/england/leeds/forum/1008.aspx/england/leeds/forum/1008.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
The Championship - Leeds United
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Leeds United sportcarl
2015-09-17 11:23
det var ord och inga visor, är väl bara att instämma i det mesta, finns inga quick fix som att byta tränrae eller ägare, är bara för spelarna att ta sig i kraven och leverera visa att de blöder för klubben, finns klubbar med betydligt mindre satsningar och lägre spelarlöner som ligger före oss, men man försöker se det positiva (även om det inte är lätt), vi har dock endast förlorat en match, spelmässigt har dock de 2 sista matcherna inte varit mycket att hugga i julgranen, nu är det bara att bita i det sura äpplet och komma igen och ge klubben från högste till lägste sitt stöd,
Leeds United stonefree
2015-09-17 10:59
Vad säger man efter en resa till Leeds, där man trots oavgjort i lördags och en dålig match mot Brentford, där man ändå måste säga att Leeds vann en poäng, hade man så enorma förväntningar inför tisdagsmatchen bara vi gör några byten, in med Antenucci och Murphy från start, då kan det inte gå fel. Vad händer? Vi gör årets absolut bottennapp, det fanns inte en enda gnutta av hjärta eller fotbollskunnande hos en enda Leeds spelare, det var så dåligt att folk buade som aldrig för ett tag på slutet, alla jävla bakåt passningar, när man ligger under, alla felpass, några så grova att man inte trodde sina ögon, de avslut som Leeds trots allt fick iväg, var av så dålig kvalitet, att till och med en Leauge 2 spelare hade skämts. Vi går in i en match mot ett lag som nyss hade fått stryk med 5-1, vilket syntes, de var ur usla och ändå var vi sämre. Om Byram skulle ha haft straff? Jag vet inte, jag stod i andra ändan och därifrån är det svårt att se, men på den film jag har sett efteråt, ser det väldigt mycket ut som en filmning, men oavsett vad, så var Ipswich lika mycket blåsta på en straff de med och den var solklar, Jag som hela tiden har trott på det här laget och sagt att den 12 plats som alla experter i England har sagt att Leeds ska komma på, var väldigt lågt satt. Jag tror i dagsläget att en 12 plats är smickrande. Det är egentligen bara Cook utav våra ungdomar som prestera just nu, alla de andra är i deras livs formsvacka, vilket är oroväckande, Byram t.ex, gör nog sin sämsta säsong i Leeds tröjan än så länge. Han och Mowatt måste få tillbaks deras självförtroende på något sätt, men det blir svårt så länge hela laget underprestera som de gör just nu.
Kolla man lite bakåt, så gjorde vi en katastrofal första halvlek mot Sheffield, en rätt hyfsat andra halvlek, vi gjorde en riktigt bra första halvlek mor Derby, men knäade totalt i långa stunder i andra, men hade lite tur och fick med oss en tre poängare. Mot Brentford gjorde vi en katastrofal första halvlek, där endast stolpen var i vägen från en 2-0 ledning till Brentford och rullgardin ner. Nu senast mot Ipswich hade vi 1 enda avslut på mål och det var ingen kanon precis. Så där kan man fortsätta bakåt i match efter match. Vi Leeds supporter är ett segt släkte som trots alla motgångar hela tiden, tror på mirakler inför varje ny säsong, men man måste ju förstå att om man kollar alla Leeds avslut på mål under de 7 omgångar som har spelats, då får man ihop 30 avslut på mål, inte hårresande men inte katastrof, tills man plockar bort avsluten på mål mot Bristol C, där hade vi 11 i en och samma match, det är 2 mer än sammanlagt de 3 senaste matcherna, då förstår man att det inte håller i längden. Vi måste helt enkelt låna in 2-3 överblivna PL spelare som behöver match träning. Sedan måste nog Silvestri kliva åt sidan ett tag, han har tyvärr också hamnat i en formsvacka. Det är lite mycket fågelarmar som fladdrar okontrollerat. Tror inte Turnball kommer att göra bort sig, har bara sett honom mot Doncaster och den matchen gjorde han bra. Men vad fan, jag var helt övertygat om att fick vi bara in Ante och Murphy från start, så skulle segrarna rulla in, det sket sig, så jag har inte längre några fler mirakel inhopp att dra till med, vi har nog provat det mesta nu och vi kommer liksom inte framåt, stampar vi inte på samma ställe, så går det bakåt, både i spelet och tabellen!
Att Pearson har lämnat, tror jag personligen var bestämt redan från start, kollar man allt han är inblandat i utöver Leeds, så förstår man att han inte har tid. Min teori var att han skulle hjälpa Cellino igång med den här säsongen tills fönstret hade stängts och lite ordning och kontinuitet hade infunnits sig i laget. Det var inget beslut som togs i tisdags. Nu är det bara att hoppas att inte Cellino börjar leka Tarzan själv igen, utan har fattat att han måste hitta hjälp igen av någon. Får vi dessutom stryk på lördag mot MK dons, då ligger nog Uwe Rösler, väldigt illa till. Personligen tror jag inte det hjälper att sparka honom, kanske i en eller 2 matcher, sedan är det nog samma visa igen. Någon gång i framtiden så släpper det nog och vi kommer upp i PL. Men det kommer att dröja rätt många år, det är säkert. Jag såg West Ham och Newcastle på TV i måndags, West ham var bästa laget, men Newcastle som ligger sist spelar ju fotboll trots det som är ljusår ifrån det som Leeds prestera just nu!
Nu vet jag att många kommer att spy sin galla över mig och kalla mig bakåtsträvare med mera, själv ser jag mig som en realist, det jag såg på Elland Road i tisdags, var katastrofalt, faktum är att de Hard Core fans som jag stod med under matchen gick fulständig bananas och kastade flaskor in på plan,(Idioter) så nu kommer det att bli ölförbud på South Stand igen ett tag. En sista sak bara innan ni slår ihjäl mig verbalt.
DET ÄR I DAG 196 DAGAR SEDAN LEEDS VANN SENAST PÅ ELLAND ROAD. 196 DAGAR!!!!!!!
Det kommer man aldrig upp i PL med. En hemmaplan ska vara ens borg, alla lag ska frukta att kliva in på Elland Road, så är det tyvärr inte i dag, det är nog inte några lag i de 2 högsta serien som inte har vunnit hemma på så länge, undrar om inte det är något av ett negativt rekord!
Men som någon skrev, vi är bara 2 segrar från en 4 plats. Men vi är också 2 matcher från att ligga sist, med facit i hand, är jag mera orolig för det sista. Vi får hoppas att spelarna skäms så pass mycket och kommer igen på lördag. Men jag vet fan om de gör det!
MOT (Alltid)
Leeds United Silvestri the King /
2015-09-16 22:20
lufc4/// Fint att Du lägger upp såna sekvenser av bollbehandling. Botaka verkar vara suverän med lädret. Mera såna uppvisningar mottages tacksamt.
Leeds United lufc4ever
2015-09-16 20:51
Lite mer Botaka.

Ok det är U21 och spelet blir valpigt men underbar sekvens när han håller undan motståndaren och samtidigt säger till Coyle "go,go,go!" och sen trollar fram den lite lätt :))))

Precis den kaxigheten behöver vi nu. Fortsätt bänka sureByram och spela Botaka och Dallas på kanterna mot MK Dons.
Leeds United Plyma
2015-09-16 20:15
Tungt imorse när man loggade in, 0-1 :(((((((((((((
Det är som du lufc4ever skriver, man är så van att det skiter sig. . . . . . . . .
Men vi på denna sida är väl också vana att aldrig ge upp.
Synd nu att Pearson drar (orsak?) samtidigt som våra bekanta, "Orosmolnen" som nästan alltid hägrar i vår närhet verkar parkera över ER nu.
Helt klart W A L L A M O T mot nått
Leeds United terry cooper
2015-09-16 20:12
Känns som Pearson hade ett 6 mån uppdrag.......
Hartey
2015-09-16 19:21
Kollat höjdpunkter på LUTV och tyvärr så var det en riktig tavla av Silvestri som orsakade 0-1 målet.
Han bör få vila några matcher nu och ge Turnbull chansen
Leeds United Linus.M
2015-09-16 18:18
Duke// Exakt. Kristoffer// Tre stycken på samma vecka varav första är 12 oktober om jag inte har helt fel.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Kristoffer
2015-09-16 17:52
Så nu ska Cellino styra skeppet ensam igen? Det gick ju inte i våras då han var tvungen att ta in hjälp i form av Pearson. Cellino har väl dessutom ett antal rättegångar i oktober som kommer att störa.
Leeds United Duke
2015-09-16 17:50
Linus// Ema tappade sin källa när Salerno lämnade. Rösler sitter säker till lördag, behöver nog en vinst då skulle jag tro.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Linus.M
2015-09-16 17:05
@Duke:


Ema.......
Leeds United Umeå BEN
2015-09-16 16:44
2 vinster och vi är topp 8. Så pass jämn är den här serien. Vi har trots allt bara spelat 7 omgångar av The championship. Att Adam Pearson lämnar är olyckligt men det viktiga är att Ove blir kvar.


MOT ALLA DAGAR PÅ ÅRET
Leeds United Duke
2015-09-16 16:42
@EmaGiulianelli: Cellino absolutely rules out that Rösler could be sacked. #lufc #LeedsUnited
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Linus.M
2015-09-16 15:59
@PhilHayYEP: My understanding is that Pearson won't be replaced by another chief exec. The message is that Cellino plans to "double his workload". #lufc Oh herregud.
Postat via SvenskaFans-appen
Hartey
2015-09-16 14:42
Nästa match är om 3 dagar och 15 min. Keep the faith
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Kristoffer
2015-09-16 14:20
Botakas assist till ett av målen i måndags (u-21).
Leeds United PutteBJ
2015-09-16 13:48
By the way så filmade Byram igår men kunde lika gärna fått straff om vi haft lite tur
Leeds United MR Clarke Nr8
2015-09-16 12:10
Målvakt är verkligen en nyckelposition så har Silvestri tabbat sej 3ggr redan i årets serie som har kostat poäng varje gång så måste han bänkas o Turnbull in han såg stabil ut i cupen.Osäker målvakt sprider osäkerhet ibland spelarna o varför lämna handikapp i matcherna SÅ bra är vi inte.
MOT
Leeds United Linus.M
2015-09-16 11:06
Bamba från en gammal intervju: "Adam Pearson has been very important".
Leeds United Duke
2015-09-16 10:54
Det är en svag inledning på säsongen. Sämre start än förra säsongen. Rösler måste släppa på tyglarna innan han är rökt. Cellino gillar inte defensiva tränare som inte vågar vinna matcher.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Linus.M
2015-09-16 10:43
PutteBJ// Jag är mest orolig för hur Massimo ska hantera allt själv. Det gick inte så bra förra gången, och med tre rättegångar på tavlan så kan detta bli jobbigt. Det är en okej inledning på säsongen. In med Botaka på en ytterposition och vinn mot MK Dons på lördag så ser det bra ut. Men Cellino vid rodret själv? Det kommer inte sluta bra.
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United lufc4ever
2015-09-16 10:21
PutteBJ //

Det är sunt allt du skriver och bara att hoppas det bär frukt. Tyvärr är det väldigt enkelt att gå i den gamla fällan att allt är skit så fort nåt negativt händer. Det har liksom varit alldeles för mycket sånt under så många år. Man är som en hund som fått stryk om och om igen fastän man tycker man lyder husse.

Ja, nu är det verkligen upp till Ove och laget. Nu är det dax att visa karaktär. Kan ligans yngst? lag ta sig samman och bara börja köra ? Vi kan bara hoppas.
Leeds United PutteBJ
2015-09-16 09:59
Väldigt underhållande att läsa den hybris alla helt plötsligt fick av 1 torsk och att Pearson lämnar självmant. Visst är Adam viktig för klubben men det är väl inte han som inte gör mål för oss? Och någonstans där tycker jag vårt prio bör vara nu, att lösa anfallskrisen. Pearson har gjort det han kunnat nu. Hjälpt Massimo att bygga upp en stabil grund att stå på. Vi har en fin ledarstab som kommer lösa det fint. De blir ju helt plötsligt inte inkompetenta bara för att Pearson drar. Vi har fått in Paul Hart att basa över akademin igen vilket oxå är en kanonförstärkning. Så jag är inte orolig över att han lämnar, vi har fått så mkt kompetent folk utplacerade som kommer göra gott för klubben så vi bör bara vara tacksamma för vad Pearson hjälpt till med och se framåt.

Sedan tycker jag på ett sätt att det kan vara bra att den 1a torsken kom igår, då kan spelarna kanske börja fokusera på att våga vinna nu istället för att vara rädda för att förlora. Kändes lite som det när vi gått 6 raka matcher utan förlust. Nu behöver de inte bry sig om när den där första torsken kommer. Som sagt se Framåt!
Leeds United lufc4ever
2015-09-16 09:45
@terry cooper:


Vi behöver ett lag som vågar och inte bara spelar sidled. Jag hänger upp mej väldigt mycket på Oves tungmetall. Det var han som sa det och det är han som ska implementera det men allt pekar på det motsatta. Derbyt mot Owls var verkligen talande. Vi kvitterade och hade dom i brygga men istället för att bygga på momentum så slog laget av.

Heavy Metal fotboll hade varit 3 vinster och 4 förluster eller nåt liknande. Med 3-2 eller 2-3 resultat hela tiden. Simon Grayson spelade Heavy Metal. Nu spelar vi bara som LSK säger........Modern Talking.......
Leeds United sportcarl
2015-09-16 09:19
Lufc 00:32, man kan ju tolka det också att man vet inget om morgondagen
Leeds United sportcarl
2015-09-16 09:13
Silvestri får helt klart ta på sig målet,sedan vinner man inga matcher om man inte gör mål,dåligt av domarna att inte blåsa straff, fällningen av Byram var solklar
Leeds United terry cooper
2015-09-16 09:11
Försvarare gör misstag o kommer att fortsätta att göra misstag.
Hoppas att vi kan producera framåt , så att de misstagen inte kommer att kosta oss allt för många poängtapp.
Vi behöver allså in med anfallare som skapar chanser o sätter förhoppningsvis några av dessa.
Vi behöver bättre anfallare än Wood o Ante.

Leeds United lufc4ever
2015-09-16 08:44
@Hartey:


Man kan riktigt se på Bamba och de andra vad dom tänker när Ipshits boll går in.
Av det jag sett oss i år så får jag intrycket att Silvestri försöker komma av linjen mer i år men ack så snett på det han är. Och det kan väl vara förlåtet så länge coacherna och han är överens om att han får göra misstagen under tiden han lär sig men ärligt talat så tror jag inte han har det i sig helt enkelt. Han är för vek för att gå ut och riskera sin kropp så det blir bara halvhjärtat.
Hartey
2015-09-16 07:45
Kommer ihåg vad Leeds bästa målvakt genom tiderna sa . Det gäller att vara stabil och minimera misstagen för att skapa trygghet. Enligt Martyn så gör alla målvakter misstag och han sa att ett par misstag över en säsong är Ok. Silvestri har gjort tre stora misstag i mitten av september. Back to basics !!
Postat via SvenskaFans-appen
Leeds United Leeds så klart!
2015-09-16 07:41
Första förlusten.
Ove spelar ingen heavy metal utan snarare tysk pop.
Pearson lämnar. En ännu större förlust.

Inom kort kommer valen som avgör Leeds framtida resa.
En fortsättning av stabila 2015/16, eller en återgång till kaotiska 2014/2015?

Fortsatt förtroende för Ove, och en duktig uppskattad ersättare för Pearson hade varit mina personliga val.


Annons: