IK Sirius BK bjuder alla bandysupportrar på entréavgiften. Sirius ligger just nu på trettonde plats och all fokus hos spelare, ledare och styrelse ligger på att avancera i tabellen. IK Sirius BK och samarbetsparters har därför bestämt att bjuda uppsalapubliken på entréavgiften för att alla supportrar ska kunna vara med och stötta våra blå-svarta bandyspelare. Försäljning av 50/50-lotter kommer att genomföras. Stöd Sirius genom att köpa lotter.

Innan VM-uppehållet avslutade Sirius mycket bra med seger mot Gripen (6 – 0) och en avslutande seger i Svenska Cupen mot Gustavsberg (10 – 1). Killarna har också tränat mycket hårdare än tidigare och vi ser alla det här som en avstamp för de sista fem matcherna. Sirius går självklart för vinst i det svåra bortamötet mot Västerås. Inför bortamatchen mot Västerås har därför Sirius oldboys, Sirius loppmarknad och samarbetspartners bokat en turistbuss. Ett 70-tal supportrar kommer att åka med bussen på torsdag för att heja fram blå-svart! Det vore kul att se ännu fler supportrar på inomhusarenan i Västerås.

Erbjudande om buss finns för medlemmar i Västa sidan. Ett begränsat antal platser finns. Maila kansliet på: bandy@iksirius.com 

www.siriusbandy.nu