Jag heter Joakim Gustafsson och jag bor mitt i mellan Sveriges två största sjöar Vänern och Vättern, närmare bestämt utanför Skövde. Jag är 18 år och pluggar som bäst sista året på samhällsvetenskapliga programmet. Har stort sportintresse och då främst fotboll och bandy men de flesta sporter är intressanta. Har sedan många år tillbaka alltid följt bandy-VM noggrant. Har alla målskyttarna från matcherna där Vitryssland förlorade med 20 mål för några år sedan uppskrivna och självklart alla andra matcher också. Därigenom föddes nog mitt bandyintresse. Är en riktig statistik nörd med andra ord som gärna skriver upp och följer det mesta. Kanske därför jag blivit engagerad i Svenskafans. 

Har också alltid följt Elitserien och SM-slutspelet i bandy men aldrig riktigt hållit på något lag. Då jag inte bor långt från Lidköping borde Villa vara laget hjärat klappar för men så har det aldrig riktigt blivit. Dock skall jag erkänna att det var Villa man höll på i SM förra året, men enbart för att Sirius inte fanns med. Varför då Sirius? Ja, sedan jag för cirka sju år sedan började åka till Uppsala för att min syster flyttade dit har en speciell kärlek till Uppsala alltid funnits i mitt hjärta. Då låg det även nära till hands att börja hålla på Sirius då jag många gånger gått förbi Studenternas och sett bandylirare glida runt på isen.

Meningen är att jag ska börja styra upp Sirius lagsida här på Svenskafans. Förhoppningen är att fler kommer att ansluta sig till redaktionen med tiden och då gärna någon som bor i Uppsala och följer bandyn mer än på text-tv och Internet.