Hur ser det ut i laget?

Det är lite skador och laget är inte helt klart. Förmodligen spelar inte Joachim Boive i morgon. Han fick en skada i den senaste matchen. Om inte Boive spelar så kommer Hellqvist att spela på backposition.

Så Hellqvist kommer att spela? Betyder det att magmuskelskadan är bättre nu?

Han med i truppen men han kan inte spela alla matcher på grund av sin magmuskelsskada, men i morgon finns han med. Rolf Larsson är fortfarande hämmad i foten och spelar inte heller, men han är snart tillbaka igen. Utanför truppen står också Olle, vilket innebär att Rosa spelar.

Jag har funderat en del över hur mycket man som tränare funderar över hur motståndarna spelar. Du pratar ofta om att ni ska fokusera er på ert spel.

Det är klart att vi anpassar oss på sätt och vis efter hur motståndarna spelar. Men det är fortfarande vårt spel som är viktigast. Vi fokusera på det vi ska göra och sen handlar det om hur mycket man ska använda sig av olika delar av spelet. Hur man ska anfalla eller försvara sig. Hur det kommer att se ut i morgon vet jag inte än. Allra helst vill vi bara köra över Vetlanda men det är lättare sagt än gjort. Först har vi en träning och sen ska jag sova på saken.

Vetlanda då? Något som Sirius bör se upp med?
Vetlanda har många bra spelare och vi kan inte bara fokusera på Christoffer Edlund, Markus Bergwall och Gustafsson. Vetlanda spelar oerhört disciplinerat, både offensivt och defensivt. De kommer att vända hem och vårda mycket boll inom laget. Vetlanda blir en rejäl utmaning, som vi har haft svårt för tidigare och i det läget vi är nu så är Vetlandamatchen helt rätt för oss nu. Det blir en bra värdemätare för oss i det läget vi är i. Det gäller för oss att få igång vårt passningsspel och inte bli passiva, säger Berglund.

Jag antar att grabbarna är revanschsugna. Förlust senast mot VBK i Vetlanda.

Ja, det är klart att vi vill visa att vi kan mycket bättre än vad vi visade då. 

Svenska Fans önskar lycka till och har förhoppning om en publiksuccé i morgon, när Sirius möter Vetlanda på Studenternas IP