/spanien/barcelona/forum/9963.aspx/spanien/barcelona/forum/9963.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Ronaldinho10yElfenomeno9
4/27/2012 20:05
Jag hoppas verkligen Pep tar över Argentinska landslaget. Han hade gjort ett bra jobb där tror jag. Och sist men inte minst att få Messi och prestera på topp! :)
Barcelona Den vise
4/27/2012 20:02
Hoppas att Tito gör det bra med tanke på hans förutsättningar. Bara det inte blir en pannkaka av det hela som det blev med Rijkaards assistent. För han var ju sket. Inte skit utan sket. När han väl skulle vidare i karriären och misslyckades totalt i Grekland bland annat.

Barcelona socccerfan1
4/27/2012 19:55
Ser fortfarande hellre Marcelo som första tränare. Hoppas att tito motbevisar alla som tvivlar. Rätt tomt nu när pep lämnat. Är synd att han gör det efter en sämre säsong.. Vad tycker ny om det nya tränar valet? Hannar vi bakom real nu eller vad tror ni?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Puyi the lion
4/27/2012 19:47
Jag och en polare ska ner och kolla barca - malaga nu på onsdag, vi har bokat allt förutom Matchbiljetter. Behöver vi köpa genom återförsäljare eller kommer det att rulla in biljetter nu.. Åker ner på måndag kan man gå direkt till camp nou och fixa direkt där eller ska man göra det online?

Vi vill inte stå sista dagen utan biljett och köpa utanför arenan eller något. Någon som har bättre koll än mig på hur man ska gå till väga?
Barcelona Puyi the lion
4/27/2012 19:47
Jag och en polare ska ner och kolla barca - malaga nu på onsdag, vi har bokat allt förutom Matchbiljetter. Behöver vi köpa genom återförsäljare eller kommer det att rulla in biljetter nu.. Åker ner på måndag kan man gå direkt till camp nou och fixa direkt där eller ska man göra det online?

Vi vill inte stå sista dagen utan biljett och köpa utanför arenan eller något. Någon som har bättre koll än mig på hur man ska gå till väga?
Barcelona Ibillay
4/27/2012 19:43
Hoppas vår lilla loppa mår bra(se länk)

Hoppas han tar sig samman och klarar sig genom detta. Det måste vara otroligt svårt för han.

Men jag brukar alltid leta efter det positiva i det negativa. Kanske blir det en transformation av Messi på nåt sätt...kanske till hans fördel och blir ännu bättre och magnifikare

Kanske blir vår lilla loppa en stor loppa nu...
Barcelona 1.70-ligan - Cuenca y Tello
4/27/2012 19:40
addeh och Heywood

Vi delar alla samma dröm. Fan vad grande det hade varit
Barcelona Heywood Jablome - Andrés
4/27/2012 19:38
addeh.

Precis. Oscar Garcia som assisternade. När Vilanova lägger av efter fyra år. Tar han över. Precis lagom då juvenilspelarna ska knacka på dörren.

...fast låter väl mer som en dröm.
Barcelona B-Guden
4/27/2012 19:34
Förstår inte varför folk är så jävla säkra på att Tito inte kommer lyckas, Precis som när Pep tog över, alla var säker på att han inte skulle lyckas, jag tror Tito kan utveckla detta lag, han kan göra precis som nu, men även ändra lite, jag tror han kommer se till att ha en central striker iaf, satsa mer på huvudspel, dvs fixa hit en lång spelare.

Jag är mycket nöjd med Tito, den sista jag hade velat ha är AVB, shit han vann Europa league med porto imponerar inte, har också tydligen svårt att handskas med spelarna.
Atlético addeh
4/27/2012 19:32
Drömmen hade ju naturligtvis varit att gå Oscar García som assisterande tränare. Att det skulle ske känns mindre trovärdigt, men vi får se hur det artar sig. En dröm förblir det åtminstone.
Barcelona Heywood Jablome - Andrés
4/27/2012 19:27
Fortfarande tycker jag att den här plan "b" är onödig att tala om. Barcelona var trots allt flera missade chanser, stolpträffar och en straff från att gå till final.

Barcelona behövde också en plan "b" sade de efter Inter 2010. 2011 talade ingen om en plan "b" och 2012 har vi oss själva att skylla att vi åkte ur CL.

Som Bielsa säger: "Det finns olika nyanser av att spela offensivt".
Barcelona Heywood Jablome - Andrés
4/27/2012 19:25
Simon Bank och Erik Niva pratar om Pep Guardiola.

Intressant det Sandro Rosell sade i dag: “Guardiola has put the club in good stead… we need to manage his heritage as best as possible.”. Jag vill inte förmildra Cruyffs betydelse för Barcelona, men den här eran osar Pep Guardiola.

Cruyff har en stor del i spelet, men nytänkandet och den uppgraderade modellen står Guardiola för.
Barcelona El Kaiser de Michoacán
4/27/2012 19:06
Man vet att det är något stort som har hänt när Tompa skriver här inne igen. Det var inte igår men dina inlägg är alltid välkomna!
Barcelona Tompa
4/27/2012 19:01
Först av allt - tack för den här tiden Pep. Ingen sann Barcafan kommer någonsin att glömma bort dig och alla titlar som Barca vann under din ledning.

Sen har har vi efterträdaren. Känns ungefär som när Pep tillträdde - kan bli allt från fiasko till dundersuccé, jag tror dock att sannolikheten för det förstnämnda är liten. En sak är i alla fall helt säkert. När Tito Vilanova tar över skutan behöver vi inte oroa oss för att Barcelona kommer att överge sin spelidé. Men en sak vill jag verkligen att han jobbar på:

Mot Chelsea blev det smärtsamt uppenbart att vi helt saknar en "Plan B" när man kör fast. När vi möter ett så destruktivt lag som Chelsea måste man kunna ändra spelstil när det blir upppenbart att man kört fast. Tisdagens match var nog den mest smärtsamma matchen någonsin för mig som Barcafan. Det ska egentligen inte gå att åka ut när man leder med 2-0, är vidare och motståndaren har en man utvisad. Och i synnerhet inte mot ett så begränsat lag som Chelsea. Och under andra halvlek blev spelet bara sämre och sämre...

Detta måste Tito jobba på.Barcelona Barclasico
4/27/2012 18:58
Vem är den nya assisterande tränare?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Kaiser de Michoacán
4/27/2012 18:53
Ser gärna Oscar Garcia som Titos assisterande tränare. Har gjort bra ifrån sig med Juvenil A och känns jävligt intressant.
Barcelona LennyRomario
4/27/2012 18:32
"Såg för några dagar sen att någon kommeterade någonting om varför hela världen hejjade på Chelsea, de flesta här inne verkade vara överrens om att det var avundsjuka... Ja du kanske inser själv var jag är påväg."

Johan Orrenius krönika besvarar väl de flesta av dina frågor. Bara du sorterar in dig i vilken kategori du tillhör.

Barcelona Fc Barcelona - Blaugrana - Barca
4/27/2012 18:19
Vem kommer vara Vilanovas assisterande tränare? Pep kanske, haha skämt och sido. Men seriöst, är det någon som vet?
Barcelona 1+1=2
4/27/2012 18:19
Hur kan jag ha så fel när riijkard tog barcelona tillbaka till världstoppen som dem inte hade varit vid på några år?'

@Dill - Busquets!!:

Barcelona den närkingska älgen
4/27/2012 18:16
Sano 97

Eller spela med en anfallare istället för sex mittfältare på topp. Kan också vara en lösning. Ska bli intressant att se hur han tänker!
Barcelona Sano97- God is a four letter word-Niva!
4/27/2012 18:08
Kung Pep, må han finna lycka i det han gör.

Ska bli spännande att se om Tito kan införa något extra i spelet men det han enligt mig borde träna spelarna på varenda träning är AVSLUT AVSLUT AVSLUT AVSLUT!!!
Barcelona tarrak
4/27/2012 18:07
Nyberg

Om jag förstår dig rätt menar du att uttrycket MQUC inte går ihop med ödmjukhet? Utveckla gärna din tankegång i så fall, tack!
Barcelona Dill - Busquets!!
4/27/2012 18:07
1+1 Du kan inte ha mer fel. Om du inte ser peps påverkan de här åren måste du börjar följa laget igår. Riijkard var fantasisk, pep har jag inga ord för
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FC Barcelona #10
4/27/2012 18:05
Finns presskonferensen tillgänglig på engelska?
Sevilla Nyberg
4/27/2012 18:02
@Shanghai - SHOOT ME $12:


Say what?!
Det är ju bara starta med Barcas motto ("mes que un club") så spricker ju det resonemanget redan där. Såg för några dagar sen att någon kommeterade någonting om varför hela världen hejjade på Chelsea, de flesta här inne verkade vara överrens om att det var avundsjuka... Ja du kanske inser själv var jag är påväg.

Pep är en man som trampar upp sina egna stigar, det är imponerande. Det kommer vara riktigt spännande att se va han tar för sig i framtiden. Skulle vara kul om han tog över något riktigt otippat lag, typ Brescia ;)
Barcelona 1+1=2
4/27/2012 17:59
Jag förstår inte varför folk hyllar pep som någon jävla demontränare, visst han vann 13 titlar, men det är fortfarande inte han som är överdrivet bra. han lever till 90% på det som Riijkard byggde upp!
Barcelona Mäktiga Messi
4/27/2012 17:58
fann årets största förlust är ett faktum Guardiola lämnar oss . man blev jävligt tårögd o rörd när man såg på Guardiola o sen spelarnas tårar det visar vilken stolthet o kunglighet . tack för allt sir josep Guardiola 13 titlar av 16 möjliga . mitt bästa minne är när jag fick uppleva CL finalen 2011 på plats wembley. du är alltid välkommen tillbaka till klubben i ditt hjärta . alltid saknad , aldrig glömd
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gonzalez_Barca
4/27/2012 17:44
Ibillay

Tack, du fick mig att spy bara av tanken att Mourinho blir vår tränare. Han får komma så nära som tolk, högre upp än så kommer han aldrig komma i vår klubb. Skit i No-Mourinho policy, hans namn ska inte ens nämnas innanför Camp Nou förutom före -under och efter clasicon.
Barcelona den närkingska älgen
4/27/2012 17:40
En annan grej som jag tycker känns intressant är de sprickor som funnits mellan Pep och vissa delar av spelargrupen (bla Pique och Cesc). Hur ska vi tolka in utnämningen av Tito i den ekvationen? Tito skötte ju en del av kontakten med spelarna, och jag ser det som att utnämningen av Vilanova tyder på att sprickan bara funnits mellan Pep, inte hela staben, och några enskilda spelare. Bara det känns skönt. Har jag fel lär ju Pique och Cesc säljas i sommar, men det har jag verkligen svårt att tro.
Barcelona Puyi_5 (D.E.P. Puerta)
4/27/2012 17:35
13 titlar av 16 möjliga typ.. Lycka till att inte bli jämförd med Pep, Tito.

Bra lösning på det hela tycker jag. Känns lite som "keep it in the family" vilket är bra. Hoppas på fin och underhållande fotboll. Titlarna kommer i andra hand.

Pep, vilken levande legend, på och vid sidan av plan. Visca!
Annons: