- Vi har några skador eller andra skäl som gör att några spelare inte spelar. Rosa spelar inte ikväll, men vi har sagt att Rosa kommer att spela mer och mer och han ingår numera i truppen, precis som alla andra spelare. Tanken är att Rosa kommer att spela mer mot slutet av säsongen. Rolf Larsson spelar inte på grund av att han är skadad. Niklas Hellqvist är fortfarande skadad och kan inte spela alla matcher. Hellqvist är annars en viktig spelare för laget och när Hellqvist är bra så blir hela laget bra. Det är meningen att John Nilsson ska kunna ta Niklas roll. John kommer säkert att växa in mer i rollen och bör då också kliva upp i nivå, säger Magnus

Henrik Eriksson fick stora ytor sist. Något som kommer att påverka hur Sirius spelar?

- Henrik är en bra spelare med bra fart under skridskorna. Självklart måste vi se upp med honom, men vi fokuserar inte enbart på en spelare. Vänersborg har många bra spelare och laget spelar om en slutspelsplats. Säkert väldigt taggade ikväll. Hur vi kommer att spela vet vi inte riktigt förrän senare ikväll. Det finns en risk för att vädret inte blir det bästa. Vi kommer att lägga upp taktiken efter de yttre förutsättningarna.

Vi vet nu vilka som är skadade och som inte spelar. Vilka spelar var?

- Det kommer att bli som vanligt. Mayborn, Eskhult, Sundin och Broberg spelar anfall, Werner spelar vänsterhalv, Fall högerhalv, Jocke, Kyller och Pirre på backplats. Olle, Wiberg och John spelar på mittfältet och Jakob kommer att stå. Hugo Johansson kommer att åka med som femtonde man. Han är med på uppvärmningen men står utanför laget idag.

Jag tycke att det ser ut som om grabbarna är i väldigt bra fysisk form. Är det något ni tränar extra på eller är det spelet med mer rörlighet som gör att det ser ut som det gör?

Vi har inte utvärderat det än, men i dagsläget tror jag att spelet med mer rörlighet gör att det kan se så ut. Men självklart jobbar vi på ett annat sätt nu än tidigare. Det är meningen att fysträningen ska ge resultat längre fram. Sen gör vi också några justeringar i vårt spel och det kommer vi att träna på i våra sex avslutande elitseriematcher. Av förståeliga skäl vill jag inte gå in på några detaljer. Men det kanske ni kommer att kunna se.

Ja, jag kommer att specialstudera vad det kan vara.

Hahaha… ja, det tror jag säkert. 

Hur som helst. Lycka till i kvällens match.