/spanien/barcelona/forum/999.aspx/spanien/barcelona/forum/999.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Liunil Masse
2016-05-26 14:48
[QUOTE=neymar JR]Barcelona? Varken pique eller mascherano är snabba. [/QUOTE] Mascherano är snabb.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2016-05-26 14:48
På tal om mittbackar. Just in: Barça B will sign 19-year-old Colombian CB Davinson Sanchez for 3.5-4M, according to @sport. Läser en del kommentarer på Twitter som t ex denna: "he's an absolute beast, best CB in south america by far. This year in the Libertadores he's been amazing" Han verkar ju vara för bra för Barca B o div 3. Kanske något för A-laget som reserv till en början?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-05-26 14:43
Barcelona? Varken pique eller mascherano är snabba.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2016-05-26 14:41
[QUOTE=Nesto]Luinil Masse Ska jag vara ärlig så tror jag redan vi har försökt, eller iaf pratat med spelaren och hans agent ang. en ev.flytt. Spelaren vill,förmodligen (eftersom klubbval) fortsätta sin karriär inom hemlandets gränser. Draxler är ett annat liknande fall. Sen får du gärna förklara varför två liknade mittbackstyper inte skulle fungera ihop. Har du exempel på spelade mittbackspar som totalfallerat får du gärna dela med dig. [/QUOTE] Nämn ett lag som spelar med hög backlinje där man inte har en snabb mittback? Det är liksom logiskt då motståndaren ofta har en snabb o löpstark anfallare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-05-26 14:19
Right back Douglas has won a trophy every 54 minutes he played with Barcelona #fcblive 380 minutes, 7 trophies [via sport] I historie böckerna! Spelar klarar knappt att göra mål var 90 minut Douglas levererar titlar var 54 minut!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Nesto
2016-05-26 13:30
Luinil Masse

Ska jag vara ärlig så tror jag redan vi har försökt, eller iaf pratat med spelaren och hans agent ang. en ev.flytt. Spelaren vill,förmodligen (eftersom klubbval) fortsätta sin karriär inom hemlandets gränser.
Draxler är ett annat liknande fall.


Sen får du gärna förklara varför två liknade mittbackstyper inte skulle fungera ihop. Har du exempel på spelade mittbackspar som totalfallerat får du gärna dela med dig.
Barcelona Liunil Masse
2016-05-26 12:50
[QUOTE=^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^]Anledningen att alla får panik när dessa två kuggar ryktas bort är. Vem/vilka kan skulle kunna ersätta dessa Alves och Masken? Vilka vem, med tanke på hur bra Barca är på att värva försvarare ? Kan inte släppa att Hummels gick så billigt och så lätt till Bayen? [/QUOTE] Hade Barca velat ha Hummels så hade man värvat honom för längesen. Du kan inte ha ett mittlås med Hummels-Piqué, båda är spelande mittbackar vars styrkor är väldigt många men inte snabbheten. Piqué behöver någon som kompletterar honom.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Josep "Pep" Guardiola Sala
2016-05-26 12:44
Ibland är det här forumet komedi, när Roberto tabbar då skylls det på matchtempot och när stackarn Bartra får spela 1 gång i månaden och tabbar då är han sämst. KOMEDI!
Barcelona neymar JR
2016-05-26 12:41
Dm1982 Igår så var ju allt klart och skulle bara officiellt och nu tvärstopp. Tyvärr så drivs man med nu när det inte finns någon fotboll på tv.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2016-05-26 12:34
@DM1982:


Anledningen att alla får panik när dessa två kuggar ryktas bort är.

Vem/vilka kan skulle kunna ersätta dessa Alves och Masken?
Vilka vem, med tanke på hur bra Barca är på att värva försvarare ?

Kan inte släppa att Hummels gick så billigt och så lätt till Bayen?
Barcelona Bosketts
2016-05-26 12:06
ElRaval

Att Roberto tappar sin gubbe i en hyperintensiv match mot Atletico ser jag inte som något annat än dåligt matchtempo i kropp och knopp.

Men faktum kvarstår. Att få spela så lite som han gör, så presterar han väldigt bra. Vem har glömt matchen mot Real?

Ger man honom chansen från start är jag övertygad om att han växer in sig i rollen, tar för sig och slipar på de (få) svagheter han har.

Det skulle dessutom ge oss ytterligare en egen produkt i laget. Något jag tycker att vi tappar mer och mer. Det är faktiskt väldigt viktigt och en stor anledning till att laget spelade så bra under Pep (enligt mig).
Vlom
2016-05-26 11:58
@Liunil Masse:
Jämförelsen med Schwinsteiger är väl ingen vidare eftersom att tysken numera är högst medelmåttig tyvärr... Alves däremot är fortfarande bland en av världens absolut bästa högerbackar i nuläget, även om brassen såklart inte är lika bra som han en gång under framförallt Pep-åren. Med det sagt, så är Juventus experter på att få ut det allra bästa även hos ålderstigna spelare. Tänker främst på en ålderstigen Evra som anslöt sig till Turin-laget efter sin usla säsong i Manchester United och man kan lugnt konstatera att fransmannen har visat sig vara en grym värvning. Även värvningarna av Tevéz, Barzagli och Pirlo kritiserades men som varit tongivande under deras respektive tid hos Juventus. Man får tyvärr gratulera Juventus som kommer få en fantastisk högerback ifall om den övergången blir av så att säga.
Barcelona ElRaval
2016-05-26 11:55
[QUOTE=Bosketts]Lugn i båten nu. Att Alves lämnar ser jag bara som naturligt. Han blir inte yngre och når, tyvärr, inte upp till sin normala standard längre. Det stora frågetecknet är ju vem som ska ersätta honom. I mina ögon har Vidal gjort det bra, men inte fantastiskt. Skulle vilja se Roberto där. Låta honom växa in i det ytterligare. Ni får komma ihåg att Roberto ännu inte fått vara ordinarie i laget, men övertygat varje gång han fått chansen. Med Roberto och Alba på kanterna får vi också den stabilitet vi saknat sedan Abidal och Alves. Mascherano får INTE lämna. Försvaret är för en gångs skull rätt stabilt. Låt Pique och Mascherano bilda mittbackspar och värva in en riktigt ung och lovande mittback som får vallas in när Masken eller Pique vilas. Låna ut Samper till Sporting och låt Masken agera back up till Busi också. MaTS måste få ta över förstahandskarna. Han har denna säsong kommit upp till Bravos anledning... [/QUOTE] Roberto har knappast imponerat varje match. han var bra i början men missade att hålla sin gubbe mot atletico och får ta på sig det otroligt viktiga målet.. något som visserligen kan ha o göra med hans orutin på högerbacken att göra, men men. jag ser ingen högerback som är möjlig att köpa som på kort tid kan ersätta Dani. ingen som kan lägga smörpassningar och kombinera med högerkanten som han. samtidigt är han en kämpe vars ambition smittar av sig och verkar vara en kugge i omklädningsrummet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2016-05-26 11:53
[QUOTE=neymar JR]The agent of Dani Alves (33) confirms contacts with Juventus and Galatasaray, but says player plans to stay at Barcelona next season. [tv3] Amen vad fan?!?!? [/QUOTE] Igår skulle både Mascherano och Alves sticka, idag verkar båda stanna kvar. Silly season i sin finaste prakt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ElRaval
2016-05-26 11:51
bellerin in enligy mundo. nej tack säger ja... då kan vi likagörna spela vidal. bellerin är duktig men ingen högerback i världen har dani alves finurlighet. vi kan klaga bäst vi vill men att spela högerback i barcelona är inte lätt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2016-05-26 11:35
[QUOTE=neymar JR]Liunil Bättre för alla i längden, kommer sluta med att alla pensionerar sig i Barcelona vid 36 års ålder med garanterad startplats tills dess. [/QUOTE] Ja och faktum är att Alves har tappat något enormt. Så som Bayern gjorde sig av med Schweinsteiger för att han skada sig för mycket o tappa, ja sånt gör inte vi utan spelarna får bestämma. Pinsamt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-05-26 11:20
Liunil Bättre för alla i längden, kommer sluta med att alla pensionerar sig i Barcelona vid 36 års ålder med garanterad startplats tills dess.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2016-05-26 11:18
[QUOTE=neymar JR]The agent of Dani Alves (33) confirms contacts with Juventus and Galatasaray, but says player plans to stay at Barcelona next season. [tv3] Amen vad fan?!?!? [/QUOTE] Bra för båda parter om han lämnar i sommar ju.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Nesto
2016-05-26 11:16
Alves är prio ett som högerback och ser honom gärna ett år till i klubben men väljer han att lämna så tycker jag att Bellerin är intressant.
Utvecklas väldigt mycket den här säsongen och är väldigt offensiv med bra lungor.
Ska man köpa så borde man göra det snart annars lär Arsenal erbjuda nytt kontrakt med utköp på minst 30.

Byte mellan Bartra - Bellerin? Övertygad om att Bartra skulle utvecklas enormt under Wenger i England :(
Vi kan nog inte heller baka in en buyback i Bartras övergång iom. avtalet som sänker hans uköpsklasul.
Barcelona neymar JR
2016-05-26 11:01
The agent of Dani Alves (33) confirms contacts with Juventus and Galatasaray, but says player plans to stay at Barcelona next season. [tv3] Amen vad fan?!?!?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Illusionista
2016-05-26 11:00
Värt att läsa igenom iaf..
Barcelona Bosketts
2016-05-26 10:42
Lugn i båten nu.

Att Alves lämnar ser jag bara som naturligt. Han blir inte yngre och når, tyvärr, inte upp till sin normala standard längre. Det stora frågetecknet är ju vem som ska ersätta honom. I mina ögon har Vidal gjort det bra, men inte fantastiskt. Skulle vilja se Roberto där. Låta honom växa in i det ytterligare. Ni får komma ihåg att Roberto ännu inte fått vara ordinarie i laget, men övertygat varje gång han fått chansen.
Med Roberto och Alba på kanterna får vi också den stabilitet vi saknat sedan Abidal och Alves.

Mascherano får INTE lämna. Försvaret är för en gångs skull rätt stabilt. Låt Pique och Mascherano bilda mittbackspar och värva in en riktigt ung och lovande mittback som får vallas in när Masken eller Pique vilas.

Låna ut Samper till Sporting och låt Masken agera back up till Busi också.

MaTS måste få ta över förstahandskarna. Han har denna säsong kommit upp till Bravos anledning...
Barcelona zigazaga
2016-05-26 10:22
Barcelona och att släppa sina spelare gratis eller för kaffepengar..man blir ju tokig fan.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-05-26 10:21
Adama kommer aldrig sätta sin i fot i Barcelona igen tyvärr. All in för Roberto som högerback! Så öppnar man upp en plats för denis samtidigt. Vidal är väl ändå värdig en ärlig chans, Gud vet vad som gick fel. Men tycks ha varit ganska mycket "politik" angående högerbacksplatsen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2016-05-26 10:12
Vi behöver ingen höger back och i te heller Vb. Då vi är 85% på motståndarnas planhalva och styr från mittfältet med vår Tiki-Taka är det bäst att spela med tre backar fyra mittfältare och tre anfallare
Så 3-4-3 hade jag satsat på.
----Mustafi- Piqué- Mascherano ----
Rakitic - Busquets- Roberto - Iniesta
---Messi - Suarez ----Neymar

Barcelona Gabriel
2016-05-26 10:01
Dags att hämta hem Adama nu och skola om honom till högerback. Är fortfarande helt övertygad om att han har allt som krävs för att bli en riktigt bra högerback.
Barcelona enkos
2016-05-26 10:01
Efter nyheten om att Alves lämnar så har Ronaldo direkt efter uttalat sig för att han stannar i Real karriären ut och som han säger tills han blir 41 år. Visst var Alves mänsklig ibland mot honom men överlagt har han blivit ett mardröm för Ronaldo då han inte lätt honom andas. 1 liga titel på 7 år är ett bevis på det också. Alves å andra sidan 30 titlar under karriären säger allt om den ska vinnaren.
Barcelona Liunil Masse
2016-05-26 09:55
[QUOTE=Funeral Canticle ]Ojsan sicken tuffing vi har här då, alla som har en åsikt bölar alltså? Du måste vara en riktig höjdare på fester payaso [/QUOTE] Buhu :(
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
2016-05-26 09:38
Om Alves lämnar så är det är att han vill spela fotboll. Han är en sån som älskar fotbollen och samtidigt vet att han inte har många år kvar. Den senaste tiden har han insett vad han har för status i i Barca, en tillfällig lösning i väntan på något nytt. Vidal värvades in som högerback och Alves vilades i ovanligt många matcher till förmån för Roberto. Det säger honom en sak: "vi håller på att ersätta dig". Alves väljer därför att lämna innan han blivit petad, för jag tror inte att Dani hade klarat av att sitta på bänken och se sina polare Neymar och Messi lattja på planen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-05-26 09:28
Fan vad kul om vi får Juventus i cl nästa år, neymar vs Alves. Det kan bara sluta på ett sätt :)
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: