Nu är premiären avklarad och det blev förlust med 2 - 7. Hur såg det ut på isen?
– Vi fick en olycklig start och låg under med 2 - 0 efter tio minuter. Själva skapade vi inte så mycket och de fick lite enkla mål och 3 - 0 kom helt logiskt. Därefter kom det en period då vi spelade mycket bra. Hade sex, sju mycket bra lägen men lyckades inte sätta chanserna. Där borde vi ha varit ikapp målmässigt, men deras målvakt briljerade i målet. 

Men i andra fick vi ett mål till 1 - 3.
– Ja och vi hade en bra press på dem då och man bara väntade på reducering och kvittering men istället kom det en spelvändning som resulterade i hörna och då gjorde de 4 - 1. Efter det målet var det alldeles för många som inte var konsekventa och ville göra allt för mycket på egen hand, mest beroende på överambition. Det gäller att fortsätta nöta på med vårt spel. 

Nu är premiären avklarad och det är en ny match på onsdag, då vi möter Kungälv på Studenternas.
– Det här var en match av tjugosex. Vi har träning i morgon och vi kommer att diskutera vad som hände och ta med det bra från den här matchen. Vi hade tretton, fjorton klara målchanser och lyckades bara mäkta med att göra två mål. Det är alldeles för dåligt. Vi måste träna en del på avslut. Vi utvecklar spelet och det här är utbildning som vi håller på med. 

siriusbandy.nu ser fram emot hemmapremiären och hoppas självklart på vinst i nästa match. 

www.sirisbandy.nu