Sirius är i grupp B tillsammans med Edsbyn, Falun och Kungälv. En kvartsfinalplats borde alltså kunna ordnas, men man skall ha i åtanke att Falun alltid är lite kniviga och att Kungälv är ett av de bättre allsvenska lagen. Vad Edsbyn kan vet vi väl alla vid det här laget. Men om blåsvart får det att stämma skall man nog kunna trixa sig vidare till slutspel genom att vinna två av tre matcher.

I den senaste matchen mot Hammarby på Studan kunde man speciellt i början på andra halvlek se riktigt bra intentioner, blåsvart gick från 1-2 till 5-2 på mindre än en kvart. Mer av den varan, och säsongen kan bli riktigt härlig.

Redaktionen fick en pratstund med keepern Dennis Wasberg på tisdagsträningen:

Hur känns det att åka upp till Edsbyn och lira svenska cupen?
- Det ska bli skitkul faktiskt. Vi borde ha en hyfsad chans att gå vidare också tycker jag. Kungälv och Falun kommer att bli två bra matcher, och imorgon börjar vi mot Edsbyn och kan få igång tempot då.

Vad hände egentligen mot Hammarby i senaste träningsmatchen, ni tappade ledning med 5-2 till förlust med 5-7?
- Vi får 5-2, det går ganska lätt där. Vi spelar mycket bra, kanske det bästa jag sett sedan jag kom förra året. Men sen blir många sugna på att göra mål och snygga passningar, så vi glömmer bort oss lite grann, faller ur ramarna och kör på lite för mycket.