Hej Mats. Match mot Vänersborg ikväll.
– Ja, serien vänder nu och nu har vi Vänersborg hemma på Studenternas. 

Hur ser truppen ut? Är alla spelbara?
– Ja, alla är spelbara förutom Andreas Söderholm, som har en stukning och Jesper Bergelin som ännu inte är bra i knäet efter operationen. Vi ställer det för dagen starkaste laget vi har på isen. 

Med tanke på att Eskhult har kommit in i laget. Har ni gnuggat på något extra för att han ska komma in i Sirius grundspel?
– Man kan väl säga så här att vi har en del övningar som vi brukar öva på och dessa har vi kört och sen har vi ju också fått anpassa vårt spel efter hur Andreas spelar, säger Mats. 

Är det något extra ni behöver tänka på nu när vi möter Vänersborg?

– Ja, de har ju några spelare som man behöver ha lite extrakoll på. Deras halv, Viktor Veiselius, lägger bollar på djupet som man måste vara beredd på. Sen har de ytterligare två spelare som man får titta lite extra på, Andreas Eriksson och Henrik Eriksson är två skridskostarka spelare. Sen får man inte släppa till fasta situationer mot Vänersborg. De gör många mål på hörnor. 

Hur ska vi vinna matchen?
– Det är två mycket jämna lag och det är mycket viktigt att vi har rätt attityd och inställning när vi kliver på isen, säger Mats. 

Ok, tack för pratstunden och lycka till ikväll.

Hemsidan tror på en jämn match där Sirius står som segrare med 5 - 3.