två och spelade en oavgjord.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United lufc4ever
2015-05-04 20:49
@¤Thom Mattsson¤:


Exakt, fakta finns kring vad denna affärsman gjort med klubben. En affärsman, liksom Umbers. Affärsmän som är först och främst ute efter att göra ett bra jobb så man tjänar mer pengar. Dina ord inte mina.

Bates tycker nog han gjort en bra jobb för han har tjänat grova pengar på och inte till Leeds United. Han tjänade sina pengar bl.a genom att ha med Umbers i båten. Och nu sitter Umbers i en annan båt och tjänar fortfarande pengar på vår klubb.

Jag förstår att Simon O´Rourke ställer frågan till Umbers för han är orolig för klubben som han förmodligen supportat hela sitt liv.


Leeds United sportcarl
2015-05-04 20:46
Duke 20:40, nu har du fått snittpoängen på redfearn iaf
Leeds United sportcarl
2015-05-04 20:45
Duke 20:18, har kollat upp med redfearn, hoppas detta stämmer. sedan 1 november coachat 33 matcher 11 vinster 7 oavgjorda och 15 förluster målskillnad 36-44,poäng 40,om detta stämmer så är vinstprocenten 33% och poängsnittet 1.21 per match, uppgifterna hittade jag på transfermarkt, orkar inte kolla upp de övriga men tror det stämmer hyggligt det som leeds så klart la ut
Leeds United Duke
2015-05-04 20:40
Förlustprocent: Hockaday 67% Milanic 50% Hade varit rättvisare att jämföra snittpoäng per match.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United lufc4ever
2015-05-04 20:31
Thom //

Och var nämnde jag att det var en jämförelse med Cellino ?

Leeds United sportcarl
2015-05-04 20:30
Duke 20:18 jag gick på Leeds så klart inlägg 150430 kl 14:21, tror det stämmer hyggligt men har dock inte detaljstuderat det
sucess rate % Point gained
Mcallister 50% 2008
Grayson 50% 2008-2012
BMD 38% 2013-14
Warnock 36% 2012-13
Redfearn 34% 2014
Hockaday 33% 2014
Milanic 0% 2014
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2015-05-04 20:23
lufc4ever// Bates bannade supportrar, han kom med förtal mot människor som anmälde honom och klubben fick betala för rättegångarna, han fick oss i administration, som vi gick igenom utan ett giltigt cva = 25 minuspoäng, han tog oss till vår lägsta position någonsin, han lyckades köra vår ekonomi i botten igen, sålde alla våra stjärnor... det finns det ju klara bevis för. Jag ser ingenting som tyder på att Cellino är likadan.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Duke
2015-05-04 20:18
Sportcarl// Hockaday ligger på 33% om vi räknar in cupmatcherna mot Bradford(förlust) och accrington(vinst). Dock en förlustprocent på 67 som är mindre bra. Thom// Vadå svänger? Behandlingen av mcd var väl inte bra då och inte bättre nu.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2015-05-04 20:05
Duke// Det är helt otroligt att du nämner McDermott. Jag som ändå har stått bakom Cellino var en av dom som var starkast kritisk mot behandlingen av McDermott och jag stod bakom McDermott till slutet i stort sett. Nu används McDermott som ett försvar mot Cellino för att göra sin poäng more valid. Väldigt intressant hur det svänger. McCormack ja. Han ville lämna för att "det inte satsades tillräckligt". Gick till Fulham som slutade under oss och vi fick jävligt bra betalt.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United lufc4ever
2015-05-04 20:03
Mycket att svara på men jag orkar inte trada långa repliker denna gången.

En sak måste jag dock reagera på för detta ger mej kalla kårar.

Umbers - Han är affärsman, och är man affärsman så handlar det väl först och främst att göra ett bra jobb så man tjänar mer pengar.

På detta säger jag bara Bates och Harvey. Båda dessa har många namn men båda räknas även de som affärsmän. Och båda dessa affärsmän vet alla vad dom har tjänat mycket pengar på !
Leeds United sportcarl
2015-05-04 19:58
Duke 19:22, har jag fel så är jag den första och beklaga det, men har för mig att jag läste det här, där McAllister grayson hade 50% kom ihå g tt det diskuterade då att grayson hade gräddfil, och hockyday redfearn typ låg på 33%, nu hittar jag inte det klippet här, men återkommer
Leeds United Silvestri the King
2015-05-04 19:24
Linus.
S.K.I.T.- i vad alla, muntergökarna här-dillar om.
Blågula 8-1. 40 minuter kvar tills nästa match.
ÄNNU mer dramatiskt att se Canada-Tjeckien.
Lite om vad som väntar the blue, mot Canadian express ??)
Leeds United Duke
2015-05-04 19:22
Thom// Cellino har själv sagt att red Bull lade bud på klubben vilket senare visade sig vara en lögn. Är inte andra som motarbetar klubben. Problem att komma överens med McDermott och McCormack. Flera bra nyförvärv slängde han ut genom dörren innan de hann skriva på. Skickade ungdomsansvarig, assisterande tränare, sportdirektör. Motarbetar tränaren, inga spelare Readfearn vill ha kommer till klubben. Dåliga nyförvärv och skadade nyförvärv. Sharp, Morison och nu senast bamba har riktat kritik mot hur klubben sköts. Med mera. Sportcarl// Hockaday vann en ligamatch och förlorade tre, 25% vinster då.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United sportcarl
2015-05-04 18:28
alltså för mig är en person oskyldig till motsatsen bevisats sedan kan man lägga fram tusen olika konspirationsteorier, säger tex ante och silvestri att de är skadade tror jag det, säger de som förra veckan att de är disponibla så tror jag det, säger redfearn att silvestri inte spelade pga att att laget vann matchen innan och han inte ville ändra på dett vinnande lag så tror jag det med, thomsons avstängning vill jag inte uttala mig om borde vara i thomsons eller Salernos intresse att berätta det, sedan kan man ju hitta hur mycket positivt eller negativt som helst, som om cellino man kan ju säga cani vilken flopp, ok det är det inget snack om det men är ett utgående lån, men man kan ju säga bamba med, vilket lyft, man kan ju säga hockaday men man kan ju också säga gud fader själv redfearn, finns alltid 2 sidor allt är inte bara i svart eller vitt,(dock har de liknande vinstprocent tror t o m hockaday har högre de låg på lika 33% innan rotherhammatchen)
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2015-05-04 18:19
Många här inne var säkra på att våra unga skulle säljas i januari. Jävla Cellino jävel gick snacket. Ingen såldes då. Nu ska de tydligen säljas i sommar men det vet vi ingenting om heller. Redfearn ska få sparken också men likaså där vet vi inte någonting. Cellino kom tillbaka igår så saker lär väl hända snart. Det känns lite som med försäljningen av Leeds här. Den skulle till 100 % säljas till helgen för 8 månader sedan. Sedan skulle den säljas garanterat innan veckan var slut, sen skulle den säljas innan månaden var slut till allt att döma. Sedan satt Cellino i långt gångna förhandlingar och klubben skulle säljas säkerligen alldeles snart. Det är allt från 100 % till garanterat till säkert. Tycker det är rent tragiskt att folk försöker motarbeta klubben och ha så lite tilltro och lugn att man kräver underverk direkt. Vi har varit i transfer embargo hela säsongen, Cellino har varit avstängd i flera månader, vi har mångs unga spelare påväg upp och ett av de yngsta lagen i serien. Finns det inget att vara positiv över?
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2015-05-04 18:10
Duke// Vad är det för problem folk hela tiden pratar om? Thompson är det enda jag kan komma på och där vet vi ju inte vad anledningen var. Bamba säger att vissa spelare stod bakom det beslutet. Sen sägs det att det var Salerno som tog beslutet, inte Cellino men vi vet ju inte. Andra problem han skapat under sitt år här? Hockaday och Milanic kanske? Ja, jag undrar hur länge vi ska behöva få höra på det. Redfearn har ju varit här ett tag nu i alla fall så det är väl bra antar jag? Som sagt, Cellino har varit här i 1 år och jag tycker inte det har hänt så jäkla mycket skit som folk får det till. Han har också varit avstängd ganska länge nu och att han hade rättegångar över sig visste vi ju för ganska länge sedan när människor som Linus satt här inne och skrev "Cellino IN". Mig veterligen handlar det inte om barnpornografibrott, mord, utpressning eller något annat som Cellino gjort sig skyldig till utan han är under utredning för skattebrott på nån yacht som är betalt för länge sedan. Han uttalade sig ju själv om det där och sa bland annat att varför skulle han försöka komma undan med typ £100k eller vad det var när han sålde Cagliari för £60m. Om inte Cellino vill sälja så är det endast Leeds supportrar som kommer förlora på det om FL skulle banna honom igen. Ingen skulle vinna på det. Vad har Cellino då gjort bra hade jag gärna också velat diskutera. Han sålde ingen av våra bästa spelare i januari. Han förstärkte istället med Bamba. Han har föryngrat truppen och gjort sig av med många gamla föredettingar. Han gav Redfearn chansen och kan fortfarande ge honom ytterligare förtroende. Han värvade in Cooper, Silvestri, Bellusci, Sharp, Bamba, Antenucci och Berardi för att nämna några. Mycket tyder på att ekonomin är bättre och att embargot kommer försvinna vilket är bra för oss alla. Ska man hårddra det och bara se saker negativt kan man säga att det var Cellino som sparkade Thompson, Cellinos fel att det var ett myteri (vilket ingen vet om det ens varit), han kommer sparka Redfearn och sälja alla våra unga spelare, inte värva någonting eller Serie C spelare, vi kommer åka ur the Championship nästa år och därefter går världen under och allt pågrund av Cellino då såklart. Så kan man ju tänka men ärligt talat så orkar jag inte det utan jag hoppas istället på de positiva signaler som ändå funnits ska bli fler och ännu bättre.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Duke
2015-05-04 17:47
Thom// Varför skapar Cellino så många problem om han nu vill ha ett framgångsrikt företag?
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2015-05-04 17:32
Det är lite komiskt att en person som Phil Hay nu tycks gräva och gräva efter skit om Cellino men under Bates fick han enorm kritik för att blunda för det som hände i klubben. Till och med Peter Lorimer sågs som en lakej till Bates. Phil Hay och övriga journalister är just journalister. Att Bamba uttalar sig om att vi förtjänar mer än vi fått de senaste ÅREN kan jag bara hålla med om men tycker att det uttalandet inte har allt för mycket med Cellino att göra. Vi har förtjänar betydligt mer i en bit över 10 år nu. Cellino har varit här i 1 år. Att han tycker att Redfearn ska få stanna förstår jag. Antar att det inte bara var Cellinos förtjänst att han kom utan även Redfearns. Men fråga 6-7 andra spelare i truppen om vad dom tycker så kanske man får ett annat svar. Är det verkligen Cellinos fel om det nu varit ett myteri eller är det i så fall Redfearns fel att han inte klarat av att få alla nöjda och glada i truppen? Har han tappat omklädningsrummet så finns det alltid ett stort problem. Jag säger inte att det är så utan mer att man kanske ska fundera på att det alltid finns två sidor på ett mynt. Men visst kan vi sparka 7-8 spelare om de nu anser att de inte utvecklas eller rent allmänt inte är nöjda med sin tränare eller tar man reda på vad det är exakt som är fel. Själv litar jag inte alls på journalister, twitter glitter lyckosökare, någon nisse med en blogg, nån med insyn, någon som klipper en granne till en spelares farfar osv. Jag har också svårt för att förstå vad Umbers skulle tjäna på att göra ett dåligt jobb och vad den där killen tjänar på att pressa ur honom om han är Leeds supporter eller inte. Han är affärsman, och är man affärsman så handlar det väl först och främst att göra ett bra jobb så man tjänar mer pengar. Eller har världen ändrats så mycket att Umbers skulle tjäna mer pengar på att göra ett dåligt jobb åt sin arbetsgivare? Märkligt i så fall måste jag säga... Och jag förstår heller inte vad Cellino skulle tjäna på att dra Leeds ner i skiten. Jag förstår inte varför han inte skulle vilja att Leeds skulle bli framgångsrikt. Lite som att köpa aktier i något och hoppas att företaget går under så man förlorar alla sina pengar.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United sportcarl
2015-05-04 17:14
ja vi får väl gör likadant med linus, klistra och klippa uttanden han gjort och sagt skall inträffa det sista halvåret och som sedan inte infriats, nej föresten ligger inte för mig att gräv skit om andra, finns så många andra som är bättre på det
Leeds United Emil.R
2015-05-04 15:48
du säger ju precis vad det är spekulationer...... ett rykte är aldrig mer än ett rykte.... men gå gärna tillbaka i forumet om du inte förstår vad jag menar kan lätt klistra in 5-10 inlägg där det nämns att klubben är såld, ska bli såld snart, att det bara är detaljer... att klubben är såld innan augusti..eller oktober ja innan jul är den såld ja iaf innan. fönstret stänger i januari, nej nu har cellino tröttnat och ska sälja för han bryr sig inte om klubben utan bara om pengar, precis som salerno ja just det Umbers också... vem vill oss väl egentligen?????? jo farnan gruppen men dom har ju allting emot sig i form av att dom inte får prata med någon för det har han ju själv sagt så det är ju sant eller var det kanske the sun som skrev det eller Pope eller han den italienska repportern som jag just nu inte minns namnet på......
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Linus.M
2015-05-04 14:12
Duke//

Huvudet på spiken.
Leeds United Duke
2015-05-04 13:32
En försäljning har nog varit aktuellt sedan Cellino blev avstängd. Tror fan att han säljer om rätt bud dyker upp med tanke på att fler rättegångar står på kö. Är nästan omöjligt för honom att driva klubben framåt när han riskerar nya avstängningar. Är en mardröm om Umbers ska driva klubben ett par varv till. Bara för att klubben inte är såld ännu betyder inte att allt snack om försäljning är lögner.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United lufc4ever
2015-05-04 13:22
Thom //

Säger inte emot. Med 11 grottmänniskor i startelvan kommer man inte vinna något. Man behöver nån som kan trolla också. Utan Zlatan och några till hade vi aldrig fått uppleva så här många mästerskap som vi fått.

Zlatan är som du är inne på väldigt speciell och har nog många att tacka på vägen fram till där han är idag. Hans liv hade kunnat sluta precis tvärtom framförallt med tanke på miljön han växt upp i. Men bra ledarskap i fotboll och hemmet har lyckats få honom dit han är idag. Naturligtvis är han själv en väldigt stor grund men jag är övertygad om att hade han inte haft folk som trodde på honom och som kunde övertyga honom om vad som var rätt eller fel, så hade han bara blivit en parantes i fotbollsregistret.

Inga regler utan undantag brukar man ju säga. Man kan säkert ta sig till PL på flera olika vis men själv är jag övertygad om att störst chans har man om alla är med i båten och känner sig delaktiga. Just nu är signalen My way or the highway och det har jag svårt att se kommer leda uppåt i tabellen. Men vi får väl se helt enkelt.
Annons: