Hej Mats. Motala i morgon på studenternas.
- Ja och det ska bli mycket intressant. De gjorde tydligen en bra match mot SAIK igår och hade 4 – 4 efter första halvlek och förlorade bara med 11 – 9, om jag inte minns fel. 

Motala överraskade och började väldigt bra i serien och vann många matcher. 
- Tydligen har de haft en del skador i laget och det påverkade säkert deras spel under den perioden men nu är de tydligen ordinarie igen. 

Sirius var spellediga igår, fredag och har fått vila några dagar extra efter det tuffa spelprogrammet som har varit här ett tag.

- Vi har en bra energi i laget nu och det har varit bra att få samla kraft några dagar extra. Vi gjorde en väldigt bra andra halvlek mot Vetlanda och det positiva spelet vi hade då ska vi ta med oss in i matchen i morgon. 

Hur kommer laget att se ut i morgon? Jag har försökt nå Håkan Kyller för att höra hur det står till med honom men har inte lyckats. Hur mår han?
- Faktiskt mycket bättre nu och han var med på träningen idag. Han har snabbt blivit mycket bättre och har inte alls lika ont nu. Om han spelar i morgon vet jag inte idag utan vi får testa i morgon. Vi har inte råd att ha en spelare som måste kliva av efter 15 minuter så vi gör ingen chansning. 

Om Kyller inte kommer till spel, kommer Josse att spela?
- Det är inte omöjligt. Vi har även Olle Gabrielsson och det står väl i så fall mellan dem om vem som kommer att spela. 

Jag såg att Olle spelade på topp mot Broberg. Hur kommer det sig?
- Olle är nog den spelare som är mest allround av alla spelare. Han kan spela på alla platser i laget. Försvare brukar oftast ha en tydlig plats i laget men Olle har sådana kvaliteter att han kan spela överallt och han har en fysik för att klara av det. 

Bra defensiv ger en bra offensiv?
- Ja, så är det. Vi har haft bra träningar i veckan och kommer till spel med gott självförtroende sedan andra matchen mot Vetlanda.

Hemsidan tackar för sig och önskar självklart lycka till med förhoppningar om seger mot Motala. 

www.siriusbandy.nu