Hej Mats. Matchspel i Svenska Cupen och först ut är Västerås. Om vi ser till hela gruppen kommer grabbarna även att möta Vetlanda och Kungälv. Hur tänker du när du ser motståndarna?
- Det ser ju onekligen tufft ut. Vi kommer att slå ur underläge. Både Kungälv och Västerås har säkert minst 30 ispass på fullstor inomhusplan. Även Vetlanda har spelat ett antal matcher på fullstor plan så alla de här lagen ligger långt framme i försäsongsträningen. Våra grabbar har endast hunnit med två pass på fullstor plan. 

Vad hoppas du få ut av spelet?
- Målet är att göra en så bra turnering som möjligt efter de förutsättningar som vi har haft. Vi ska spela vårt egna spel när vi har bollen, spela in de nya grabbarna i laget och fortsätta köra vårt spel som vi hade i våras. Vi ställer inga krav resultatmässigt. 

För att gå till söndagens finalspel krävs det att grabbarna kommer sämst på andra plats. Hur tror du att tabellen kommer att se ut?
- Grabbarna är tävlingsmänniskor och vill ju alltid vinna men som sagt, vi har inga resultatmässiga krav på oss. Jag tror att Västerås kommer att vinna före Vetlanda. Sen har vi ju också Kungälv, som slog Motala stort för lite sedan….. Som sagt, det kommer att bli tufft. Vi får se oss som underdogs 

Hur som helst så önskar vi alla lycka till i cupen.
- Tackar.

Hemsidan tackar för sig.

Sirius möter på torsdag Västerås, fredag Kungälv och på lördag Vetlanda.
För hela matchprogrammet samt tider se: http://www.bandycup.se/svenskacupen/layout/games.asp 

www.siriusbandy.nu