Edsbyn känns trots den senaste veckans resultat som en tuff nöt för Sirius att knäcka. Men man ska aldrig säga aldrig och jag hoppas återigen att Sirius kommer in i denna match med en revanschlust efter bortaförlusten mot GAIS i fredags. Men det känns dock som att det blivit lite tjatigt med det nu? Har skrivit om revanschlusten i nästan varje artikel sen jag började skriva här på sidan. Därför hoppas jag innerligt att vi tar den här möjligheten mot Edsbyn. Då vi också, trots Edsbyns drömstart med fem raka segrar, kommer till denna match med en förlust samt en oavgjord match i ryggen. Vilket lämnar denna match öppen, trots att Edsbyn för många går in som favoriter.

På Edsbyns hemsida skrivs det att Edsbyn troligtvis kommer ställa upp med samma laguppställning som användes vid mötet mot Vänersborg, samt att Joakim Svensk också är spelklar efter matchstraffet han tilldömdes i just matchen mot Vänersborg.
  Putte Johansson och Johan Andersson är fortsatt skadade i Sirius, men på lagets hemsida kan man läsa att Åhlén är klar för spel igen och kommer att göra comeback i kvällens match. 

Att nämna är också att både Sirius och Edsbyn bidrar med två spelare var till säsongens första läger för P19-Landslaget. Sirius med talangerna Tobias Engstrand och Jakob Edberg och Edsbyn med Samuel Helmersson och Erik Persson.