Om Sirius vinner idag och Tillberga förlorar sin match mot Motala är Sirius i praktiken klara för kvalserien. Självklart är spelarna medvetna om situationen och är säkerligen ännu mer laddade och går för vinst hemma på Studenternas.

Villa-Lidköping är skridskostarka och anfallsvilliga. Vi får hoppas på en öppen och trevlig match. I laget spelar Siriusbekantingen Magnus Burman och säkerligen minns uppsalapubliken att Magnus har ett bra skott. En annan spelare som kan vara värd att hålla ha extrakoll på är Johan Andersson, som bland annat tidigare har spelat Med Zorkij i ryska ligan.

Pirre Roos, som blev skadad i matchen mot Västerås, är tillbaka i spel igen. Benkelius och Stahlén är också tillgängliga för spel. I nuläget vet inte Hemsidan vilka spelare som tränarna Mats och Magnus ställer på plan. Tränarna ställs inför ett problem av det mer angenäma slaget och kan välja ur en helt skadefri trupp.

Publikens stöd är viktigt och vi hoppas på att så många som möjligt kommer till Studenternas och hejar fram Uppsalas bandystolthet, IK Sirius BK. 

www.siriusbandy.nu