Nyförvärv:
Christian Mickelsson (Edsbyns IF)

Trean i skytteligan den gångna säsongen lämnar Edsbyn för Sirius. Han spelade i Sirius för två säsonger sedan och väljer nu att återvända till Blåsvart.

Förluster:
Rolf Larsson (Finland)
Finske Rolf Larsson har bestämt sig för att flytta tillbaka till Helsingfors för att slutföra sina studier där. Att plugga på distans från Uppsala var inte möjligt längre. Därmed kommer han inte att spela i Sirius säsongen 2009-10.


Olle Gabrielsson (blir tränare)
Gabrielsson slutar som spelare och blir istället tränare för Sirius tillsammans med Magnus Berglund, Mats Söderman och Fredrik Lindkvist. Han blir också manager för Sirius U15-U20.

Alexander Mayborn (Gripen Trollhättan BK)
Sirius främste målskytt 2008-2009 lämnar klubben efter bara en säsong. Längtan tillbaka till Västsverige blev för stor och han har skrivit på ett tvåårskontrakt med Gripen.

Göran Rosendahl (blir tränare)
Tungt meriterade Göran Rosendahl har valt att avsluta sin karriär där den började, i Uppsala. Spelade med Sirius i en halv säsong och var tongivande i laget i slutspelet 2009. Rosa kommer att fungera som coach kommande säsong och jobba framförallt med spelarnas individuella utveckling.

Avskrivna rykten: 
Patrik Nilsson

Patrik Nilsson är inte längre aktuell för spel i Sirius säsongen 2009-10. Båda parter är överens om detta enligt Jonas Johansson i Sirius Bandys sportkommitté.

Sergej Lomanov Jr
Sirius ansåg sig inte vara redo att ta emot Patrik Nilsson. Därmed kan vi även avskriva ryktena om att Sergej Lomanov Jr skulle kunna återvända till klubben 2009.

Sergej Obuhov
Ryske skyttekungen Sergej Obuhov förhandlar enligt ett rykte med Sirius. Både Tobias Forss (Sirius sportkommité) och Magnus Berglund (Sirius manager) hävdar att det inte ligger någon sanning i ryktet och allt talar för att de har rätt.

Misja Pasjkin
Misja Pasjkin var på besök i Uppsala för att träffa Sirius tidigare i år men har nu skrivit på för Vänersborg.

Förlängda kontrakt:
Jakob Säleby
Jesper Bergelin

Pierre Roos
Andreas Werner
Håkan Kyller
Lars Fall

Andreas Eskhult
Erik Sundin
Niklas Hellqvist
Joachim Boivie
Hugo Johansson
Mattias Wiberg
John Nilsson

Viktor Broberg