Om man ser på statistiken, grundat på de 4 senaste mötena mellan dessa lag i Elitserien, så ligger bollen på Sirius del av isen med två vinster samt två oavgjorda resultat. Sirius har alltså i morgondagens match en god chans att vända om helt och hållet och ta sin första seger i denna säsongs Elitserie.
  Men med ett Kungälv som gästar Studenternas med ett nästintill skadefritt lag (undantaget en smått förkyld Hampus Kärnman) samt en storvinst i ryggen så har Sirius med 3 förluster bakom sig fått något att bita i.

Att också tänka på är att den truppen som slagit Kungälv i de senaste mötena praktiskt taget är helt och hållet utbytt, vilket kan statistiken till trots, ge Kungälv en fördel i den stundande matchen.

Jag hoppas dock att Olle har tagit ett rejält snack med grabbarna efter matchen mot Bollnäs i lördags, så att vi får se ett lag som spelar tillsammans, för varandra ute på isen imorgon och inte ett lag som spelar individuellt var för sig. Utan ett lag som kämpar mot första serievinsten med stödet från Västra
uppe på läktarplats.

Sirius vi ger aldrig upp…