Hur står det till inför hemmamatchen mot Vänersborg? Någon träning idag?
– Nej idag är vi träningsfria. En härlig vinterdag att hämta kraft och energi inför matchen i morgon. 

Vet du idag vilka som ska spela?
– Alla i truppen är tillgängliga för spel men uttagningen är inte klar ännu. Det enda som är klart är att Jakob står i mål. Vi matchar målvakterna så att de står varannan match och i morgon är det Jakobs tur. Vi har två mycket duktiga målvakter. 

Hur ska vi spela för att besegra Vänersborg?
– Vi måste utföra vårt nya blå-svarta spel till 110% så som det såg ut de första 30 minuterna mot Kungälv. Då såg det riktigt bra ut. Vi ska hålla boll inom laget och spela två-vägsspel. Det gäller att hålla fokus på det vi håller på med. 

I fjol var det två täta matcher. Hur kommer de att spela?
– Vänersborg är ett homogent lag som spelar tufft. De är väldigt bra på att spela på resultatet. Har de ledning så stänger de till rätt bra och satsar på kontringsspel. Förra året förlorade vi hemma medan vi vann mot dem på deras hemmaplan. Det var två mycket täta matcher och det här kommer inte att bli någon lätt match. 

Hemsidan ser fram emot en trevlig match med vinst för Sirius och hoppas på att många i publiken sluter upp på Studenternas.

Vänerborg vann senast hemma mot Bollnäs och gjorde det ganska övertygande med 6 – 2. De har också en uddamålsseger över Villa. Förlusterna har kommit mot Edsbyn samt i premiärmatchen mot Kungälv. Sirius får se upp med Andreas Eriksson som har lyckats göra 6 mål på 5 matcher.

www.siriusbandy.nu