Efter omstarten av Elitserien har lagen hunnit med att spela två matcher vardera. Som bekant är att Sirius har vunnit sina två matcher. Först besegrades Örebro och därefter Broberg. Bollnäs tog emot först emot Broberg och åkte på en förlust hemma på Sävstaås. Bollnäs förlorade med 5 – 1 men revanscherade sig ganska snabbt då de vann matchen mot Motala med 5 – 0. I och med den segern gick Bollnäs förbi Broberg i tabellen och placerade sig precis över strecket för fortsatt spel i slutspelet. Bara det kommer att vara motivation nog för Bollnässpelarna att ge lite extra i kvällens match mot Sirius.

Mats Söderman berättade för Svenska Fans att Hellqvist inte spelar. Hellqvist har problem med en magmuskelskada och kommer förmodligen att få dras med den hela säsongen. Wiberg har varit sjuk och är ännu inte i form. Orken är på väg tillbaka men han behöver några träningspass till för att vara tillbaka i formen igen. Göran Rosendahl spelar inte heller idag, utan är spelledig. Hemsidan vill samtidigt gratulera Rosa till 40-årsdagen. Sirius spelar idag med Olle Gabrielsson och Alexander Mayborn, som båda vilade i Brobergsmatchen.

- Bollnäs är ett tungt lag att möta på Sävstaås. De är enormt starka hemma och det kunde vi bland annat se på annandagen då de spelade oavgjort mot Edsbyn, säger Mats
Men vi är väldigt motiverade och spelsugna. Vi ska försöka hålla kvar vid den känsla som vi hade mot Broberg. Under första halvlek hade vi inte ett felpass. Vi ska hålla bollen inom laget och spela vårt spel säger Mats. 

Vi siriussupportrar får hoppas att det går bra i kvällens match och att Sirius vinner över Bollnäs på Sävstaås. Men