Sirius är ett klassiskt lag i Elitserien som de senaste säsongerna har funnits med i dramatiska strider både i slutspelet och i kvalspelet. Dessvärre har vi på SvenskaFans.com inte haft någon rapportering om Sirius de senaste säsongerna och hoppas nu kunna förändra detta.
 
Om du håller på Sirius och vill ta ditt intresse och supporterskap till en ny nivå genom att rapportera om Sirius matcher och nyheter så är du den vi söker. Du är i så fall mycket välkommen att höra av dig till SvenskaFans.com med ditt intresse.

En utmärkt plattform
För att bli skribent på SvenskaFans.com krävs inga tidigare erfarenheter av liknande skribentuppdrag, även om det självklart är en stor fördel. SvenskaFans.com är en utmärkt plattform att utveckla sig själv och sitt skrivande på och många skribenter har under årens lopp gått vidare till andra journalistiska uppdrag med SvenskaFans.com som en god merit.
 
Vi rekommenderar att du som skribent är minst 16 år, att du följer ditt favoritlag nära och har möjlighet att rapportera så mycket som möjligt om ditt lag. Att starta en lagsida är gratis och SvenskaFans.com erbjuder hjälp med teknik och design. Ett skribentåtagande på SvenskaFans.com är ideellt.

Kanske känner du att du inte kan bidra med en fullständig bevakning av ditt favoritlag? Vi på SvenskaFans.com är flexibla och välkomnar alla skribenter som tror sig på något sätt kunna göra rapporteringen av sitt lag ännu bättre, hur mycket eller lite det än må vara. 
 
Är du intresserad av att börja skriva på SvenskaFans.com/bandy? I så fall är du välkommen med din intresseanmälan till bandyredaktör Andreas Söderman; e-post andreas.soderman@svenskafans.com; telefon 070-233 99 03.  
 
Välkommen att bli en del av Sveriges största och bästa sportsajt - tillsammans gör vi bandybevakningen på internet ännu bättre!
 
Andreas Söderman
Bandyredaktör SvenskaFans.com