Hej Magnus. Hur ser det ut i laget inför kvällens match? Vilka kommer att spela?

- Uttagningen är inte riktigt klar än. Det beror på att vi inte riktigt vet om de spelare som är krassliga kan spela eller ej. Det vi vet idag är att Wiberg och Rosa vilar. Wiberg är sjuk och kan inte spela. Rosa har kommit igång bra med träningen och det ser riktigt bra ut, men han behöver ett par ispass till innan han blir aktuell för spel. Pierre är inte riktigt kry och det är 50-50 om han kan spela. Det kan bli så att vi måste flytta om i laget. Pirre kommer att lämna besked senare under dagen ifall det blir spel eller ej.

Det har varit ett speluppehåll nu. Hur har det påverkat laget?

- Det är klart att avbrottet har varit bra för laget. Vi har haft tid att hämta andan, kunnat träna riktigt bra och ladda upp inför de sista 9 matcherna. Vi har pratat en hel del i truppen om vår nya situation, som vi sitter i och vilka förväntningar som ställs på oss. Det är klart att vi känner av att vi har höga krav på oss numera och kraven ställs både inifrån och utifrån laget och klubben. Det är en ny situation, att spela under press på det här sättet och det självklart spännande att se hur vi klarar av det. Det gäller ändå att vi behåller ödmjukheten inom laget inför det vi gör. Vi har blivit oerhört inspirerade av publiken på Studenternas, som har varit enormt bra och stöttat laget. Det är klart att det lyfter laget och våra förhoppningar är att vi ska leva upp till förväntningarna och bjuda upp till en riktig fest på Studenternas.

Och hur tänker ni inför matchen i kväll? Örebro överraskade Broberg senast och vann i Söderhamn. En nytändning nu när de har bytt tränare, kanske. Nu har de dessutom hemmaplan.

- Självklart gäller det för oss att vara med från början och respekten för Örebro är bra. Det här är det bra läge för ÖSK att få häng på lagen ovanför och det är klart att de gör allt för att vinna. För vår del gäller det att spela vårt spel och gå in med rätt inställning.

Tack Magnus.

Vi hoppas på en bra match och två nya poäng för IK Sirius. Lycka till!