/england/leeds/forum/102.aspx/england/leeds/forum/102.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
The Championship - Leeds United
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Leeds United WhitesMOT
2018-06-07 12:59
Mina egna fundering grundat på absolut ingenting egentligen....

Anledningen till att det tar tid med Bielsa är för att dels vill ha betydligt mer betalt än vad vi vant oss vid, men framförallt så vill ha känna sig försäkrad om att hans krav på värvningar och personal blir som han önskar. Helt enkelt att hans filosofi verkligen har en chans.

Att han lämnade Lazio sägs var för att han blev lovad en hög spelare men när det sen kom till kritan så hade klubben inte ens lyft på luren till en enda av Bielsas önskemål. Och om han blivit bränd på det viset så kan jag förstå att han så att säga förhalar.

Sen tror jag också han vill kunna känna att han får tid att sätta sin prägel. Även om det kommer gå knackigt i början. Och med tanke på vår historik och vårt tålamod så kan jag också förstå om han verkligen känner efter.
Leeds United Rodell
2018-06-07 12:56
Vi kommer sluta upp med Jerry från Carpi och Darren Ferguson.. som ökat en del på bettingsidorna :P
Leeds United WhitesMOT
2018-06-07 12:46
Duke //

Dom har varit med i bilden ett tag. Men såg också nåt om att Abel ville nog helst stanna i England eftersom hans far som också bor där, tydligen är rätt så sjuk. Tror det var demens.

Men vi vet väl rätt snart helt enkelt.
Leeds United Duke
2018-06-07 11:52
Abel ryktas till Galatasaray.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United sportcarl
2018-06-07 10:00
det blir nog bra vilken tränare det än blir med alla vi länkats med, swansea hade några innan Monk som kunde leverera bra resultat, föra upp Swansea till högst divisionen plus spela attraktv fotboll tänker då speciellt på Martinez och Rodgers, varit väldigt lugnt om Grayson denna sommaren från fansen annars är väl han likt Alan Smith som skall frälsa oss,
Leeds United Rodell
2018-06-07 09:51
Quique Sanchez Flores, ta in honom.. istället för att vänta på Bielsa, skulle va ett längra tänk en 1-2 säsonger också.. Alltid gillat honom även om hans "statistik" inte är super bra dok är inte Bielsas det heller om man kollar PPG..
Leeds United sportcarl
2018-06-06 22:54
vi får väl ta in Svennis då, tänk vad han vunnit och levererat:), sedan finns det väl inte en enda tränare som har lyckats i varenda klubb, viktigt att vi denna sommaren satsar på spelarfronten,tar in en tränare som kan få handplocka sina nyförvärv
Leeds United WhitesMOT
2018-06-06 22:37
MELTDOWN !! :))

Såså sitt i båten. Det är drygt att vänta men när vi pratar shoppa på det övre hyllorna så får det ta sin tid. Och Bielsa ÄR övre hyllorna. Sen om han är lösningen och han får verktygen är samma sak som med vem som helst egentligen. Tiden får utvisa. Men bara det faktum att vi är seriösa med detta är ett väldigt stort kliv.

Pardew.....

Absolut befogat att tycka han är bättre än allt vi haft de senaste 7-8 åren. Men det är som att säga att en Volvo 164 är bättre än en Fiat 126. Så länge målet inte är att vinna Le Mans så kan Volvon säkert vara trevlig.
Leeds United sportcarl
2018-06-06 22:24
statistik kanske är fel ord, man kan ju säga att det inte gick så bra för Pardew i WB och även för Bielsa i Lille, tycker det pratas bort, det gör det definiivt inte för våra tränare som gått, hade Bielsa och Pardew haft den matchfacitet i Leeds hade de rykt här med, och de hade garanterat låtit på forumet
Leeds United stonefree
2018-06-06 21:55
Pardew är en bättre tränare än någon utav dem vi har haft de senaste 7-8 åren! All jävla statistik hela tiden. Vad fan har ni blivit amerikaner allihopa. Statistik är något man egentligen kan köra upp i röven. Det spelar ingen roll om man har ett bollinnehav i en match med 99-1 och avslut på mål med 25-1 om det sämre laget gör mål på din enda chans. Statistik har ingen betydelse, det gäller om att ha rätt man på rätt plats på rätta tiden. ( Gäller kvinnor med) Vi har tex inte fått stryk av Millwall hemma på typ 100 år innan i år, vad var den statistiken värt då, inte ett piss. Bielsa’s statistik är väl inget att skriva hem om, men han skulle vara bra tycker alla, jag med, men jag är tveksam att det blir av! Tycker alla hänger upp sig för mycket på just sånt. Kolla Muoribho i Scum, statistiskt sett borde han ju ha vunnit någon titel med alla de pengar han har spenderat på spelare under säsongen 17/18. Jag kan säga utan att skryta att jag hade inte gjort det sämre. Han har en tränar stab på runt 5 tränare som sköter det dagliga. Han behöver bara ta ut laget och sitta och pilla sig på pungen under matcherna och inte ens det lyckades han med, statistiskt sett en katastrof, men han är kvar.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United WhitesMOT
2018-06-06 20:35
Blir perfekt att presentera Bielsa på ER imorgon.....
Leeds United Linus.M
2018-06-06 20:25
Äh, det är 6:e juni. Förra året hade vi ingen tränare förrän 15:e juni. Är ju tre veckor tills vi börjar träna, varför denna stress? Man måste ju förstå att det blir en lång förhandlng när man ska få hit en tränare som Marcelo Bielsa.

Pardew är ju helt värdelös? Kolla hans statistik, hans uttalanden och hur det gått för honom senaste åren.
Leeds United stonefree
2018-06-06 20:08
Jag vet att hans facit där inte är helt 100. Men jag ger mig inte, han är en bra coach, vore bra för Leeds. Tycker snart det börjar bli lite konstigt att inget händer på coach fronten!
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United sportcarl
2018-06-06 19:58
Stonefree 19:42.gick väl inte så bra sist för Pardew i West Bromwich. 13 förluster på 21 matcher och en winst ratio på 14%
Leeds United Duke
2018-06-06 19:50
Thom// Jag kollade oddsen bara, Ferguson har sjunkit rejält i odds idag. Bielsa, Ranieri, McCarthy, Bruce och Ferguson är topp fem.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United stonefree
2018-06-06 19:42
Vet att alla kommer att tjuta och skrika nu. Vad gör Alan Pardew? Jag gillar honom jätte mycket, gjorde ett kanon jobb i Newcastle, fick sparken för att de hade en formsvacka som alla lag har, sedan gick det utför med Newcastle efter det. Han har en förmåga att få ut mycket av lite! Det är klart han kanske inte är coach att vinna PL med. Men det är ju inte det vi behöver att fokusera på just nu! Men honom vill jag ha!
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2018-06-06 19:15
Duke// Hoppas du skojar om Darren Ferguson? Vad har han åstadkommit i sin karriär?
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United sportcarl
2018-06-06 19:05
Ja in med Ranieri, Moyes eller Strachan så det blir lite åka sv
Leeds United Duke
2018-06-06 18:45
En klubb som Leeds ska inte behöva övertala en tränare att ta över. Vill han inte så gå vidare. Tar hellre in en Mick McCarty eller Darren Ferguson som brinner för jobbet.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Duke
2018-06-06 18:38
Borde väl bli dags att besluta om manager. Vill inte Bielsa så gå vidare ska ju behövas veckor av övertalning. Gå på nästa då en manager behövs innan fredag för att kunna gå vidare med spelarrekrytering.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2018-06-06 14:23
Jag undrar vad oddsen är just nu på att Aston Villa når Premier League före oss. Vi har ju sett så många klubbar passera oss de senaste åren så det liknar ju ingenting. En klubb som Portsmouth har liksom varit på toppen, vunnit cuper, fått ekonomisk kris, rest sig och är sakta men säkert på väg tillbaka. Luton mötte vi ju i the Championship har jag för mig för sådär 10-12 år sedan. De har varit nere och vänt i non league och är också påväg tillbaka. Aston Villa lär få stora problem men skulle inte förvåna mig om de löser sina ekonomiska problem, kanske blir de sålda till en mångmiljardär, fixar ihop ett hyfsat slagkraftigt lag och kommer före oss nästa säsong eller redan kommande. Andra ”storklubbar” som passerat revy (somliga har ju dock åkt ner igen men i alla fall)är ju Hudds, Brighton, Hull, Sheffield Utd, WBA, Crystal P, Watford med flera. Inget ont om dessa klubbar alltså men herregud, hur kan vi låta oss passeras av dessa år efter år?
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Rodell
2018-06-06 14:18
Darlow verkar inte vara aktuell, verkar skriva på nytt kontrakt.. Angus är första val om city vill släppa honom annars har klubben kollat med stockdale ifall vi inte får in angus (enligt phil hay)
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Kristoffer
2018-06-06 13:17
Aston Villa verkar ha stora problem ekonomiskt: Phil Hay: Re: Aston Villa. Was told last week that they're willing to listen to offers for virtually every player. Does sound like hard times ahead. Not the only Championship club feeling the pinch.
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2018-06-06 11:30
Det är återigen massa rykten bara och det borde vi vara vana vid. Väldigt sällan de senaste 15 åren har några stora rykten blivit verklighet. För mig går tankarna till Alan Smith när man tänker på återkommande rykten för 10-12år sedan. Varenda transfer fönster ryktades det om att han skulle komma tillbaka men det blev aldrig verklighet. Kanske lika bra men han var en av mina absoluta favoritspelare under den fantastiska eran med David O’Leary. Jag hoppas det ligger något i alla dessa rykten och att vi får se spelare som Abel Hernandez, Kyle Bartley, Bielsa in som tränare, Angus Gunn eller Darlow att konkurrera med BPF osv osv.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United sportcarl
2018-06-06 11:21
Som tur är så har inte transferfönstret kommit igång att tala om i championship. Skall säsongsbiljettförsäljningen sätta fart vill det nog till att det konmer in någon klasspelare.
Leeds United Rodell
2018-06-06 09:50
Förtillfället finns väl inget ljus med nya säsongen.. inga nya spelare ingen tränare mindre än tre veckor kvar till försäsongen.. inte sett nya tröjan.. säsongskorten går trögt.. mycket kan självklart ändras men ju längre vi väntar desto mindre chans att få spelarna vi önskar och tränare osv osv
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United sportcarl
2018-06-06 09:33
Bobby eagle 07:43 personligen tycker jag just nu det inte ser ett dugg ljusare ut än tidigare säsonger. Men vem vet om några veckor månader
Leeds United sportcarl
2018-06-06 09:31
Imorgon England - Costa Rica på Elland Road. Vore ju fantastiskt om Radz kunde Presentera matchen med att dra upp några ess ur rockärmen i ny huvudtränare och spelarförvärv
Leeds United ¤Thom Mattsson¤
2018-06-06 08:08
Vad var det som såg så ljust ut för cirka 10 år sedan kan man ju undra. Hade de sagt 20 år så hade jag kunnat hålla med men för 10 år sedan låg vi väl och harvade i League One?
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Bobby Eagle
2018-06-06 07:41
"Whatever happens going forward, the future looks brighter than it has done for nearly ten years." Från www.leedsunitedblog.... håller vi med? Inlägget syftar på Bielsa, 49ers, ...
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: