Uppdateringar i blått.

Skador

Sergio Busquets
2017-01-23:
Dagens tester har bekräftat att Busquets har stukat fotleden, vilket är positiva nyheter med tanke på hur illa det såg ut på tv-bilderna i går. Klubbens läkare har inte satt något datum för när Busquets väntas vara tillbaka i spel, utan menar att det beror på hur väl katalanen återhämtar sig. Enligt Sport ska det dock röra sig om två veckors frånvaro för 28-åringen, som därmed skulle kunna vara tillbaka lagom till att Athletic Bilbao gästar Camp Nou den 4 februari.
2017-01-22: Katalanen åkte på en rejäl stämpling i matchen mot Eibar och tvingades lämna planen på bår redan efter tio minuters spel. Enligt Barcelonas officiella Twitterkonto har Busquets skadat ett ligament i fotleden och kommer att få genomgå tester under morgondagen för att avgöra hur allvarlig hans skada är. MD rapporterar dock att Barças pivote bara blir borta 10-15 dagar.

Andrés Iniesta
2017-01-20: Under torsdagens seger på Anoeta ådrog sig Barça-kaptenen en smärre vadskada, och missar helgens ligamatch mot Eibar. Huruvida Iniesta missar fler matcher än så, återstår att se.

Rafinha
2017-01-17:
Rafinha ådrog sig en hamstringskada under ett träningspass och kommer därmed inte resa med resten av laget till San Sebastián för cupmatchen mot Real Sociedad på torsdag. I dagsläget är det oklart hur länge brassen blir borta från spel och han kommer att hållas under uppsikt av klubbens läkare under den närmsta tiden.


Avstängningar

-