Mats Söderman bekräftade Magnus Berglunds uttalande om Rosas debut. På frågan om var Rosa skulle spela var Söderman hemlighetsfull och ville inte gå in på alla detaljer. Siriustruppen är tyvärr också drabbad av en del skador och Hellqvist kommer inte att spela, på grund av sin ömmande mage. Mayborn har varit sjuk och kan inte heller gå för fullt och är i dagsläget förste reserv och står då utanför truppen. Rolf Larsson har problem med en fot och spelar inte heller. Ytterligare frågetecken runt Werner, som har drabbats av en förkylning. Återstår att se om han spelar kvällens match mot Västerås.

Mats säger också att Sirius kommer att fortsätta att spela sitt egna spel. - Att spela vårt spel mot de bästa lagen är en bra värdemätare för oss, säger Mats. - Nu möter vi det lag som ligger tvåa i tabellen så det är en mycket bra värdemätare.

Bjuder du på något extra inför kvällens match?

- Ja, jag kan ju säga att grabbarna uppskattar att spela inför en storpublik. Det höjer dem ett par procent och vi hoppas på att det kommer många till Studenteras ikväll.

Alltså, dags för toppmöte i kväll mellan IK Sirius - Västerås SK. Kom gärna i god tid och undvik köer.