- Det har varit rätt lugnt. Vi har kört lugna pass. Matchen i måndags blev lång så vi rehabtränade i tisdags. Sen har vi kört en del rollträning och slipat på en del detaljer.

Det var rätt snöigt sist. Det var inte mycket till skönspel men menar du att det fanns något som du kunde ta med dig från den matchen och utveckla vidare på?

- Vi har spelat en del snömatcher den här säsongen och det här var utan tvekan den som bjöd på sämst förutsättningar. Men till i kväll ska det vara bra väder och det känns bra för alla, skulle jag tro. Killarna är oerhört spelsugna och motiverade. Allra helst hade de gärna gått ut i tisdags och kört direkt. Men ikväll hoppas vi på en publikfest. Alla är riktigt inspirerade och kommer att gå för fullt.

Hur ser det ut i kväll? Blir det några förändringar i laguppställningen sedan sist?

- Viktor Broberg går in i kvällens laguppställning. Det är den enda förändringen sedan sist.

Vi vet att Vetlanda är ett riktigt bra lag men i senaste matchen verkade som om Sirius ville mycket mer än vad de gjorde.

- Ja, det gäller för oss att vara med. Vi är lugna , coola och med ett bra självförtroende och med publikens stöd så lyfter det oss ännu mer. Det känns väldigt inspirerande att spela hemma på Studenternas där vi är riktigt starka.

Ja, vi syns i kväll och lycka till