Sirius förlorade mot Vänersborg med siffrorna 2-3, efter 1-3 i halvtid. Första målet gjordes av Glenn Skoglund efter pass från snabbskrinnaren Henrik Eriksson. 0 - 2 gjordes på hörna, inslagen av Mattias Nordin. Filip Strömqvist satte 0 - 3 efter att ha plockat ned en passning på djupet ifrån Veiselius. Filip rundade försvararen och kunde komma in framför mål och lyfta bollen förbi Wasberg i Siriusmålet. Sirius reducerade strax före halvtidspaus genom Viktor Broberg.

I andra halvlek spelade Sirius med vinden i ryggen och det gav ett spelövertag. Vänersborg kom endast fram i sporadiska kontringar. Dessa var inte helt ofarliga men resulterade inte i något mål. Sirius fick en straff som Andreas Werner slog. Skottet gick efter isen och målvakten räddar men på returen var Andreas Eskhult påpassligt framme och petade in bollen till 2 - 3. Sirius hade en del chanser att kvittera men det gick inte vägen den här gången. 

siriusbandy.nu träffar manager Magnus Berglund efter matchen. 

Det gick inte idag, Magnus.

- Nej, det blev förlust med 2–3. Vi hade chansen men var inte tillräckligt effektiva. Vädret och vinden gjorde en hel del för matchbilden. Annars spelade vi upp oss under första halvlek, även om vi tappade en del i defensiven, säger Magnus. 

Vi hade bra lägen som vi missade.
- Ja, vi var inte effektiva framför mål. I andra tappade vi struktur i spelet och det ska vi ändra på.

Tyvärr såg vi att Niklas Benkelius fick kliva av strax innan pausvilan. Från läktaren såg det ut som om han fick en boll i ansiktet. Niklas är ju av det segare virket och viker inte ned sig i första taget och vi hoppas på att han snart kan vara tillbaka. 

www.siriusbandy.nu