Onsdagens match slutade oavgjort för Sirius när de mötte Tillberga i ABB-Arena. Sirius tog ledningen i början av matchen genom ett ordentligt skott av Broberg för att sedan få se Tillberga kvittera direkt efter till 1-1. Målet kom genom Linus Barklund efter en fin framspelning av Hammarbäck. Sirius kan dock gå till halvleksvila med en 1-2 ledning då Pierre Roos slagit in den straff som Sirius tilldömdes efter att Robin Olsson blivit nerdragen i straffområdet. 

I andra halvlek kvitterar dock Tillberga i den 55:e matchminuten för att sedan också ta ledningen i den 68:e. Detta mål sker dock med två Siriusspelare på utvisningsbänken. Sirius vaknar dock till mer i slutet av matchen och det är också då som kvitteringsmålet kommer i den 83:e minuten. Denna gång får Olsson sin revansch när han slår in bollen i nättaket efter en uppvisning i framspel av Andreas Eskhult. 

Kvällens match då, den går alltså av stapeln kl.19:00 hemma på Studenternas mot Nässjö. Nässjö som spelade en rätt så jämn match mot Kalix i den första omgången av sex. Det slutade 2-5 till Kalix men det var först efter att Kalix slog in sitt fjärde mål som de övertog det mesta om inte allt initiativ på planen. 

I övrigt vet jag liksom vad Andreas Eskhult kommenterade till Sirius TV inte så mycket över det stundande motståndet. Det återstår helt enkelt att se i kvällens match.