IK Sirius-Västanfors 7-3 (3-0)
Sirius: Carl Berglund 2, Henrik Esserius, Pierre Roos, Erik Vikholm, Jonas Johansson och Peter Winbäck

Henrik Esserius förväntas nämligen vara borta ett par veckor efter att ha fått en ful bentackling efter en havltimmes spel av första halvlek. Dessutom kunde inte Mikael Vaihela delta i dag och lägg där till Niklas Hellqvist och Viktor Broberg så är skadelistan komplett. Inga ultimata förutsättningar för Sirius comeback i högsta serien alltså.

Matchen då: Ja, Sirius hade inga nämnvärda problem att besegra ett Västanfors som förra året spelade i högsta serien. Man hade säker ledning 3-0 i halvlek men spelet var inte mycket att jubla över.

Andra halvlek startade däremot i mycket bra tempo och man kunde icke känna igen lagen från den första halvan. Västanfors reducerade tidigt till 1-3 och hade viss kontakt men Sirus lade sedan in en extra växel och var en kvart senare i överläge 5-1.

Västanfors fortsatte dock att spela och reducerade två gånger om fram till 5-3. Det senare målet kom till efter en lysande frispelning från en Västanforsspelare.

Sirius Peter Winbäck och Jonas Johansson punkterade sedan matchen med var sitt mål och fastställde alltså resultatet till 7-3. Noterbart är att Sirius avslutade matchen med tio man på grund av skadorna. Inga mer skador nu tack!

----------------------------------------------------------------------------

29/10 Sirius-Tillberga 6-2 (3-0)
Sirius: Niklas Benkelius 2, Christian Mickelsson 2, Henrik Esserius, Andreas Werner

I lördags spelade Sirius också match och då mot Tillberga IK. Sirius hade då inga större besvör att besegra ett tamt spelande Tillberga. Sirius övertygade dock inte offensivt och tilläges bör att Pelle Fosshaug inte var med i Tillberga då han prioriterade golfsemester. 

---------------------------------------------------------------------------- 
Entos Cup
För en vecka sedan spelade Sirius Entos cup i Lidköping. Sirius slutade på en fjärde plats efter att ha förlorat bronsmatchen mot ryska Baikal Energy. Hydas sa att hans lag var 4o procent bättre i den här turneringen än i Svenssons Cup och var då väldigt optimistisk för framtiden. Höjdpunkten på cupen var första matchen mot Jenisej som man vann med 2-1 då Andreas Bomark var grym mellan stolparna.

Resultaten
Jenisej - Sirius 1-2 (0-1)
Mål: Urban Förare 2

Sirius - Vänersborg 4-6 (3-2)
Mål: Christian Mickelsson 2,Viktor Broberg, Pierre Roos

Baikal Energy-Sirius 9-4 (4-2)
Mål: Viktor Broberg, Andreas Werner, Henrik Esserius, Pierre Roos