Efter en av Sirius mest imponerade Silly Seasons hittills är Sirius tippat till att bli Elitseriens överraskning 2014/2015. Man har stärkt truppen med bland annat en ny tränare i och med den meriterade Thony Lindquist, senast kommen ifrån Ryssland och klubben Dynamo Moskva, men också med spelare som Mattias Hammarström skyttekungen ifrån Edsbyn och Jakob Jenefeldt tidigare hemmahörande hos morgondagens motstånd Kungälv.

En annan Siriusspelare som också kommer att få möta sin modersklubb i morgon kväll är Putte (Patrik Johansson) som är tillbaka ordentligt på skridskorna igen och ska få spela sin första Elitseriematch för Sirius på riktigt riktigt länge. 

Sirius försäsong har gett blandade resultat vilket är förståeligt då matcherna främst har handlat om att spela ihop sig som lag och om att lära känna varandra på isen i och med alla nya spelare. Det gäller för alla att spela in sig på sina nya, men också gamla positioner helt enkelt. 

Den senaste matchen innan Elitseriepremiären i morgon kväll för Sirius spelades mot den ryska klubben Start. Matchen slutade 4-8 och ger reflektionen av att Sirius i år igen måste lägga stor vikt på att bli mer effektiva i sina avslut samt jobba med offensiven. Något som jag dock ser positivt till att de kommer att göra riktigt bra. 

Kungälv kommer att komma upp till Uppsala med ett lag som är lika taggade på vinst och två poäng som Sirius är. Klubben har ett par skadedrabbade spelare men annars har uppladdningen under försäsongen sett i stort sätt likadan ut som Sirius gjort. I genrepet mot Vetlanda senast slutade matchen oavgjort (4-4). Kungälv ska ha spelat bra, främst i andra halvlek och det är väl där, i andra halvlek, som Sirius måste se upp mest. 

Jag ser mycket framemot morgondagens Elitseriepremiär samt den kommande säsongen och hoppas att ni gör detsamma. 

Siriusvänner, vi ses på Studan!