Lars och IK Sirius har kommit överens om ett kontrakt som sträcker sig över ett år. Det som till slut gjorde att Lars valde att förlänga med IK Sirius var att han har trivts bra i rollen som högerhalv, där han har fått ha mycket boll, ett stort ansvar över speluppbyggnaden och att han har haft tränarnas förtroende. Ett annat avgörande skäl var att Lars tror att han kommer att utvecklas ännu mer som spelare i IK Sirius.

Att stämningen i truppen är mycket bra är också ett vägande skäl till att Lars stannar kvar i Uppsala. Sirius manager, Magnus Berglund, säger att det är mycket positivt för föreningen att Fall har valt att fortsätta spela i klubben.
- Lars har tagit ett rejält kliv framåt i utvecklingen och har numera en tydligare roll i laget. Han besitter en hög potential och Magnus ser det som mycket intressant att följa hans utveckling. Lars Fall är en viktig spelare i vårt spel, säger Magnus. 
- Förutom Lars spelkvalitéer tar han ansvar för en social utveckling inom laget och det är en stor tillgång, avslutar Magnus. 

Kontraktet sträcker sig ett år framåt.