- Ja, framför allt har vi sovit ikapp den sömn vi har förlorat. Det är klart att resorna sliter mycket och sömnen blir lidande. Välbehövligt med den extra vila vi har fått.

Sirius spelar med en extra utespelare. Viktor Broberg är anmäld som reservmålvakt. Hur väl förberedd är Viktor på att han får stå ifall Säleby blir skadad?

- Jo, det är han inställd på. Hela laget är inställt på att det är så det kommer att bli, ifall Jakob blir skadad.

Det låter som om det är gambling på hög nivå

- Jo, det är klart att det är. Det fungerar bra med fler avbytare och det är något som jag skulle vilja se mer av i framtiden. Det är något som jag hoppas mycket på, ja att det till exempel kan sitta fyra avbytare på bänken. Det skulle gagna bandyn.

Hur ser laget ut inför morgondagens match?

- Vi har träning ikväll och händer det inget oförutsätt kommer vi att spela med samma lag som senast.

Det har blivit succé för Sirius i år. Publiktillströmningen är enorm. Tänk om det kommer 6000 personer till Studenternas. Vilken härlig inramning. Hur känns det att åka in på Studenternas med all publik på läktarna?

- Det känns otroligt skoj. Det stärker verkligen laget. Det är så otroligt roligt. Publiken är ett viktigt inslag som påverkar oss positivt. Det skapar extra inspiration.

I senaste matchen spelade de tätt på Eskhult. Något man kan göra åt det?

- Ja, de punktmarkerade honom och det ska vi se till att vi har lösningar på. Vi kommer att titta på några olika förändringar under kvällens träning.

Vi hoppas på en härligt match, härlig stämning och givetvis på en Siriusseger i morgon.