Sirius trupp har kastats om en del inför bortamötet med Vänersborg i kväll. Klas Nordström är sjuk, Pierre Roos är tillbaka men inte på sin vanliga position utan som back, Kimmo Kyllönen sitter på bänken vilket gör att andremålvakten; den unga talangen Gustav Holmgren får göra sin Elitseriedebut i kvällens match och utöver detta saknas även Robin Olsson samt Ted Wiklund. 
  Om detta betyder att Andreas Eskhult gör sin comeback ikväll är oklart. På Sirius hemsida står det att Eskhult premiärspelar först på fredag, i hemmamatchen mot Kalix. Medan Håkan Lundh på UNT i sin artikel skriver att Eskhults premiärspel framflyttas till ikväll, just på grund av ovanstående faktorer. Hur det blir återstår alltså ännu att se.

Hursomhelst vet vi att Sirius får något att bita i i kvällens möte med tabellsexan. Men trots förändringarna i truppen inför kvällens match känner jag mig positiv inför vad som kan hända i Arena Vänersborg. För i senaste matchen när Broberg gjorde comeback och det redan då var förändringar i truppen, då överraskade Sirius med en nyfunnen kraft och ett nyfunnet mod. Förhoppningsvis bjuds vi på en BlåSvart överraskning även i kväll.