Matchen mot Falun gick inte till historiens mest välspelade match. Falun hade medvind i första halvlek och bra fart på skridskorna. Ändå var det Sirius som hade den första farligheten då Viktor Broberg träffade stolpen. Båda lagen spelade tätt på bollhållaren och passningarna gick oftast till spelare som var på väg hemåt igen. Uppspelen kom på kanterna och båda lagen fick en del hörnor. I 40:e matchminuten fick Falu BS en hörna från väster och som satt klockrent i ribban. Strax efter fick Sirius en hörna och Urban Förare var sist på bollen som gav 1 - 0 till Sirius. De flesta trodde nog att det skulle bli halvtidsresultatet men med 13 sek kvar fick Falun en hörna som utjämnade till 1 - 1. Lite snöpligt med Siriusögon sett.

Inför andra halvlek var förväntningarna högre då Sirius spelade i medvind. Faluförsvaret hade under matchen lyckats bra med att ta bort Andreas Eskhult i spelet. Försvararna spelade ofta på gränsen till utvisning men sällan blåste domaren ens frislag. Men 2 - 1 till Sirius skulle ändå komma. Lars Fall drev upp bollen på högerkanten och gick ner mot hörnflaggan, spelade in bollen till Carl Klingborg som förlängde till en frispelad Viktor Broberg. Riktigt klapp-klappspel och vackert mål. Efter målet blev det riktigt nervöst då Falun försökte få till en kvittering. I 78:e matchminuten åkte Andreas Eskhult ut 10 minuter för bentackling. Från läktaren såg det mer ut som ett slag på skridskon men det hade mindre betydelse. Nervöst skulle det ändå bli. Falun gick till anfall men Sirius krympte ytorna bra och kunde också få till några riktigt bra kontringslägen som borde ha resulterar i något mål. Spänningen höll i sig genom att Lars Fall åkte ut för fasthållning när det var 3 minuter kvar och Andreas Söderholm när det var 1 minut kvar. Däremellan fick Falun ett lindrigt matchstraff då siriusbekantingen Stefan Tranholm drog ner Viktor Broberg. Sirius kunde hålla undan och vann matchen och vilt jubel utbröt bland tillresta fans och bland spelarna.

Lars Fall blev "Matchens lirare" i Sirius. Hemsidan fick en pratstund med Lars som tyckte att segern var en riktig kämpaseger med mycket känslor och nerver och mindre av skönspel. Det viktigaste var ändå de 2 poäng som Sirius fick med sig hem. 

www.siriusbandy.nu